SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Menu X10 (OS 1.6) kompletne v novych barvach (diskuze k navodu)
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Menu X10 (OS 1.6) kompletne v novych barvach (diskuze k navodu)  (Zobrazeno 19092 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #30 v: 27. Září 2010, 17:29 »

Odkazy i instalacni soubory jsou nyni konecne kompletne aktualizovany a nahrany na web, muzete zkouset a testovat, vse jsem odzkousel a vse je plne funkcni. Pravidelne to tady budu aktualizovat o nove verze Smajlík

uložena
kubano
Uzivatel
Telefon: x10

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 29. Září 2010, 17:37 »

mozem len potvrdit vsetko funkcne ide tzo instalovat v pohode.Dik Cmar
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #32 v: 06. Říjen 2010, 10:33 »

Mame tady novou barevnou variantu, ktera potesi hlavne milovniky cerne barvy. Autor ale zapracoval take na stavove liste a v menu zmenil ikon systemovych aplikaci, vypada to pekne. Odkazy jsou v puvodnim navodu Smajlík

uložena
Lubos Bigl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 06. Říjen 2010, 13:20 »

Ahoj,

pokousim se podle navodu http://forum.semania.cz/index.php?topic=26680.0 zmenit barvu menu. provedl jsem root, spustim Dark10 Series Installer, podle navodu zvolim krok 7, dam enter, porad se mi zobrazuje info ze ADB neni nazvem spustitelneho souboru, nekolikrat jsem vyzvan ke stisku libovolne klavesy, nakonec se zobrazi restoring komplete. Aprogram se vrati do vychoziho zobrazeni a nabizi mi pouze volbu kroku. Nemuzu se dostat ke kroku, kde bych mel psat ten uvedeny text....Poradte mi prosim kde delam chybu.

Dekuju vsem
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #34 v: 06. Říjen 2010, 13:27 »

Osobne jsem nyni resil stejny problem, casto hapruji ovladace. Udelal jsem to tak, ze jsem pripojil vypnuty telefon pri drzeni tlacitka zpet k pocitaci a nechal vyhledat ovladace pres Windows Update. Nainstalovaly se a vse funguje... Do te doby jsem ale mel na notebooku s W7 64bit smulu (nepomohlo ani nainstalovani vyvojarskeho SDK).
uložena
Lubos Bigl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 06. Říjen 2010, 13:31 »

Moc prosim mohl bys to trosku rozepsat jak presne postupovat? Chapu jen to vypnuty tel pripojit pri stiskute sipce ... Jak mam dat vyhledat ovladace o kterych pises a je instalovat? Moc se omlouvam, nejsem prilis technicky zdatny ... Jeste jednou moc diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #36 v: 11. Říjen 2010, 17:05 »

Objevila se nova verze aplikace X10 Root, ktera nyni umoznuje nejen samotne rootnuti, ale take nasledne odemknuti telefonu pro upravy jako je treba zmena barvy menu. Jeste behem dneska bude navod zjednodusen a aktualizovan, konecne odpadne to opisovani textu jako nyni pro kompletni odemknuti Smajlík. Stahovat muzete tady:

http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4173

PS: vysla i nova verze Frankendroid, to se mi ale uz upravovat nechce (musel bych znovu nahodit vsechny instalatory, jelikoz budu menit navod a to nejakou dobu trva...)
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 11. Říjen 2010, 18:50 »

Tak uz sem tu novou aplikaci zkousel a nejak nechce dokoncit root  Huh
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Joza
Anonym
« Odpověď #38 v: 11. Říjen 2010, 19:23 »

A co ti napise? M2 vse korektne probehlo, na konci mi to napsalo aÂť restartuju, tak jsem restartoval a hotovo...
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 11. Říjen 2010, 21:02 »

U me taky vse probehlo a po restartu jakoby root vubec neprobehl. Vzdy root udela vse spravne a vyzve k restartu. Nasledne se nic nezmeni. Zkusil sem puvodni apk soubor a vse probehlo v poradku  Huh
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #40 v: 12. Říjen 2010, 14:10 »

Zajimave, muze to nekdo potvrdit? PS: jak se ti projevi, ze root nemas? Smajlík Vim ze blba otazka, ale ja po rootu instaluji Titanium, stahnu BusyBox, nasledne teprve restartuji telefon a vse slape
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 12. Říjen 2010, 16:23 »

No predpokladam ze root nemam pac v aplikaci mi opet nabizi moznost rootu a titanium nejede ani s nainstalovanym busyboxem.
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #42 v: 12. Říjen 2010, 16:29 »

Zkusil si to vicekrat? Co odinstalovat a znovu nainstalovat...
uložena
Pekony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 12. Říjen 2010, 16:32 »

Taktez bezuspesne. U me byla funkcni az predchozi verze. A po dnesnim reinstallu uz to asi zkouset nebudu.  Mrknutí
uložena

rombo1
Uzivatel
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 12. Říjen 2010, 19:30 »

Objevila se nova verze aplikace X10 Root, ktera nyni umoznuje nejen samotne rootnuti, ale take nasledne odemknuti telefonu pro upravy jako je treba zmena barvy menu. Jeste behem dneska bude navod zjednodusen a aktualizovan, konecne odpadne to opisovani textu jako nyni pro kompletni odemknuti Smajlík. Stahovat muzete tady:

http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4173

PS: vysla i nova verze Frankendroid, to se mi ale uz upravovat nechce (musel bych znovu nahodit vsechny instalatory, jelikoz budu menit navod a to nejakou dobu trva...)
chcem sa spytat ci uz je ten "jednoduchsi" navod bez toho vypisovania textu?
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Menu X10 (OS 1.6) kompletne v novych barvach (diskuze k navodu)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.