SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 13:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - nejde potvrdit pin
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C702 - nejde potvrdit pin  (Zobrazeno 5501 x)
Elay
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« v: 15. Červenec 2010, 15:06 »

Zdravim, mam neco pres pul roku SE C702, nedavno po zapnuti jsem se dostala k zadani pinu, z klaves nefunguji OK a C, pin lze potvrdit krizkem, dal to uz nefunguje  Poprve prehrali soft, dvakrat se zapnul, potreti zase to same. Pak ho poslali do servisu a prisel mi zpatky s timto:

Vraceno zpet bez opravy z duvodu mechanickeho poskozeni, -SE stav pristroje se neslucuje se zarucnimi podminkami a smluvnimi postupy vyrobce Sony Ericsson.
Pozadavek zakaznika: diagnostika, posouzeni pritom na reklamaci bylo napsano neco o nefunkcnich tlacitkach

Pravda, hned ze zacatku mi asi dvakrat upadl (komu nikdy neupadl mobil, ze), ale porad fungoval spravne. Minimalne mesic pred tim, nez zacal blbnout, nespadl ani nic podobneho. Druhej servisak napsal, ze je bezne opotrebeny (vrypy na krytu, osoupany kryt), nic o mech. poskozeni. Ted mi nabizeji opravu za 2500Kc, za to je skoro novej mobil a hlavne neni zarucene, ze se povede. Krom toho mi i zrusili zaruku, myslim ze na to nemaji pravo.
Nevite prosim nekdo co s tim?

edit 22:55- spolu s Ganimedem (velice trpelivy a hodny clovek Smajlík) jsme prehrali fw, bez uspechu
edit 16.7. Zapomnela jsem rict, ze servis, kam poslali MT byl Britex, dle ruznych diskuzi dosti problematicky servis...
« Poslední úprava: 16. Červenec 2010, 17:01 od Elay » uložena
C510
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Červenec 2010, 15:26 »

No ked ti uz prehravali firmware tak daÂľsie prehranie uz asi nema zmysel. Skus najsÂť lacnejsi servis alebo sa obzri po novom telefone. 2500 je naozaj veÂľa, to sa neoplati.  Mrknutí Ale odomykaÂť ti ide....hm....skus si este raz sama doma prehraÂť firmware. Ked to nepomoze tak jedine servis. Navod ako na to najdes tu: http://semania.cz/firmware-v-sony-ericssonech-vse-kolem-nej.html
« Poslední úprava: 15. Červenec 2010, 15:29 od C510 » uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Nitram47
Uzivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Červenec 2010, 20:26 »

skus neautorizovany servis (bezne oznacovany ako Mobilshop). ceny tam byvaju niekolkonasobne nizsie (samozrejme nie pri vsetkom) ako v autorizovanych.
uložena

v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 04. Srpen 2010, 11:29 »

A pokud si myslis, ze to neni Tvoje chyba, muzes zkusit na ne jit se znaleckym posudkem. Pry vyjde na par stovek.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Raduzz
Uzivatel
Telefon: w580i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 28. Srpen 2010, 15:55 »

ahoj. ja mam uplne stejny problem. c702 mam pres pul roku. tlacitko ok i c vzdy fungovalo bez problemu.  a uprostred dne, z niceho nic, obe tlacitka "umrela". zadny naraz, zadna vlhkost. diky za radu s potvrzenim pinu krizkem. ale k cemu mi to je? do telefony mi chodi sms a ty si stejne neprectu. by me zajimalo, kdo mi pise. pokud vim tak sms se uladaji do pameti telefonu a ne na SIM, takze smula. chtel jsem si firmware prehrat sam. ale na zacatku postupu mam drzet "C". takze tudy taky cesta nevede. mobil mam v zaruce, ale pred hodinou mi bylo oznameno, ze muj prodejce zkrachoval...
s vysledkem tve reklamace jsem velmi zklaman!!!!!!!
muzes me prosim kontaktovat na emailu? z125(zavinac)seznam(tecka)cz
Bude nas vic, nebudeme se bat vlka nic. a SE nam ty tefeny opravi.
jinak....!!!
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - nejde potvrdit pin
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.