SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 21:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefukcni klavesy 5, c, vstup do menu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nefukcni klavesy 5, c, vstup do menu  (Zobrazeno 4610 x)
shenmue
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« v: 16. Červen 2010, 08:00 »

Zdravim vsechny,
mam takovy problem s C702. Nefunguji mi klavesy 5, c, a centralni kriz pro vstup do menu a navigaci. Telefon byl jiz trikrat v servisu, z toho prvni dva pokusy o opravu dopadli neuspesne. Respektive prodejce zaznamenal do zarucniho listu, ze byl telefon opraven vyrobcem a po zapnuti MT se cca po 2 hodinach projevila zavada znovu. Po druhe navsteve servisu se situace opakovala, ale zrejme doslo k vylepseni Smajlík a telefon se neuveritelne zpomalil (v podstate ho nelze pouzivat), pri tretim zaslani do servisu se telefon vratil s tim, ze se u prodejce vada projevila, ale po ceste k vyrobci se telefon sam zahadne opravil a v servisu se vada neprojevila (pricemz v servisu byl 19 dni - nechapu co tam s nim tedy delali).

Dotaz tedy je jestli mate s podobnym problemem zkusenosti - chtel jsem zkusit upgradovat software, ale bohuzel k upgradu pres SEUS potrebuji fcni klavesu C. A jestli mate nekdo zkusenosti s tim, ze servis odmita vami popisovanou zavadu a jak jste to pripadne resili, kdyz tam proste nemuzu dojit a ukazat jim to Sad. Kupoval jsem MT pres internetovy obchod, takze ho posilam postou s popisem zavady.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 16. Červen 2010, 08:23 »

Zasel bych sem a ukazal jim to, jak to nefunguje:)
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Červen 2010, 13:04 »

Hudasp

jsi to nejak nepochopil, vetsina sesvisu je v cechach a napriklad ja jsem ze severni moravy pri reklamaci se taky spoleham na postu nevim proc bych mel jezdit do prahy.

Mas 2 moznosti je mozne ze ti prodejce lhal protoze telefon je sedy dovoz a tudiz ho ani do znackoveho servisu nemohl poslat.
Nebo se na to servis vylozene vykaslal to bych si pak treba telefonicky stezoval.
Nechapu jak si servis muze dovolit napsat takovou hovadinu ze se u nich zavada neprojevila kdyz ji maji sepsanou na papiru od prodejce a poslat to se zavadou zpet.
« Poslední úprava: 16. Červen 2010, 13:06 od Ganimed » uložena

shenmue
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Červen 2010, 18:29 »

Prave... moc se mi tam nechce, do Prahy se moc nedostanu, ale tak poslal jsem ho a kdyz to zase neprojde, tak uvidime. Asi mi nic jineho nezbude nez si udelat vylet. No a jestli mi to nevezmou v Prase, protoze je to nejaka dovezena prasarnicka, tak pojedu az do Liberce Sad do toho obchodu.... fuj
uložena
Raduzz
Uzivatel
Telefon: w580i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 28. Srpen 2010, 19:28 »

mam uplne stejny problem. a urcite nejsme sami. kdyz tak me prosim kontaktuj na z125(zavinac)seznam(tecka)cz
spolecne se nam ty telefony urcite podari vyreklamovat
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefukcni klavesy 5, c, vstup do menu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 20 dotazů.