SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake widgety pouzivate na svych telefonech s Androidem
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jake widgety pouzivate na svych telefonech s Androidem  (Zobrazeno 27664 x)
Joza
Anonym
« v: 18. Srpen 2010, 06:30 »

Zatim na nasem diskuznim foru diskutujeme o aplikacich, uvodnich obrazovkach a ruznych upravach, trochu mi tady ale chybelo tema, kam by se psali pouze zajimave a vyzkousene widgety. U telefonu s Androidem hodne zalezi na tom, jak si upravite uvodni obrazovku a widgety jako takove jsou skvelym doplnkem. Byl bych rad, kdybyste sem psali tipy na zajimave a uzitecne widgety, idealne s popisem funkce a screenem. A jelikoz jsem si to vymyslel, tak sam zacnu. Ve sve X10 pouzivam nasledujici widgety (v X10 Mini mam stejne)

- na ovladani bezdratovych technologii primo ovladaci prvek napajeni od SE, ale chystam se otestovat i vice alternativ a pokud mi nektera bude vyhovovat vice, tak nemam problem se zmenou

- VizBattery widget - pekny widget se zobrazenim baterie, navic nezere moc energie

- XPERIA FlashLight - svitilna (funkcni na X10 i X10 Mini), umi se po minute vypnout nebo vysilat SOS

- Pure Grid Calendar - povedeny (ale u nas nedostupny) kalendar

- advanced task killer - ukoncovani aplikaci a uvolnovani RAM

- retro clock widget - stylove hodiny i aktualni datum

PS: snazte se prosim tema udrzet maximalne ciste a prehledne, ulehcite tim situaci ostatnim ctenarum Smajlík
uložena
3m3
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Srpen 2010, 07:25 »

-hodiny Tajm

-stav baterky BattStatt

-ikony dole jsou Launcher Pro Plus(jede az na 2.1)

-dva radky pocasi: Weather widgets (yr.no)

-widgety od CurveFish na zapinani dat,wifi,gps,BT

-today widget MIXZING playeru

-kalendar je primo widget z Launcher Pro Plus

-Svatky

-na poznamky Post it Desk
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 22. Srpen 2010, 07:05 »

Diky za prvni vlastovku Smajlík. Mixzing je moc fajn, uz jej mam take. Ty hodiny a baterka jsou sice stylove, ale porad se k tomu nejak nemam. Abych ale jen prazdne nekomentoval, tak i ode mne dnes jeden novy prispevek - System Info Widget, zobrazuje dost dulezitych informaci a prokliknutim se dostanete do detailu.

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 29. Srpen 2010, 15:00 »

Kdyz jsem kdysi poridil X10, vyuzival jsem na zmenu stavu GPS, Wi-Fi atd. widgety od Curve Fish, postupne (jak jsem cistil telefon a v souvislosti s rootem) jsem od nich ale upustil. Nyni jsem se k nim opet vratil, vypadaji velmi pekne a predevsim nastaveni jasu displeje je velmi rychle a pohodlne. Nez se spolehat na automatiku, dvema kliky to vzdy upravim jak potrebuji... Viz horni radek me obrazovky Smajlík

uložena
3m3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 31. Srpen 2010, 09:28 »

Opet drobne doladeni moji today:

-DigiClock
-SwitchPro Widget
a dock z Launcher Pro
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 09. Říjen 2010, 11:08 »

Po delsi dobe drobne zmeny. Zacal jsem pouzivat k Zeamu aplikaci Launcher X, diky ktere se na obrazovku vejde podstatne vice ikon (teoreticky jeste mnohem vice, ale tolik aplikaci v X10 ani nemam). Vysledkem je, ze krome kalendare (respektive nahledu do nej) mam uplne vse na jedne obrazovce.

uložena
3m3
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 09. Říjen 2010, 12:39 »

A hele tapeta z jabka... Grin
Autor mojeho oblibeneho widgetu BattStatt vydal aktualizaci.Widget jako takovy ukazuje ve forme textu a nebo cisel stav baterie,

po kliknuti se v predchozi verzi otevrela jen nabidka na editaci barvy textu apod.
Jaky je ted prijemny prekvapeni ze po aktualizaci ukazuje widget po poklikani podrobny stav baterie  Mrknutí

« Poslední úprava: 09. Říjen 2010, 13:08 od 3m3 » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 11. Říjen 2010, 11:56 »

Widget se jmenuje SMS Unread Count, najdete ho na Marketu nebo tady: http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4172

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 14. Říjen 2010, 06:13 »

Pokud casto pripojujete telefon pres USB k PC, urcite ocenite Mount USB Widget. Stoji cca 25 kc a po pripojeni k Pc na ikonu staci Âťuknout a v telefonu se vam otevre pameÂťova karta jako dalsi disk. Neni potreba stahovat roletu a klikat na USB pripojeno. Sice drobnost, ale setri cas a je to pohodlne.

uložena
chose.sv
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 17. Říjen 2010, 10:28 »

Ahoj Jozefe,
porad hledam co je to za widget o baterii jak mas Ty, ze Ti misto ikony ukazuje ciselny stav baterie.
Co je to prosim za widget?
Diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #10 v: 17. Říjen 2010, 12:22 »

Pokud myslis to v horni stavove liste, tak to neni widget ale upraveny framework z tohoto tematu:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=26680.0
uložena
chose.sv
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 17. Říjen 2010, 18:22 »

a bude fungovat i na x10 mini pro?
Diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #12 v: 17. Říjen 2010, 18:43 »

Bohuzel...
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #13 v: 19. Říjen 2010, 07:06 »

Ackoliv to neni primo widget, na baterii se dost dobre da pouzit nasledujici aplikace Circular Batery. Po jeji instalaci se v levem hornim rohu displeje objevi graficky povedena baterie, s menici se kapacitou se navic meni i zabarveni a vypada to velmi pekne. Jen mi prijde trochu zbytecne, mit tam pak dva ukazatele. Kazdopadne po graficke strance je mnohem lepsi, navic ukazuje po procentu a muzete si nechat zobrazit i doplnujici informace. Stahovat muzete tady:

http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4179

uložena
Phoenix
Uzivatel
Telefon: Xperia™ X8

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 25. Říjen 2010, 16:27 »

neznate  nekdo nejakej widget zadarmo na X8
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jake widgety pouzivate na svych telefonech s Androidem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.