SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 23:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz Pro - synchronizacia s MS Outlook (kalendar + ulohy + poznamky)
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vivaz Pro - synchronizacia s MS Outlook (kalendar + ulohy + poznamky)  (Zobrazeno 7985 x)
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« v: 20. Srpen 2010, 11:15 »

Zdravim vsetkych, mam zaujem o tento telefon vo verzii PRO, kedze som nasiel (na inych forach, tu som k tomu veÂľa nenasiel) prispevky, kde boli uvedene informacie, ze synchronizacia Vivazu s MS Outlook nejde korektne. Preto som zalozil tuto temu samostatne.
Je to moja zakladna poziadavka na telefon. - synchronizacia kalendara a uloh s MS Outlookom. Mam ho ako pojazdnu kancelariu a musi mi vsetko pekne pripominaÂť.
Moj SE P910i synchronizujem jednoducho cez PC Suite, co k nemu dodali na CD a vsetko funguje ako ma a potrebujem.

Chcem sa teda spytaÂť na nazor tych co vlastnia Vivaz ako a ci bez problemov ide synchronizacia Microsoft outlooku s kalendarom v telefone. Myslim teda mojho PC v kancelarii s telefonom nie ten exchange server, ktory sa robi cez Roadsync. Pri verzii Pro na podpore ani nie je na stiahnutie PC Suite, len nejaky PCcompanion, co neviem ani co je. Ide mi hlavne o synchronizaciu poloziek z kalendara ale aj uloh. Ak to nefunguje riadne, bude pre mna telefon nepouziteÂľny.
Dik za kazdu odpoved.
« Poslední úprava: 20. Srpen 2010, 11:18 od marcelino » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Srpen 2010, 15:40 »

synchronizace jede, vsechno -  kalendar + ulohy + poznamky
uložena
marcelino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Srpen 2010, 18:07 »

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ : to je fajn, a este ako teda prostrednictvom akeho programu ?

PC Suite? ten tam pre Vivaz PRO nie je. Alebo iny program? A nepojde to cez moj stary PCSuite- dam len pridaÂť novy telefon? Alebo nove SE telefony vyzaduju nejake novsie PCSuite alebo nebodaj iny program?

uložena
321654
Anonym
« Odpověď #3 v: 20. Srpen 2010, 18:43 »

je na pametovce co dostanes k telefonu
uložena
marcelino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Srpen 2010, 19:28 »

ok ale teda co tam presne je? Prosim aky to je program? este ten tel. nemam. Dik
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Srpen 2010, 19:31 »

Sony Ericsson PC Companion 2.0
uložena
marcelino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Srpen 2010, 20:25 »

ObSCurΣ ScarΣcrOw - dik.
Ale nejak som z toho zmateny, lebo na SE supporte nic take o PC Companion nepisu, ze to synchroizuje MSOtlook. Undecided

"PC Companion je softver fungujuci ako portal pre Sony Ericsson a aplikacie operatora, ako je aktualizacia softveru v mobile, servisne pripojenia pouzivateÂľa on-line, podpora Sony Ericsson a prirucky pouzivateÂľa. Ialsie aplikacie si mozno stiahnuÂť a pridavaÂť, ked ich spolocnosÂť Sony Ericsson alebo prevadzkovateÂľ spristupni."

Edit: tak som si precital rovno navod na Vivaz a tam to pisu:

Synchronizacia pomocou aplikacie Sony Ericsson PC Companion

1 V pocitaci: Spustite aplikaciu Sony Ericsson PC Companion z ponuky Štart/
Programy/Sony Ericsson/Sony Ericsson PC Companion.
2 Postupujte podÂľa pokynov na pripojenie v aplikacii Sony Ericsson PC Companion .
3 Ked sa zobrazi upozornenie, ze aplikacia Sony Ericsson PC Companion nasla vas
telefon, mozete spustiÂť synchronizaciu.
Podrobnosti tykajuce sa pouzivania najdete v casti pomocnika aplikacie Sony Ericsson PC Companion po jej nainstalovani v pocitaci.

