SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 15:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: t630 + BT MSI + synchronizace MS Outlook 2003
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: t630 + BT MSI + synchronizace MS Outlook 2003  (Zobrazeno 4863 x)
michalli
Anonym
« v: 04. Květen 2005, 00:33 »

zdravim vsechny,
chtel bych poradit jak mam nastavit BT MSI aby Mobile Phone Monitor detekoval muj t630? zkusil jsem virtual COM4 a nic. FMA jej normalne detekuje a umi jej pouzit ale Mobile Phone Monitor ho nenajde (dival jsem se do nastaveni a neni podle nejak pouzivan a telefon tam nenasel).
Chtel bych synchronizovat kontakty a kalendar s Outlookem a v FMA mi to pripada nejake kostrbate. Navic mi FMA neumi nacitat polozky kalendare z Outlooku (ale to je jedno).
uložena
Mil_Da
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Květen 2005, 05:54 »

• Po nainstalovani SW k BT (MSI 6970 BToes) se mi v menu "Soubor" v Outlooku objevily nove polozky. Zkus to tudy Smajlík
• Naproti tomu instalace SW z CD od telefonu se ukazalo jako katastrofa - nefungovalo vubec nic Sad
• FMA se mi taky jevi jako "kostrbate", nicmene funguje a umi zprostredkovat i to, co pozadujes - synchro s Outlookem. Chce to ale tu spravnou verzi (mam 2.1.0.77 Beta 2, musi to byt ta Beta, v ostre verzi 2 neni jeste kalendar). Potom si pozorne nastavis, co se bude synchronizovat a fakt to "chodi". No a ta "kostrbatost" asi vyplyva z faktu, ze vlastne spravujes 3 lokality: T630-FMA-Outlook a v kazdy muzes mit neco jineho, coz je nekdy dost "na hlavu". Chce to duslednost a presnost v pouzivani i v rozhodovani. Parkrat si prepises dulezite kontakty a schuzky temi nedulezitymi a ONO TO PUJDE.
Hodne stesti!
uložena

Elovek se cely zivot uci a stejne nakonec umre hloupy.
GD-30->GD-50->909 Dual S->M35i->SE-T610 & BToes
Bullmastiff
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Květen 2005, 12:27 »

Tusim, ze by software mel podporovat primo synchronizaci s telefonem (znaceno jako PIM synchronization). Jinak pro phone monitor je treba napred navazat spojeni a overit si jaky COM port blutooth vytvoril. Tento port je treba pak nastavit v phone monitoru.

Vyhodou standardni PIM synchronizace je, ze umi neomezeny pocet telefonu narozdil od XTND connectu (pokud nechci kupovat licenci za cca 60USD)  Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: t630 + BT MSI + synchronizace MS Outlook 2003
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.