SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 07:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE-Dalkove Ovladani proc jiz neni?
Anketa
Otázka: Chteli by jste aby vyrobce do novych telefonu opet daval ci nabidl v FW aplikaci BT Dalkove ovladani?
Ano - 19 (82.6%)
Ne - 0 (0%)
Nepotrebuji jej - 3 (13%)
Je mi to jedno - 1 (4.3%)
Celkem hlasů: 20

Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE-Dalkove Ovladani proc jiz neni?  (Zobrazeno 8281 x)
Cheetah0071
Anonym
« v: 15. Srpen 2010, 17:13 »

Proc jiz nedava SE do novych A200 nmodelu typicky GreenHearth ELM a HAZEL aplikaci dalkove ovladani,umoznujici ovladat skrze HID profily na pocitaci mys,prezentace ci winmedia player.
Desne mi tato aplikace chybi proto se pokusim dat anketu komu jeste.

Take poradte jestli je moznost ji z jineho FW vyextrahovat a do ELMu nahrat nebo existuje nejaka JAVA alternativa.

Chystam se napsat na tech. podporu a jsem zvedavy co odpovi..jestli vubec odpovi.

EDIT:
Ja se marne zkousim rozchodit aplikaci odsud: http://www.mobilewitch.com/
« Poslední úprava: 15. Srpen 2010, 18:03 od Cheetah007 » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Srpen 2010, 19:25 »

asi ze to je ekologickej mobil a treba to podle nich zere moc baterku a tim padem casteji nabijis a nesetri to prirodu Cheesy
uložena
Cheetah0071
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Srpen 2010, 19:47 »

No jasne ale Wi-Fi zee x tolik...proc ho tam teda davali? Undecided

Kazdopadne je to ale divny....zkousel jsem aplikace v JAVE Mobile Witch Remote Control,Vectir a MoccaControler a v kazde pri navazanem spojeni dam Search Server jako ten obsluzny program na PC ktery bezi ale nenajde jej to....mam neblahe tuseni ze je ocesane BT HW jako takove nebo jsoy ty funkce zamkle...

Tady je obrazek vyctu sluzeb a dalkove ovladani tam chybi....na MM foru nekdo daval podobny screen z SE http://piratesxxl.cz/obrazky/7249.jpg ktery to jeste ma a tuhle sluzbu tam mel!!! (Ma tam ovladani klavesnice,mysi atd pres HID) je me tuseni spravne= muze to nekdo potvrdit nebo mam radsi pouzit dodavane CD k svemu MSI BToes Dongle...mohlo by to byt ze pouzivam defaultni ovladace co maji Win7 v sobe?

Screen

Uploaded with ImageShack.us 

Vycet profilu ktery ELM podporuje jsem nasel zde: http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Elm-phone-pa_4277.html
Na strance sonyericsson.cz v patricne sekci o tom neni ani zminka ale to se tyka vetsiny vyrobcu...mozna to bude na SE Developers nevim.
« Poslední úprava: 15. Srpen 2010, 20:23 od Cheetah007 » uložena
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Srpen 2010, 00:17 »

Zkratka to novy SE nemaji, ale to neni zadna novinka, nemelo to ani Yari a Aino. Jinak ten nekdo, kdo tam dal ten obrazek, jsem ja :-P
uložena

Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 16. Srpen 2010, 16:04 »

no je to sice slaba zaplata ale mozna by to slo .....  Lips sealed

http://forum.semania.cz/index.php?topic=19874.0

Nejde to tuningem ? Nebo upravou menu.ml ? Osobne jsem to nezkousel ale existuje par telefonu ktere nejakou funkci vubec nemaji a upravou menu.ml se jim funkce dala pridat. Prikladem toho je funce svetlo ktera se da dodat do C510 (normalne se v tomto modelu nevyskytuje)
uložena

M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 16. Srpen 2010, 19:12 »

musel bys sehnat menu.ml z elmu,coz nikde neni..videl jsem jenom ic soubor z elmu..nic vic.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Srpen 2010, 20:06 »

A co tak pohnedit Elm prez Omnius a pak provest Read prez A2uploader nebo Far manager ?

