SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 11:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aplikace na X10 Mini - ktere funguji a ktere ne
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aplikace na X10 Mini - ktere funguji a ktere ne  (Zobrazeno 48105 x)
Crazer9
Uzivatel
Telefon: SE X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 17. Říjen 2010, 22:53 »

ja pouzivam Documents To Go (Word,Excel,PDF..), pak je dobry jeste RepliGo Reader
uložena

bit.ly/eBTBi6
Pupu
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 18. Říjen 2010, 07:21 »

Chcel som sa spitat aky program pouzivate na prezeranie pdf .

Jestli chces neco neplaceneho, tak ja drive pouzival PDF Viewer, ale je to uz davno, takze netusim, v jake kondici se ted nachazi.
uložena
korenisko
Anonym
« Odpověď #92 v: 18. Říjen 2010, 09:05 »

OfficeSuite viewer. NesÂťahuj z marketu ale z PlayNow. Bude v CZ/SK a aspon u mna nepyta kod
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 18. Říjen 2010, 09:44 »

Dovoluji si opakovat svou prosbu, na kterou dosud nikdo nereagoval a ktera je pro me pri vyberu tohoto telefonu budouci majitelce zasadni:

Prosil bych nekoho, kdo pouziva defaultni prostredi, aby vyzkousel funkcnost Artis Fancy Contacts Widgetu, nejlepe v ruznych velikostnich variantach, predem diky a kdyby nekdo i hodil obrazek, jak to vypada, bude mu vdecen jeste vic.
uložena
Dubus
Anonym
« Odpověď #94 v: 21. Říjen 2010, 09:19 »

OfficeSuite viewer. NesÂťahuj z marketu ale z PlayNow. Bude v CZ/SK a aspon u mna nepyta kod

Ten mam ale nezvlada interpunkcne znamienka  Huh a lustiÂť sa mi nechce  Lips sealed
Vyskusal som ich kopu ale niektore nezoberu pdf-ko vacsie ako 10 mega a ine zasa nefunguju offline  Cry
« Poslední úprava: 21. Říjen 2010, 09:25 od Dubus » uložena
kuchna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 21. Říjen 2010, 15:05 »

Ahoj, shanim prehravac MixZing na X10 mini, ale v marketu vidim jenom placeny add-on, ale samotnou aplikaci na marketu nemuzu najit. Tak jsem stahnul par verzi z rapidu apod, ale zadna nesla nainstalovat. Mate nekto tuto aplikaci na X10 mini ? Pokud ano, prosim poslete mi ji nejak, nebo poradte, uz mne nebavi hledat. Bral bych i jinou aplikaci pro prehravani mp3, ale potrebuji ekvalizer, jinak se to neda poslouchat. Poradte prosim.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #96 v: 21. Říjen 2010, 16:53 »

Spis nez ekvalizer ti doporucim aplikaci Audio Hack (free verze na marketu). Notne vylepsi zvukovej vystup telefonu.
uložena
kuchna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 22. Říjen 2010, 08:23 »

Diky za tip, ale AUDIOHACK jsem na Marketu nenalezl. A bohuzel se mi to stava pomerne casto, ze si dle diskuse ve foru nebo treba na AppBrain najdu neco zajimaveho, ale pak to ztroskota na tom, ze to v marketu nevidim. Samozrejme vim, ze se daji aplikace sehnat i jinde a jinak, ale slozitejsi cestou. Kolega ma nejaky komunikator od HP s androidem 1.6 a ten tam obe mnou hledane aplikace ma. A tak me napada otazka: Nefiltruje Market aplikace podle toho, zda jsou pro konkretni pristroj vhodne, ci nikoli Huh

Mimochodem, dostal jsem diky tomuto foru doporuceni na Astro Player, ktery plne vyhovuje mym pozadavkum na poslech hudby. Jak uz jsem tady od nekoho cetl, co bychom si pocali bez tohoto fora ! Diky !
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #98 v: 22. Říjen 2010, 08:34 »

Jukni sem, tady je free lite verze, ktera ale bezne postaci. Na 845 i Milestone ma V2 vynikajici vysledky (vsechno ale zkouseno na Eclair, aÂť se de SE vycpat s 1.6). Jen se trosku bojim skinu, neni to delany na QVGA (na 845 jsem musel sjet dolu optickym joystickem pod obraz na neviditelne tlacitko, kde se patch aplikuje, u X10 mini nevim, jak to udelas, kdyz nemas kurzorovy tlacitka k dispozici). Aplikaci jsem take nenasel na Marketu ted, asi ji smazli. Jinak se na Marketu aplikace filtrujou dle dostupneho OS a kompatibility aplikace s nim minimalne.

Zkousel jsem vicero prehravacu a vzdy jsem skoncil na klasickym stock Android prehravaci. Umi vse potrebne, je prehledny a rychly. Bez reklam a grafickych blbosti, ktery jen zbytecne zatezujou procesor.
« Poslední úprava: 22. Říjen 2010, 08:39 od HUdasp » uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 17. Prosinec 2010, 20:54 »

-na moju x10mini som stiahol nove google mapy 5.0,uz ste skusili?                                   
-z marketu som stiahol apl. accuweather a po instalacii nejde spustit,vypisuje,ze apl.sa neocakavane vypla. kamarat ma tuto aplikaciu v lg optimuse G540,a povazujem ju za veÂľmi vydarenu,preco nejde spustiÂť?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
legia
Uzivatel
Telefon: SE X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 17. Prosinec 2010, 22:58 »

Tak jsem cely nadseny ze Springpadu hledal stejnojmennou aplikaci na Marketu a nic  Cry

EDIT: Navzdory vyjadreni autoru, ze nepodporuji male displeje jsem zkusebne stahnul Springpad z m.getjar.com a zatim funguje bezvadne  Tongue
« Poslední úprava: 19. Prosinec 2010, 11:09 od legia » uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 19. Prosinec 2010, 10:03 »

nove google mapy 5.0 idu na x10mini v 3D,a v offline?
uložena

Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 19. Prosinec 2010, 17:52 »

3D nie, offline ano
uložena
korenisko
Anonym
« Odpověď #103 v: 19. Prosinec 2010, 22:46 »

3D ano
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 20. Prosinec 2010, 00:08 »

3D ti ide? to ako? ja napr. na mape Viedne vidim akesi 3D budovy,ale urcite to neni to prave 3D,neda sa tam otacat okolo tej budovy,a tak podobne. na to treba asi multitouch,ne?
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aplikace na X10 Mini - ktere funguji a ktere ne
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.