SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Duben 2025, 07:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Elm problemy s wifi a s aplikaci facebook
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Elm problemy s wifi a s aplikaci facebook  (Zobrazeno 3548 x)
Xiaco
Uzivatel
Telefon: SE Elm

Zobrazit profil
« v: 03. Červen 2010, 15:31 »

Ahoj, asi pred tydnem sem si koupil SE Elm od vodafone. Zatim jsem maxinalne spokojeny, az na to ze kdyz se chci pripojit na moji domaci zaheslovanou wifi tak mi dou zadat pouze 5 nebo 10 mistne hesla. Heslo mam 9 mistne a kdyz ho zadam tak nejde potvrdit. A druhy problem je ze kdyz se pripojim k aplikaci facebook, tak se mi nic nezobrazuje, pouze hlavni strana bez novych prizpevku atd. jedine co muzu je napsat status.
uložena
Aiden
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K750i, K550i, X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 10. Červen 2010, 18:31 »

No, a neykousel si zmenit heslo WiFiNy tak aby to bylo 5, nebo 10 mistne? Ja vim ze to je hloupe kvuli jednomu zarizeni to delat, ale je to to nejjednodussi  Smajlík
uložena
FILIP007
Uzivatel
Telefon: SE T630, W715, ELM

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Říjen 2010, 17:14 »

Mam ten sam problem s facebookem, data mam nastavena spravne, upozornuji, ze nejsem zadnej novacek u SE a aplikaci facebook jsem puzival i na se w715. Nic se nezobrazuje, ani jmeno fotky, proste nic. Pokud ale napisu status tak se mi na zdi objevi kdyz se podivam pres pocitac. I na facebooku kdyz se podivam do spravy aplikaci tak je povoleno cist z me zdi. Restart jsem provedl. Odstranil jsem i povoleni z facebooku a potom jsem to znova potvrdil. Uz nevim kde je problem. Momentalne to dela i z twittrem, pred aktualizaci to nedelalo. Nevite prosim vas kde je problem ? Za kazdou odpoved dekuji. (operator vodafone)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Elm problemy s wifi a s aplikaci facebook
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.03 sekund, 14 dotazů.