SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 12:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Aspen se blizi na trh - cena stoji za to
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Aspen se blizi na trh - cena stoji za to  (Zobrazeno 24687 x)
Joza
Anonym
« v: 12. Červen 2010, 07:54 »

Na nas trh by behem mesice mel dorazit novy komunikator Sony Ericsson s operacnim systemem Windows Mobile, ekologicky model Aspen. Ten nabizi sirokou vybavu, ale predevsim plnohodnotnou QWERTY klavesnici primo pod displejem. Vypada to, ze tady konecne mame kvalitni zarizeni na komunikaci. Oficialni e-shop Sony Ericsson prave spustil predobjednavky a velmi prijemnym prekvapenim je cena, ktera se vesla pod hranici sesti tisic korun a mozna bude jeste o chlup nizsi. S touto cenovkou by telefon mohl slavit solidni uspechy a dost mozna by mohl vystridat jiz trochu archaicky model P1i v roli nejvice pouzivaneho komunikatoru Sony Ericsson. Predpoklady na to ma a cena stoji za to. Telefon muzete nezavazne predobjednavat na nize uvedenem odkazu. Jak se cena libi vam?

http://obchod.sonyericsson.cz/sony-ericsson-m1-aspen-black

uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Červen 2010, 08:05 »

Hezky, ale v porovnani s X10 Mini PRO toho Aspen nabizi min..
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 12. Červen 2010, 08:08 »

To ano, ale take je o vice nez dva tisice levnejsi, coz je na osmi tisicich za model X10 Mini Pro docela vyrazny podil... Navic stale je spousta oblasti, ve kterych Windows Mobile vladne a funguje jednoznacne nejlepe, takze bych se tolik nebal...
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 12. Červen 2010, 09:53 »

Vladne vladne - jak dlouho jeste bude? Me system vyhovuje, moznosti vyhrani jsou vysoke (az moc v dobe zkouskoveho - radeji sem svoji X1 poslal na reklamaci, abych si s ni nehral:) ale spousta lidi chce Android a z WM se pomalicku stava okrajovy system pro fajnsmekry (treba jako Palm). Fronty jako X10 mini se na tento model stat nebudou - ale je prima, ze SE zase predstavuje a chrli nove modely. Ale po chybach s Windows Mobile u X1 a X2 moc neverim, ze telefon bude pouzitelny hned po koupi. Aspena si dela SE primo, anebo ma nejakou firmicku?
uložena
MonikaSh
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zalozni)

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Červen 2010, 15:35 »

Škoda, ze jej kvuli nizke cene osidili na fotoaparatu a i displej mohl mit o nejakou tu desetinu palce vic. Ale ta cena je zajimava. A do Vanoc bude cena o 2000 nizsi. Jen aby netrpel bugy jako levny WM Samsung C6625.
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
peterss
Anonym
« Odpověď #5 v: 12. Červen 2010, 20:22 »

hm, nevypada spatne, treba videt na zivo, taky se mi zda ten displej kapku maly, mohl byt jeste dolu kapku vetsi
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 12. Červen 2010, 20:26 »

Na QVGA rozliseni mi rozmery displeje prijdou adekvatni
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 12. Červen 2010, 20:35 »

ja se nebavim o rozliseni, ty to nekde vidis ? jen si rikam, ze by ten displej mohl byt kapku vetsi,
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Červen 2010, 20:38 »

podÂľa mna je to zaujimava, az vrazedna kombinacia WM 6.5.3, qwerty ala Nokia E7x + dotykovy displej + stylus.
Aj ked suhlasim, mali daÂť 5mpx a blesk a mozno 3 palce displej, sa mi zda, ze klaveska mohla isÂť trocha nizsie. Taktiez je otazne (a to bude to rozhodujuce) ako to dopadne so softom, ak to bude 10 mes. trvaÂť a nefungovaÂť ako X2, tak pomahaj SE pan boh.

Tak ale ako pozeram, tentokrat je Eesko popredu, u nas este predobjednavka nic a ta cena!!!!  
http://www.sonyericsson-shop.sk/detail/137694/013

Inak ale na jednom webe uz predobjednavka je nejake 2 mesiace a cena uz od vtedy zodpoveda ceskej cene, co uviedol Jozef.
 http://www.mp3.sk/sony-ericsson-aspen-black-p-105537.html

Ked som sa v oficialnom Se shope pytal na cenu a spomenul cenu cca 7200 SKK, tak sa mi pekne vysmiali, ze odkiaÂľ to mam.

Mozno sa oplati aj zabudnuÂť na Vivaz pro, len keby som mal sklenenu guÂľu a vedel, ci clovek kupi a fici a nic nebude riesiÂť.  

Nokia E72 + E5 musia isÂť s cenou poriadne dole, tusim ale E5 v tom trende ma isÂť, takze klobuk dole SE predbehol Nokiu, v tomto ohlade a segmente sa mi zda ze ano.
« Poslední úprava: 12. Červen 2010, 20:44 od marcelino » uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Červen 2010, 08:15 »

HUdasp

QVGA rozliseni je adekvatni to jo ale ne kdyz je na bok, to zas tak standartni neni, ne vsechny aplikace jsou pro toto rozliseni upravene
uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 13. Červen 2010, 09:52 »

O tom zadna (ikdyz na Xperii sem nemel jedinej problem s nejakou aplikaci, ze se neumi zobrazit na bok). Jen rikam, ze rozliseni 320 x 240 pix je optimalni na uhlopricku displeje 2,4 palce. Vono, kdyby tam byl displej QVGA 2,6 palce, tak by to jen zbytecne zvetsovalo zarizeni a stejne na tom displeji uvidite to samy. Akorat moc finger friendly to nebude. 
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #11 v: 13. Červen 2010, 11:47 »

Dovolim si nesouhlasit, nepotrebuji nijak extremni rozliseni, vubec mi nevadi, ze vidim jednotlive body, ale fyzicke rozmery displeje se osidit nedaji a bral bych vetsi displej klidne se stejnym rozlisenim...
uložena
MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 17. Červen 2010, 12:05 »

Vypada zajimave. Az mi doslouzi Kaiser, tak bych do neho sla. Prece jen mi jsou wokna simpatictejsi nez gugl.
uložena

Jedine antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemeplocha, proto ho uzivam pravidelne a opakovane. Dalsim lekem je hlina pod hlavou i nad hlavou.
MonikaSh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 26. Červen 2010, 11:53 »

Hmmm, ta cena je nejaka divna. Na slovenskem eshopu jej maji za 449 € http://www.sonyericsson-shop.sk/detail/137694/013000, coz je jednou tolik. Ale slovensky Aspen vypada jinak nez ten cesky.
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #14 v: 26. Červen 2010, 14:06 »

No ta cena je podezrela, ale pravdepodobne podle me maji na SVK chybu... 249 Eur je mnohem realnejsich Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Aspen se blizi na trh - cena stoji za to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 19 dotazů.