este si skusobne stiahnem PC Comp. a pocitam v nom dik moc.
Mozno len posledna otazka, zacne to samo synchro ked Vivaz napojim na kabel alebo musim zakazdym spustiÂť PC Comp. Teraz pri PC Suite len posadim 910i do kolisky a uz sa ma to pyta a ide to samo, resp. som to mal aj na BT a ked som vosiel do dosahu vsetko prebehlo automaticky, tak som to mal este s SE T610.
« Poslední úprava: 20. Srpen 2010, 20:47 od marcelino » uložena
majkl 11
Uzivatel
Telefon: sonyericsson vivaz U8i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 13. Září 2010, 09:39 »

Poradi mi prosim nekdo jak dostat vsechny kontakty ze SE 750i do vivaz pro uz jsem z toho na prasky zkousel jsem snad vse a nemuzu na to prijit  Embarrassed Lips sealed. Prvni tel s OS. Diky moc  Ps krok za krokem pro blbe dik
uložena
marcelino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Září 2010, 11:12 »

a preco neskusis to co priamo ponuka SE, tam to ide krok za krokom

http://www.sonyericsson.com/wportal/uss/promotion?cc=sk&lc=sk

alebo skus tento soft:
http://www.elisanet.fi/portal/s60/index.html
Contacts Transfer mozno pojde aj na S60 5th edition, co je dotykova verzia OS Symbian a to je aj Vivaz
Popis programu v ENG

Have you ever tried to copy the contacts database from one S60 based phone to another? Perhaps using a PC suite or SyncML? Perhaps you have noticed that something was missing in the end? No problem, with the Contacts Transfer application you can copy the entire contents of the contacts database includig thumbnail images and caller groups from one phone to another via bluetooth, infra-red or a memory card. Click here for more detailed information.

Binary download size approx. 18kB, installed size approx. 33kB.
Source code (C++) size approx. 140kB (5,000 lines).

Download install package for
version 2.00, intended for devices running S60 1st or 2nd Edition
version 3.02u, intended for devices running S60 3rd Edition
« Poslední úprava: 13. Září 2010, 11:23 od marcelino » uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Září 2010, 12:07 »

To prvni jsem zkousel uz nekolikrat i jsem volal na podporu, ale nemam telefony pripojene na net a prej to musi byt. To druhe nevim a neumim anglicky sem se ucil jeste rustinu  Embarrassed
« Poslední úprava: 13. Září 2010, 12:15 od majkl 11 » uložena
marcelino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 13. Září 2010, 13:24 »

a co vyskusaÂť v K750 uloziÂť kontakty na kartu a z nej data v citacke kariet cez PC prekopirovaÂť na MicroSDHC Vivazu?

ku Contact tranferu - nevies o tejo moznosti? http://translate.google.com/#   - vloz link stranky kde je text v angl. a mozes preloziÂť aj do rustiny  Grin, to bol samozrejme for...
« Poslední úprava: 13. Září 2010, 13:29 od marcelino » uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 14. Září 2010, 05:00 »

marcelino

mel jsi v ruce od dob K750i nejaky Sony Ericsson ? Pokud jo tak zjistis ze mu radis spatne. Kontakty se pri zalohovani na pametovou kartu u vsech hloupych SE komprimuji do jednoho souboru, to same se take stane s kontakty pri posilani pres Bt. Toto plati pouze jen kdyz posilas kontakty vsechny najednou.

Pokud jsem se dival tak Posledni verze Pc suite podporuje i vivaze, problem s pc suitem nastane ale u K750i ten totiz potrebuje starou verzi 3 a ne 6 se kterou pracovat neumi.

Na K750i je nejlepsi My phone explorer ktery kontakty nacpe do outloku. Pak by to uz nemel byt problem dostat kontakty do vivaze
uložena

majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Září 2010, 07:06 »

Jo jo mas pravdu tahle presne se mi to podarilo udelat ale byl to boj  Cheesy
uložena
marcelino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 14. Září 2010, 12:11 »

ganimede -vsak preto som to dal s otazkou a nie ako jasny tip.

BTW zo SE P910 cez BT kontakty pekne odisli do HD2 vsetky pekne zobrazene tak ako v P910-tke.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 14. Září 2010, 12:15 »

Outlook ma jeste jednu vyhodu, co tu nezaznela. Kontakty mate zazalohovane v PC. Kde kdo se tu pta, jak data zazalohovat.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz Pro - synchronizacia s MS Outlook (kalendar + ulohy + poznamky)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.