SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odstraneni defaultnich aplikaci z X10 (diskuze k navodu)
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Odstraneni defaultnich aplikaci z X10 (diskuze k navodu)  (Zobrazeno 24658 x)
Joza
Anonym
« v: 04. Červenec 2010, 16:44 »

Root je zde a jelikoz je venku dusno a dovolena me ceka az za dlouho, travim volny cas ladenim sve X10 a testovanim novych uprav. Kdysi jsem byl povestny tim, ze jsem svuj komunikator M600i mel odladeny na maximum, navic jsem v nem mel plne funkcni firmware z W950i (diky Filipe Smajlík). Pote jsem presel na C702 a take zde jsem telefon od zacatku na maximum upravoval (i v dobe, kdy to jeste neslo, opet diky Filipe Smajlík), po nejake dobe uz ale moc nebylo co objevovat. Nyni ale ziskala X10 root a ja se rozhodl, ze se znovu vrhnu do viru uprav. A zacal jsem s tim, co mam nejradeji, tedy osekani ROMky od (pro me) zbytecnych veci. V praxi tak v telefonu zustal jen naprosty zaklad plus mnou doinstalovane aplikace, viz prilozeny screen menu.

PS: pokud chce, aby vam zustal funkcni Market, nesmite za zadnych okolnosti odinstalovat Google Talk. Pokud tak ucinit a budete chtit Market znovu zprovoznit, ceka vas refles Smajlík

Puvodni navod najdete zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=26423.0

« Poslední úprava: 07. Červenec 2010, 19:31 od Jozef Cmar » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 04. Červenec 2010, 17:02 »

dobry by bylo sem napsat veci u kterych telefon neustoji odstraneni
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 04. Červenec 2010, 17:45 »

no to se mi zas nejak dukladne nechce testovat, ne ze by to bylo nemozne, ale je to velmi narocne na cas. Navic co v menu zustalo? Budik, kalendar, fotoaparat, kontakty a zpravy... Prakticky jen ty nejzakladnejsi funkce, napada me jeste zahodit prohlizec a nahradit ho Operou Mini, ale pokud by to kikslo, nechce se mi to cele nahazovat znovu Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 05. Červenec 2010, 11:49 »

Tak prvni chybka Smajlík Pri odstranovani aplikaci si dejte pozor na odstraneni souboru GoogleTalk, pokud totiz dojde ke komplatnimu odstraneni (jako v mem pripade), nepujdou vam stahovat aplikace z MArketu (coz by mi ale nevadilo), ani aktualizovat jiz stavajici aplikace (coz uz mi vadi Smajlík).
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Červenec 2010, 13:19 »

Stejne tak neodstranovat Timescape Smajlík A zkusil nekdo odebrat Sony Ericsson Sync? Rad bych se ho zbavil, ale mam trosku strach aby to nebylo az moc zakopany v systemu..
uložena

XPERIA X10i 2.2
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 06. Červenec 2010, 13:25 »

No pri prvnich testech jsem oddelal temer vse vcetne synchra a v pohode, ale dnes uz poctvrte flesuji telefon, jelikoz jsem vzdy sahnul na neco na co jsem nemel (a mam podezreni na ten Sync no...). Zkusim to ted pomalu krok po kroku dle Titanium Backup
uložena
Gumidek83
Uzivatel
Telefon: Xperia x10 firm R2BA020

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 08. Červenec 2010, 09:28 »

napises tady seznam aplikaci ktere se muzou odstranit? oddelal sem Moxier a klavesnice(korejska atd.) ale sere me treba Timescape ale nevim jestli to mohu odstranit
uložena
Balrog
Uzivatel
Telefon: Xperia X10+Nokia N97+Nokia N73

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 08. Červenec 2010, 16:07 »

Spis jake aplikace a veci nechat aby telefon sel v pohode a rychle a aplikace bez kterych se obejdeme.Kdyz pustim Mediaspace tak je telefon stejne zabrzdenej jako pred tim a vydrz je lepsi,ale o moc ne.Snad by byla lepsi vydrz kdyz se CPU nataktuje,ale jak?vim,ze pomoci set CPU,ale jak a kde je sezenu?diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 08. Červenec 2010, 18:38 »

Google?
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Červenec 2010, 06:43 »

Timescape neodstranovat, je provazanej s telefonnim seznamem a ten pak prestava fungovat
uložena

XPERIA X10i 2.2
rombo1
Uzivatel
Telefon: C905, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Srpen 2010, 14:07 »

Jozefe ako si si zmenil farbu pozadia v hlavnom menu? Myslim z modrej na ciernu..
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Joza
Anonym
« Odpověď #11 v: 09. Srpen 2010, 21:17 »

Zeam (alternativni desktop). Pokud si telefon rootnes, da se i jinak, pekne balicky jsou na XDA. Mne sedi Zeam, nezere baterku Smajlík
uložena
bratislava
Uzivatel
Telefon: xperiaX10,xperia arcS

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Srpen 2010, 19:53 »

Mozno hlupa otazka ale ak dam root pridem o zaruku? Dakujem za odpoved.
« Poslední úprava: 10. Srpen 2010, 20:00 od bratislava » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #13 v: 10. Srpen 2010, 20:10 »

Pokud pred pripadnou reklamaci telefon aktualizujes SEUSem tak ne, ten vsechny zaznamy o nem smaze
uložena
Honza Bouma
Uzivatel
Telefon: Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 15. Srpen 2010, 10:57 »

Taky bych se primlouval za seznam aplikaci,ktere lze odstranit aniz by se poskodila funkce X10ky, nebo soupis tech,ktere musi zustat..Odstranil jsem totiz GoogleTalk a Market zacal stavkovat.. :-(
uložena

Stale v prodeji: Prodam autoradio Swing ze Škoda Superb Combi: http://aukro.cz/show_item.php?item=2041382990
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odstraneni defaultnich aplikaci z X10 (diskuze k navodu)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.