SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 Mini v redakci - mate otazky?
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 17
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson X10 Mini v redakci - mate otazky?  (Zobrazeno 90723 x)
bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 03. Červen 2010, 15:58 »

Oni tady nemaji jen tebe a pokud sis vsiml tak toho testujou najednou strasne moc a nemaji cas na vsechno.Jsou to taky jen lidi a ne roboti.Mi taky neodpovedeli a nerozciluju se tady.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #31 v: 03. Červen 2010, 16:13 »

Zajimalo by me jestli MINI nahrava video v AAC stereo?Huh ano nebo ne ??
Jaky je displej v porovnani s displejem w995??? ...nekde sem cetl ze ma lepsi displej i nez Vivaz coz je pitomina kdyz ma maly rozliseni nebo ne ?.......
A co fotky v porovnani s w995?Huh chybi tam dost ty tri megapx Huh ..... vlastne kdyz nad tim tak premyslim tak me zajima celkove srovnani s w995...protoze ten jsem vlastnil a byl to skvely multimedialni foun......Jake je prehravani hudby z hlasiteho repraku oproti w995 stereo?Huh
Muzes nafotit jednu dve fotky vedle w995 at si vice predstavim tu velikost.....
Predem dekuji

Takze to co jsem ted citoval jsem daval jako dotaz do sekce Mini Pro...nikdo neodpovedel...tak jsem to dal sem....a taky nic...tak vas prosim jeste jednou laskave odpovezte...:-)
Diky
Diky za trpelivost, od vaseho dotazu tady v temtu neuplynulo ani 24 hodin a je stale nezodpovezeny, asi bych mel Sony Ericssonu vratit vyplatu za tento mesic pro neplneni pracovnich povinnosti... W995 mam doma, jak mi vyjde cas, nafotim vam oba telefony vedle sebe. Jinak k (nejen vasim) dotazum:

- customizace VF zatim nezname, ale u Androidu by to melo byt bez problemu, VF si podle meho nezkusi telefon nejak prebarvit...
- displej je subjektivne lepsi nez u W995, rozliseni neni vse, dulezite je take podani barev, v tom X10 Mini exceluje. Odkaz na snimky z fotoaparatu jsem jiz daval, takze bych se asi opakoval, ale libi se mi, jak telefon foti.  Prehravani hudby ani kvalita repro nejsou problemem, ale v posledni jmenovane funkci byla W995 o kus dal, preci jen HW dela dost (z hlediska fyzickych rozmeru se to osidit zkratka neda).

uložena
jansvanda
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 03. Červen 2010, 22:32 »

Diky:)
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #33 v: 05. Červen 2010, 06:23 »

Dnes vam prinasime malou fotogalerii Sony Ericssonu X10 Mini:

http://semania.cz/nejkrasnejsi-smartphone-vsech-dob-fotogalerie-sony-ericsson-xperia-x10-mini.html
uložena
riot182cz
Uzivatel
Telefon: xperia x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 07. Červen 2010, 20:05 »

Me by zajimalo, zda nema telefon problemy s WIFI routerem HUAWEI ECHOLIFE HG520i (standardne dodavan k adsl od O2), pokud by byla moznost vyzkouset...

Dekuji
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #35 v: 08. Červen 2010, 08:15 »

Nenapada me duvod, proc by problemy mel mit, sam tedy ADSL od O2 nemam, ale treba bude mit nekdo vice stesti. Jinak dnes mi dorazily take vymenne kryty na X10 Mini a musim uznat, ze jsou zkratka moc krasne. Tezko vybrat ten nejkrasnejsi, cerna je klasika, ktera nezklame, bila je velmi decentni a luxusni, cervena zdaleka nemusi byt jen pro zeny, neb cerno cervena kombinace ma neco do sebe, stribrna je velmi jemna a tak by se dalo pokracovat. Asi na toto tema pripravim male ohlednuti...

uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 v: 08. Červen 2010, 08:36 »

Po nejake uprave by kryty nesedeli na PRO verzi?Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #37 v: 08. Červen 2010, 08:44 »

No leda by chtel sam Sony Ericsson... Ale ackoliv by to asi vubec nebylo slozite tak se bojim, ze vymenne kryty v podobnem rozsahu zustanou domenou prave pouze X10 Mini... Jinak muj zatim asi favori Smajlík

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #38 v: 09. Červen 2010, 06:40 »

Dnes vysel skoro desetiminutovy videopohled na Sony Ericsson X10 Mini. Telefonek se mi skutecne moc libi a pouzivam jej rad, stejne ale citim, ze klavesnice me tahne k modelu Pro. I tady se omlouvam za svoje widgety, mnohem vice toho napisu nez namluvim a vyslovnost jsem kdysi prestal resit (ono by se to dalo nahrat znova, ale potom, co jsem to poprve rekl blbe uz se mi nechtelo to menit)...

http://semania.cz/videopohled-na-sony-ericsson-x10-mini-nejkrasnejsi-komunikator-vsech-dob-v-redakci.html
« Poslední úprava: 09. Červen 2010, 06:51 od Jozef Cmar » uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 14. Červen 2010, 09:09 »

no tak mna moc fotky z x10 mini nepresvedcili... ale asi som len zhyckany uzivatel se c905 Cheesy
uložena
martin_g
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 14. Červen 2010, 11:38 »

Z mojho pohÂľadu tie fotky reprezentuju horsi priemer. Mohlo to byÂť aj lepsie.
uložena
riot182cz
Uzivatel
Telefon: xperia x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 15. Červen 2010, 08:09 »

Ja bych se jen zeptal zda vam taky u x10 mini tak neskutecne otravne vrze zadni kryt? Mam na mysli uplne dole u konektoru... Okolo 3,5 jacku jde ten plast dokonce lehce promacknout. Uvazuji zda reklamovat, popripade zda by mi to vubec uznali. Je to skutecne otravne... Mam telefon od Vodafonu.
uložena
fildy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 15. Červen 2010, 11:37 »

Ahoj, muzu se zeptat jak ukladate obrazky, ktere prijdou MMS-kou? Nejak se k tomu nemuzu doklikat, mam moznosti jenom pouzit obrazek jako tapetu, nebo jako obrazek kontaktu. Diky
uložena
fildy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 15. Červen 2010, 11:39 »

Ja bych se jen zeptal zda vam taky u x10 mini tak neskutecne otravne vrze zadni kryt? Mam na mysli uplne dole u konektoru... Okolo 3,5 jacku jde ten plast dokonce lehce promacknout. Uvazuji zda reklamovat, popripade zda by mi to vubec uznali. Je to skutecne otravne... Mam telefon od Vodafonu.

Me kryt nevrze (taky od Vodafonu), zato mi ale sumi v reproduktoru...si holt nevyberes  Smajlík
uložena
bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 20. Červen 2010, 12:23 »

Jak dlouho vydrzi nabity vam co uz ho nejakou dobu mate a uz mate vsechno odladene.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 17
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 Mini v redakci - mate otazky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.