A tak jsem se dival a myslim ze elm pohnedit nepujde, pokud jsem to dobre precetl tak jen do cid53
« Poslední úprava: 17. Srpen 2010, 04:49 od Ganimed » uložena

pan Kaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 17. Srpen 2010, 19:05 »

Eteni FAR+ SEFP2 zatim u CID80/81 nepodporuje, pres omnius by to teoreticky slo, byÂť jsem zatim nebyl uspesny. Pri trose hledani ale neni problem najit na netu vytahlou ruskou verzi FW. Tady to mate na letecke poste ( http://leteckaposta.cz/333925756 )

Pokud mate chuÂť experimentovat, doporucuji inspiraci treba z c702 a narvat tam polozku pro manazera HID sablon, ale mam jiste pochyby...(tuplem, kdyz telefon ignoroval sablony) ale kdo vi. Smajlík

uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 18. Srpen 2010, 08:56 »

A nahravat tam taky nejde? Vite, na co narazim, ze? (customize_upgrade.xml...)
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 18. Srpen 2010, 10:17 »

a on se snad da pripojit k a2uploaderu?
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 18. Srpen 2010, 12:00 »

Nevim, ale k SEFSP2 (nebo jak to je) asi jo.
uložena

pan Kaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Srpen 2010, 02:53 »

Takhle, s nahravanim prekvapive neni problem...oboji jde pomoci FAR+SEFP2 pluginu a Omniusu (pomoci customize_upgrade.xml). Vlastne i mazat ve FS jde. Zatim chybi moznost cteni (tedy podomacku) a tak je clovek odkazany na vytazene FW na netu. Co jsem se dival, tak jsem narazil na nejaky rusky. Odtud mam prave ono menu.ml

Nakonec se mi to hrani s FS stalo osudnym - prehral jsem camdriver, puvodni nesel zazalohovat (absence fce cteni) a uz jsem jej nerozchodil. Po velke odysee, kdy doslo ke zmene CDA, nahrani novejsiho zapadoevr. FW, "downgradove" prehrani FW pomoci omniusu a nalezeneho ruskeho FW a pak pomoci SEUSu a zmeny CDA upgrade na vodafonni cesky brand (diky autorovi tohoto tematu)..a ted hledam stredoevr. nebrand CDA. (ale to jsem jiz psal na mobilmanii i setuningu).

Ale jinak funguji s upravenym menu.ml a zmenenou pravou kontextovou klavesou a neni problem. Oboji pres omnius (stejne jako zmeny CDA). To je tusim spolu s posledni verzi SEFP2 zatim jedina rozumna, zdarma dostupna moznost pro majitele elma.
« Poslední úprava: 19. Srpen 2010, 02:57 od pan Kaja » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #12 v: 19. Srpen 2010, 03:11 »

a zkusil si do toho menu.ml pridat polozku ''dalkove ovladani''? Jestli to je moznost nebo maji majitele novych modelu smulu
« Poslední úprava: 19. Srpen 2010, 19:57 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ » uložena
Cheetah0071
Anonym
« Odpověď #13 v: 19. Srpen 2010, 10:23 »

taky by me zajimalo i kdyz me uz je to zcela jedno.telefon jsem kupoval u VF a v ramci 30-denni zaruky spokojenosti jej vratil vzal penize neco malo priplatil a koupil jisty mobil s Android OS....tam nejsem omezeny nicim a z marketu mohu stahovat a pouzivat co me napadne.
Je to skoda ELM je pekny a kvalitni mobil ale to co vsechno SE ocesla me stvalo...velke hodiny,sporice,BR remote a dalsi jej dost oproti starym erikum degraduji a takhle oklesteny mobil za ty prachy pres 4k fakticky NECHCI.

Preji vlastnikum aÂť jim dobre slouzi,brzy se obejvi nejake custom FWa patche a nejsou s nim problemy.ja po tehle zkusenosti nejakou dobu tuto znacku nechci.myslim ze takovych bude vic...pokud vyrobci nevadi ze na nej fanousci mezi ktere jsem se radil take,kvuli jeho podrazum zanevrou prosim....potom ale aÂť se nedivi ze co nevidet opet zkonci ve ztrate a v cervenych cislech....po tomhle mi jej fakt lito nebude!!!
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 19. Srpen 2010, 11:21 »

Pomoci customize_upgrade.xml by melo jit zkopirovat nejaky soubor treba na pameÂťovou kartu a ten nasledne zalohovat. Je to sice trosku krkolomne, ale melo by to fungovat. Muzes se podivat na Codeclaw CID 53 Extractor. AFAIK vygeneruje ZIP s customize_upgrade.xml.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE-Dalkove Ovladani proc jiz neni?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 21 dotazů.