SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
12. Březen 2025, 18:07
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Hry a aplikace
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Navigace pro SE X10, X10 Mini, X10 Mini Pro, X8...
Strana:
1
2
[
3
]
4
5
...
10
« předchozí
další »
Autor
Téma: Navigace pro SE X10, X10 Mini, X10 Mini Pro, X8... (Zobrazeno 60042 x)
Srandista
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue
Re: Navigace pro SE X10
«
Odpověď #30 v:
25. Srpen 2010, 21:13 »
No ved prave... preto chcem vediet, ci so to niekde v nejakom subore neuklada nastavenia alebo tak, kde by sa to dalo zmenit...
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510
«
Odpověď #31 v:
30. Srpen 2010, 14:39 »
dnes som mal moznost konecne po navigone vyskusat na x10 mini pro aj sygic vysledok je nasledujuci:
Navigon jasne vyhrava vo vzhlade, prehladnosti, a navigovani
Sygic ma ovela vacsie moznosti nastaveni ci uz pri navigovani alebo POI atd... Na mini pro je vsak menu dost zle citatelne a pride mi aj chaoticke, chce to asi chvilu zvyku. Dalsim minus je obcasne hladanie polohy co moze v nespravnu chvilu poriadne strpcit zivot.
edit1: ano a sygic doslova sialene ubera z mojej baterie (za 13 km 12%) co sa mi u navigonu nestavalo
«
Poslední úprava: 30. Srpen 2010, 15:08 od Piti20
»
uložena
Srandista
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #32 v:
15. Září 2010, 21:23 »
Jozo, docital som sa ze vysla nova verzia Navigonu (3.5.0), mohol by si ju vyskusat a popisat, co sa zmenilo a co je nove?
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #33 v:
15. Září 2010, 21:30 »
hm, a co ti brani abys to vyskousel a popsal ty ?
uložena
Srandista
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #34 v:
15. Září 2010, 22:04 »
30 dnova trialka, ktoru som uz vycerpal... Predpokladam, ze to bude platit rovnako aj na novu verziu...
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #35 v:
16. Září 2010, 05:28 »
Zkusim Navigona Aktualizovat a uvidime, na novou verzi uz jsem taky nejakou dobu cekal
uložena
Milosko
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
«
Odpověď #36 v:
16. Září 2010, 15:33 »
kto pouzival sygic vo vacsom mobile s velkym displejom,ako ja napr.,tak tu mu nebude robiÂť problem s nim pracovat na x10mini,aj ked ma horsiu citatelnost pismen,a cislic . navigon som stiahol z marketu,ale po spusteni,mi nenabehli mapy,takze nemam trpezlivost z neakym navigonom..
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #37 v:
18. Září 2010, 04:49 »
Tak jsem se dival na Market a zde je stale stejna verze, info o novych verzich zadne, ani aktualizace se nenabizi... Takze zatim zadne zkusenosti s novejsi verzi nepridam (PS: kde jste nasli info o verzi 3.5 pro Android?)
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #38 v:
12. Říjen 2010, 14:58 »
Konecne jsem se dostal k nove verzi Navigonu, autori me ale docela nazlobili tim, ze to pridali jako novou polozku do Marketu... Byl jsem zvykly nainstalovat puvodni aplikace a pak je aktulizovat, pro puvodni aplikaci ale aktualizace neni k dispozici, je treba samostatne nainstalovat update. Funguje ale vyborne, jsem zvedav, co vsechno upravili. Brzy snad pridam vice zkusenosti.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #39 v:
16. Říjen 2010, 16:54 »
S Navigonem (s nejnovejsi verzi) jsem posledni tri dny stravil spoustu hodin na cestach a abych rekl pravdu...
Funkcnost jako takovy v pohode, ale pocitani casto prapodivne, brzy poslu fotku, kudy me telefon poslal pri vyberu nejrychlejsi trasy... Setkal jsem se i s klasickym problemem, kdy pri odbocce doleva me telefon poslal doprava. Asi nejvice me zarazila dnes cesta domu, ve meste se mi stalo to, ze programem vygenerovana trasa krizila samu sebe. V praxi: na krizovatce jedte rovna, potom dva kilometry motani mestem, nasledkem cehoz bych se opet dostal na stejnou krizovatku a napodruhe me telefon jakoby poslal spravne. Samozrejme jsem se nedal a rovnou odbocil doprava
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
«
Odpověď #40 v:
16. Říjen 2010, 18:06 »
Ja nevim, ale na Spice i 845 mi blbly vsechny navigace, co jsem zkousel (Navigon, Sygic). Proste nemluvily..
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #41 v:
16. Říjen 2010, 18:48 »
Tak s timto problem nemam, mluvi mi vsechno, ale zrovna Navigon u me nyni dost klesnul...
