SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4. reklamace - problem
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 4. reklamace - problem  (Zobrazeno 23541 x)
mforce
Uzivatel
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 25. Červenec 2010, 05:22 »

Šmarja chlape tady nejde o CHYBIJICI EAST KRYTU ale o to ze ty kryty se loupou a odiraji ;)mel jsem k750ku,k800ku i k790ku a fastport bez problemu ale u c702 proste zacal blbnout.takze nekde je neco spatne nebo je to opotrebeni a neda se nic delat.jinak po upravach me c702 vyhovovala asi nejvic ze vsech SE co sem mel.ted mam k850 jasne je to starej foun ale je jako novej a za par penez a upravovat se da taky pekne a hlavne foti docela slusne a to je to co potrebuju
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #46 v: 25. Červenec 2010, 11:22 »

Co to placas? Eetl jsi nazev vlakna? Pri reklamaci ma kus ustiplyho krytu sakra vahu a opakuji, mam i par mobilu dyl, jak 2 roky a dostavaji huste zabrat a pri tom vypadaj jak novy, to na fotce je prasarna a aÂť mi nikdo netvrdi, ze s tim mobilem nedribloval, beznym pouzivanim ho nemuze takhle zhuntovat, tomu proste neverim a tomu prodejci se pomalu, ale jiste omlouvam a jeho argumentum zacinam rozumet...
uložena
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 25. Červenec 2010, 11:34 »

hej vy mi pripadate fakt divny...kolikrat sem mam psat, ze ten kryt neni odstiplej na zadnem miste !!!!!!!!!! jen je osoupanej lak...to mozna ty driblujes s telefonama, ja ne...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #48 v: 25. Červenec 2010, 11:58 »

Mel jsem 1/2 roku taky C702ku a nemela jedinej sram ani oderku (nosil jsem ji v pouzdre a choval se k ni slusne), ale i tak neverim, ze beznym pouzivanim muzes mobil takhle "vohoblovat". Mel jsem uz mozna stovky mobilu, ale NIKDY zadnej nevypadal tak, jako ta tvoje zanovni troska... Opravdu jsem zvedav, jak ta tva reklamace dopadne, ale zacinam ji videt blede...
« Poslední úprava: 25. Červenec 2010, 12:00 od VaRo » uložena
Crazyfrog
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 25. Červenec 2010, 12:02 »

taky jsem mel hodne mobilu a c702 vypada co se krytu tyce nejhure, ale ke vsem jsem se choval stejne..nosil je v kapse..toÂť vse...nemuzu si zase dovolit kupovat kazdyho pul roku novej mobil, takze nemam duvod se k nemu chovat jak ke hnoji...a ano, v pouzdre ho nenosim a nikdy jsem zadnej mobil nenosil, nevyhovuje mi to...to je asi ten rozdil, proc tva vypadal lepe, nez ta ma...
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #50 v: 25. Červenec 2010, 13:02 »

Crazyfrog dam ti radu dej to do servisu a nech si to opravit na vlastni naklady a budes mit klid  Smajlík momentalne nej reseni pro tebe Roll Eyes
VaRo- pleas LOCK
« Poslední úprava: 25. Červenec 2010, 13:08 od figycom™ » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #51 v: 25. Červenec 2010, 13:42 »

figycom™ - souhlas, vse, co mohlo byt receno, receno bylo. Zamykam...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4. reklamace - problem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 19 dotazů.