SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 22:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: FastPort
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: FastPort  (Zobrazeno 8419 x)
Porosz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C905 M2 8Gb, w760i (shit)

Zobrazit profil
« v: 14. Červenec 2010, 16:56 »

Zdravim,
Nevite nekdo, kolik bude priblizne stat vymena fastportu na c905? Nebo alespon kde by se dal novy konektor koupit?

Nedavno jsem zjistil, ze se mi konektor rozbil. Jelikoz je fastport tak stupidni konektor, tak jsem cekal ze se drive nebo pozdeji rozbije. Ale zase jsem trhnul rekord, konektor odesel po 5 mesicich a u minuleho mobilu to bylo uz po 3 mesicich.
Problem je v tom, ze mi nejdou sluchatka. Ukaze se ze jsou pripojeny ale zvuk nestoji za nic, kdyz konektor nahnu nahoru, tak je to dobry ale jak konektor pustim, tak to hraje zase spatne. Zkousel jsem troje sluchatka.
Nabijeni a USB funguje.

Zkousel jsem mobil rozebrat a konektor vypada v poradku, zadny kontakt nevypada utrzene. Akorat jak jsou po stranach takovy maly smejdy, ktery drzi konektor k desce, tak ty jsou z desky pryc.

Jak uz z textu vyplyva, tak zaruku nemam.

Diky za jakoukoliv radu.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 14. Červenec 2010, 20:40 »

no zkus se na to zeptat v tomto obchode
http://www.gigatel.cz/item-6357-sony-ericsson-w595-c905-u10-systemovy-konektor.html
http://www.gigatel.cz/

nemaji ho sice skladem ale ja uz jsem taky nekdy neco obednaval co nemeli na jednom obchode skladem a presto jsem ho dostal

Nebo muzes zkusit i tady http://www.gsm-shop.sk/tovar-pre-servisy/nahradne-diely/nabij.-a-systemove-konektory/ericsson-se/konektor-se-c905,-w595,-w595s ale zde jsem se nedival jestli to posilaji do ER
uložena

HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 14. Červenec 2010, 20:50 »

http://www.aukro.cz/item1120705973_sony_ericsson_original_novy_konektor_fastport.html

Jen se optat na kompatibilitu
uložena
Porosz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Červenec 2010, 21:07 »

Ten gigatel stoji za pokus.
Konektor z aukra je na starsi sony ericssony, kde byl konektor jen nasazeny a ne pripajeny jako u vsech novych.  Takze to bohuzel pouzit nelze.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 14. Červenec 2010, 21:34 »

To sou novoty..zlaty stary dobry SE-cka - rozmontuju, vysunu, nasunu a frcim dal. Kde sou ty casy.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #5 v: 14. Červenec 2010, 23:10 »

...konektor odesel po 5 mesicich a u minuleho mobilu to bylo uz po 3 mesicich.

po trech a peti mesicich  Shocked ? a co s nim delas ? mam mobil vzdy tak asi rok (a to mi uz presla rukama nejaka desitka mobilu s fastportem. taky decka maji jen SE) a konektor je jak novy 100% funkcni. stupidni konektor ? proc ? zrejme taky zalezi jak s nim kdo zachazi. pokud zacne kapku vynechavat, tak ho procistim a jde se dal. 
uložena
Porosz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Červenec 2010, 09:45 »

Konektor pouzivam uplne normalne. Nabijecku, sluchatka odpojuji podle navodu daneho vyrobcem (vylomit nahoru). Nikdy za konektor nervu. Sluchatka pouzivam tak jednou do tydne, USB o neco casteji a nabijim kazdy den.

Stupidni je to proto, ze u normalnich mobilu byva celkem bezne ze kdyz pripojim nabijecku, tak nabijim. Kdyz pripojim USB, tak se mobil pripoji a mohu prenaset data. Kdyz chci posluchat hudbu, tak pripojim sluchatka a jedu.
Bohuzel tyto samozrejme veci nejsou u fastportu tak uplne samozrejme.

Zjistil jsem, ze kdyz k mobilu pripojuji sluchatka nebo USB kazdy den, tak je kontakt docela v poradku, ale pokud tyto veci pripojuji jen obcas, tak vzdy musim fastport cistit.

C905 je muj druhy SE a myslim, ze i posledni.
Vubec nechapu, jak z tohoto mobilu muzou byt lide nadseni i po delsi dobe pouzivani. VzdyÂť krome foÂťaku, ktery je docela dobry, je to uplne obyc. mobil.
Ja jsem za nej dal 2500Kc. Uprimne lituji lidi, kteri za toto dali 10000Kc nebo  dokonce 13000Kc.

TeÂť akorat nevim, jestli se mi ho podari za rozumnou cenu opravit a prodat, nebo s nim mam za tu nastradanou zlost prastit o silnici a kopnout ho do kopriv.

Do konce prazdnin si koupim novy mobil - docela se mi zalibil htc desire.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #7 v: 15. Červenec 2010, 09:53 »

pokud ho chces zabijet, ja mu poskytnu azil
uložena
Porosz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 28. Červenec 2010, 14:07 »

Tak jsem konektor nejednal na gigatelu a asi po trech dnech mi prisel mail, ze objednavka byla zamitnuta, protoze nepresahla 200kc.

Na aukru bohuzel neni, ale zkusil jsem kontaktovat nekolik prodejcu s dilama na mobily a jeden mi ho sehnal za 60kc. Jeste ho nemam doma, ale snad bude v pohode.
uložena
Porosz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 10. Září 2010, 17:39 »

Zdravim, trochu ozivim toto forum svym prispevkem.

V predchozim prispevku zminovany konektor mi v poradku prisel a minuly tyden jsem se dostal k vymene.
Konektor jsem si vymenil sam doma mikropajkou a vse funguje bez problemu. Jen nevim, jak dlouho bude konektor drzet, nez se opet utrhne.

Take jsem si uz koupil novy mobil - htc Desire. A to je konecne mobil, ktery za tech 10k stoji. C905 uz jen pouzivam na obcasne foceni, jinak lezi doma. A asi jeste chvili lezet zustane, protoze jeho cena hodne spadla, a tak bych toho z prodeje moc nemel.

PS: Toto forum uz je asi totalne mrtve :-D
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: FastPort
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.