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1
«
Odpověď #42 v:
16. Říjen 2010, 20:28 »
Kedze mam telefon konecne odladeny, dnes som sa trosku hral s OruxMaps. Pouzil som mapy co mam pre Oziexplorer ktore som skonvertoval do OruxMaps. Ide to rychlo a pohodlne. Navigaciu som skusal v aute. Jednym slovom basen
GPS sa chyta do par sekund a naviguje ma aj doma v obyvacke. Dokonca aj v pivnici. V tomto je X10 vynimocna. Aspon ja som doteraz ziadne podobne citlive a rychle GPS nemal. Mapy sa daju zoomovaÂť, funguje aj zaznam tracku. Ovladanie je intuitivne, manual som zatiaÂľ necital. Oproti Ozimu je program podstatne jednoduchsi a ovladanie neporovnateÂľne prijemnejsie (mam ale cca. 2 roky stareho Oziho, takze dnes je to mozno ine). Spolupraca s magnetickym kompasom v X10 je parada. Na displeji ukazuje presne vysek ktory vidim pred sebou, podÂľa toho ako sa otacam s telefonom. Uz chyba iba barometricky vyskomer a bude to dokonalosÂť sama. Zaznam trasy sa da kedykoÂľvek vypnuÂť a nasledne zapnuÂť, s moznosÂťou voÂľby, ci sa bude trasa zaznamenavaÂť do noveho suboru alebo pokracovaÂť v predchadzajucom. Mal som sucasne zapnuty Orux v X10 a Ozi v HTC Artemis. Ozi bol o dosÂť pomalsi v zobrazovani pozicie. Predsa len auto ide rychlo a Artemis je vykonovo niekde inde ako X10. Eo sa tyka presnosti, tak Orux mi zobrazoval oproti Ozimu poziciu asi 20 m vedÂľa. NepresnosÂť je ale sposobena pravdepodobne konverziou mam. Sice neviem preco, ale nastal urcity posun. Track z Orux som ulozil do formatu GPX a nasledne otvoril v PC v Oziexploreri. Tam sadol track do mapy (tej istej co je v telefonoch) ako riÂť na serbel. Bud treba kalibrovaÂť mapy priamo z JPG do Orux alebo som urobil chybu pri konverzii. Musim kuknuÂť manual. DosÂť nepresne bolo ale zobrazovanie nadmorskej vysky. Ozi pri dobrom signali sa trafi do odchylky max. 5m. Orux bol mimo 40m. Nastavil som ale korekciu -40m a potom zobrazovalo vysku spravne. Len neviem, ci ta korekcia je stale rovnaka alebo ju treba upravovaÂť po zmene pozicie. Ozi ma sotisfikovanejsie nastavenia a korekcie si robi sam. Zaznam trasy funguje aj s vypnutym displejom. V Ozim ta funkcia je takisto, ale mne nefunguje, zaznam sa vypne. Šok ma cakal ked som navigaciu vypol a pozrel na stav baterie. Za 2 hod. navigacie so zapnutym displejom prisla baterka iba o 22% energie. ( 49% navigacia, 48% displej, 3% zbytok) Viem ze to meranie nie je presne, ale predpokladam, ze 4–5 hod. by mala X10 jako navigacia vydrzaÂť. PodÂľa mna moc slusny vykon. Pri tom aky ma X10 apetit, mam dojem ze sa cez satelit dobija
Po nahrati tracku do PC obsahoval vsetky data jako original track z Oziho. Ozi je super ale Orux sa mu pre moje potreby plne vyrovna. A je zadarmo, comu sa az divim. Jedina vec co michyba, alebo som nenasiel, je panel s poziciou satelitov a silou/presnosÂťou signalu.
Tvorcom programu davam 1*. X10 za vydrz, rychlosÂť a hlavne za magneticky kompas.
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510
«
Odpověď #43 v:
16. Říjen 2010, 21:03 »
keby si vypol spolupracu internetu na zistovani polohy tak gps uz taka presna, citliva a rychla nebude...
uložena
3m3
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4
Re: Sony Ericsson Xperia X8 - Navigace GPS a jeji pouzivani
«
Odpověď #44 v:
17. Říjen 2010, 09:58 »
Ad. Navigon na krizovatce:
To dela i Sygic,na krizovatce do leva,prejet dokola celej kruhovej objezd a potom rovne(misto na krizovatce hned doprava).
Nejde slepe verit jen navigaci
«
Poslední úprava: 17. Říjen 2010, 15:21 od Jozef Cmar
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
2
[
3
]
4
5
...
10
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Hry a aplikace
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Navigace pro SE X10, X10 Mini, X10 Mini Pro, X8...
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.