SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Květen 2025, 23:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jde nahravat do T290i?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jde nahravat do T290i?  (Zobrazeno 7829 x)
ulrico
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 19. Říjen 2005, 19:28 »

Zkousel jsem do T290i nahrat pres COM kabel nejake mid soubory a nejde to. Zkousel jsem programy FMA a Mobiledit a nic. Mobiledit mi dovoli spravovat adresar, ale nic vic. No a FMA podobne jako SendFile mobil vubec nenajde. Kdyz pripojim T630, tak vse funguje. Nevite co s tim? Nevim jak do telefonu neco poslat.
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Říjen 2005, 19:36 »

Za prve nesmis mit pootvirano vic programu co komunikujou s founem a za druhy,zkus ocistit kontakty jak na founu tak na konektoru kabelu.(obyc. gumou na gumovani)  Jinak ja to posilam bezne pres SendFile.
uložena

SEManiak Fire
ulrico
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Říjen 2005, 22:35 »

Za prve nesmis mit pootvirano vic programu co komunikujou s founem a za druhy,zkus ocistit kontakty jak na founu tak na konektoru kabelu.(obyc. gumou na gumovani)  Jinak ja to posilam bezne pres SendFile.

No kdyby byla chyba v konektorech, tak bych se nedostal ani do adresare, ne? Jde o to, ze vubec nevidim slozku se soubory tak jako na T630.
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 21. Říjen 2005, 14:53 »

T290 nepodporuje OBEX, takze se k souborum v telefonu nedostanete
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Říjen 2005, 18:16 »

Za prve nesmis mit pootvirano vic programu co komunikujou s founem a za druhy,zkus ocistit kontakty jak na founu tak na konektoru kabelu.(obyc. gumou na gumovani)  Jinak ja to posilam bezne pres SendFile.

No kdyby byla chyba v konektorech, tak bych se nedostal ani do adresare, ne? Jde o to, ze vubec nevidim slozku se soubory tak jako na T630.
Reagoval jsem na ten SendFile.Konkretne ze ti foun nenajde.Obcas se mi to taky stava. Nenapadlo mi ze chces spravovat ostatni soubory v Mobileditu...samozrejme ze to nejde, 290tka  nepodporuje OBEX File.Spis jsem myslel ze tam ty soubory nemuzes nijak dostat.
uložena

SEManiak Fire
stinpi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 29. Listopad 2005, 09:45 »

Undecided no me to nejde vubec mam kabel + program fma a nenajde to telefon kdiz tam dam k300 nebo k500 tak to bezi bez problemu. co stim?
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 04. Prosinec 2005, 20:30 »

Skus zabrowsovat na oficialne stranky se, a stiahni si tam programky na podporu konkretne tohoto modelu. A potom tam telefon najdes. Inac o t290, na kecia vo fore http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/board,3.0
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 04. Prosinec 2005, 20:32 »

Ide o programky na konektivitu maju okolo 15 MB, takze odporucam pri rychlejsom nete.
uložena

roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 04. Prosinec 2005, 20:40 »

Sorry, ale nasiel som to len pre t310, takze skus toto : Communication na synchronizaciu. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=sk&lc=sk&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10050&fid=4674&esi=true
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 18. Leden 2006, 21:11 »

Nevim, co je OBEX. Je on pricinou, ze nejde do T290 dostat hry a zvuk? N. jde? Jak a cim? Prosel jsem SF a zatim tu nachazim rozporuplna vyjadreni. Snad by to melo jit pres MMS studio z www.SE. Ale neni mi jasne, zda to pujde nejakym kabelem, ci snad (to doufam ne) MMS. Nemate nekdo zkusenosti?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Leden 2006, 23:19 »

Nevim, co je OBEX. Je on pricinou, ze nejde do T290 dostat hry a zvuk? N. jde? Jak a cim? Prosel jsem SF a zatim tu nachazim rozporuplna vyjadreni. Snad by to melo jit pres MMS studio z www.SE. Ale neni mi jasne, zda to pujde nejakym kabelem, ci snad (to doufam ne) MMS. Nemate nekdo zkusenosti?
OBEX = object exchange
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 19. Leden 2006, 12:18 »

Tj?
Nasel jsem tohle:
exchange  -  vymena 
exchange  -  menit 
exchange  -  zamenit 
exchange  -  vymenit si (vzajemne) 
exchange  -  vymenit 
exchange  -  smena 
exchange  -  zamena 
exchange  -  centrala 
exchange  -  opetovat (pozdrav) 
exchange  -  byt premisten (vojsko) 
exchange (GB)  -  ustredna (telefonni)

Eili logickou uvahou: Nema moznost (vy)menit objekty, cili nic nedostanu ven, ani dovnitr, ani pomoci kablu. Jo?
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 17:16 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 21. Leden 2006, 20:52 »

Zozen si program Christerson Send File a do telefonu t290i dostanes vsetko, no z neho nikdy nic nedostanes
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 25. Leden 2006, 11:57 »

Hledal a nenasel. Kde by mohl byt, pls?
uložena

Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 25. Leden 2006, 18:52 »

http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Sony-Ericsson/Ericsson-SendFile.shtml

google.com - prvni odkaz
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jde nahravat do T290i?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.