SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 19:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900-Jenom uvodni MOD ????
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P900-Jenom uvodni MOD ????  (Zobrazeno 2563 x)
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 20. Říjen 2005, 15:02 »

Potrebuji poradit jestli jde nejak pri startu sformatovat mobil nebo aspon nabeh do systemu Huh Po zapnuti P900-original-neprehravana nabehne se zvukem animace a zastavi se to na obrazku Sony Ericsson,porad to sviti a nejde to ani vypnout!!! Musim az vytahnout baterku !!!  Embarrassed Lips sealed Kiss Nabeh jsem zkousel i bez pameÂťovky !!! poradte prosim !!!!
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Říjen 2005, 15:07 »

Da se zformatovat interni disk ze servisniho menu, aby ses do nej dostal tak potrebujes, aby telefon alespon reagoval na otaceni jog dialem a stisknuti symbolu * (muzes se do nej dostat treba pri zadavani pinu)

btw.: naprosto stejne tema je hned pod tim tvym (v tuto chvili)
uložena
bajlak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 20. Říjen 2005, 19:38 »

Potrebuji poradit jestli jde nejak pri startu sformatovat mobil nebo aspon nabeh do systemu Huh Po zapnuti P900-original-neprehravana nabehne se zvukem animace a zastavi se to na obrazku Sony Ericsson,porad to sviti a nejde to ani vypnout!!! Musim az vytahnout baterku !!!  Embarrassed Lips sealed Kiss Nabeh jsem zkousel i bez pameÂťovky !!! poradte prosim !!!!
No me se to taky stalo do hral jsem si stim asi hodinku ale nic tak jsem ho do rana nechal vyplej rano zapnul bez pametovky a zase slapal a jestli se chces dostat aspon trochu dostat do tel aby ses dotal teda do servisniho menu tak porad zavirej a otvirej flip. A obcas restartuj a ono by ti melo nabehnout tak pulka displeje ale do servisniho menu se dostanes. Takhle jsem to delal ja a tel uz slape  Smajlík
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #3 v: 21. Říjen 2005, 14:11 »

Potrebuji poradit jestli jde nejak pri startu sformatovat mobil nebo aspon nabeh do systemu Huh Po zapnuti P900-original-neprehravana nabehne se zvukem animace a zastavi se to na obrazku Sony Ericsson,porad to sviti a nejde to ani vypnout!!! Musim az vytahnout baterku !!!  Embarrassed Lips sealed Kiss Nabeh jsem zkousel i bez pameÂťovky !!! poradte prosim !!!!

nenahraval jsi nejakou aplikaci?
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Říjen 2005, 17:05 »

No nahraval jsem si asi 3 temata s koncovkou (utz) a po odpojeni kablu se mi sam od sebe vypnul,ale uz nesel zapnout !!!! je v zaruce takze pravdepodobne poleti do servisu !!!  Tongue Cry
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Říjen 2005, 18:09 »

Hm, tak to bez na relkamacku a nebo si prehraj fw doma
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pipa
Uzivatel
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 21. Říjen 2005, 18:14 »

A co podrzet zapinaci tlacitko a restnout foun
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 21. Říjen 2005, 19:20 »

Jak mam prehrat FW.kdyz mi to nejde pripojit k PC Huh
Jak pridrzet startovaci tlacitko a restartovat mobil-kdyz on jde jenom vypnout a zapnout a pri zapnuti dojde: zvukova animace a pak se rozsviti napis SONY ERICSSON,ktery je na bilem podkladu a ZMRZNE !!!!  Cry Kiss Lips sealed Undecided
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #8 v: 21. Říjen 2005, 20:00 »

vytahni baterku na par (asi 40 hodin) aby se vybily kondenzatory napajejici ram a interni pamet. Pokud to nepomuze, pomuze jenom flash firmware, se kterym se obrat na technickou podporu semanie. Jeji kvalita je obecne na velmi vysoke urovni.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900-Jenom uvodni MOD ????
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.