SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?  (Zobrazeno 143231 x)
mi.go
Uzivatel
Telefon: x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #360 v: 12. Listopad 2010, 08:20 »

neviem, ci moja otazka patri sem, mam problem s automatickym/rucnym vyberom siete. po zapnuti mojex xperie mini mi stale nacita siet t-mobile. po kazde musim rucne vybrat siet O2. Moja sim karta umoznuje registrovanie v obidvoch sietach /co nechapem - ale mozno to suvisi s prenesenim cisla - povodne bolo t-mobile, teraz o2/. dalo by sa zariadit, aby mi automaticky isla siet o2, alebo aspon aby ma telefon po zapnuti vyzval, aby som si vybrala siet /na starej nokii to funguje tak, ze automaticky ide o2, ked je nastavene rucne vyhladavanie, tak ma vyzve, aby som vybrala siet/?
uložena
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #361 v: 12. Listopad 2010, 08:41 »

Nemam O2 ale mam dojem, ze oni vyuzivaju sieÂť T-Mobile. Minimalne na datove prenosy ano. A maju nejaku aplikaciu alebo sluzbu, ktora zamedzuje pripojeniu k TM ak je k dispozicii O2. Pozri na ich stranke.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #362 v: 14. Listopad 2010, 18:39 »

Betaverze menu Smajlík

uložena
BJ.Armstrong
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #363 v: 17. Listopad 2010, 10:23 »

Jozef35 Ano vyuzivaju siet T-mobile  (  po novom teda mobilnu siet T-Com) na narodny roaming  hlavne na pokrytie miest, kde este nemaju vlatne vysielace. Pouzivaju ich rovnako na datove, ako hlasove sluzby.
Jediny problem nastava, ked pouzivas ten ich Neobmedzeny Internet, vtedy musis byt v sieti O2, inak sa ti uctuju uctuju data standardnou sumou. Takze mi.go ak nevyuzivas ten neobmedzeny net, tak kludne nech si to aj prepina na T-mobile.
uložena
toja
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #364 v: 17. Listopad 2010, 12:19 »

Mozno blba otazka, ale drzim prvy krat v rukach Androida.
Mam problem.
Na SD kartu som do adresara Photos nakopiroval fotky v dalsich podadresaroch.
Ale ked sa pozriem cez telefon a cez Album do fotiek tak su vsetky pohromade a nie v podadresaroch.
Kopiroval som to na PC priamo na kartu a aj cez SE Media Go a stale rovnako.
Ako docielim aby sa mi to zobrazovalo po adresaroch.
A to iste je aj s hudbou.
Na Windows Mobile nieje problem, ale tu ma to vytaca 
Dik.
uložena
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #365 v: 17. Listopad 2010, 12:36 »

asi jedine cez nejaku inu/dalsiu aplikaciu Gallery, JustPictures... hladaj na markete
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #366 v: 17. Listopad 2010, 15:52 »

Pokud si v X10 Mini Pro chcete zmenit pozadi systemovych aplikaci k obrazu svemu, mate moznost pomoci tohoto navodu:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=27318.0
uložena
jansvanda
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #367 v: 18. Listopad 2010, 21:45 »

Dobry den,je tu strasne moc stranek a nevyznam se tu prosim o vysvetleni jak si mam decustomizovat x10 mini pro abych mohl nahrat 2.1 pres seus....musim pry nejaky root...
Stahl jsem soubory k tomuto kroku potrebne pres navody ale nevim vubec jak zkopirovat ty soubory do telefonu??? nikde neni zadny spravce souboru nebo tak jak tomu bylo u starsich tellefonu..:-/ kde najdu ty aplikace ktere sem si tam zkiopiroval Huh  dekuji za sdeleni .)
specha
uložena
Dubus
Anonym
« Odpověď #368 v: 20. Listopad 2010, 17:26 »

Spravcu najdes na Markete (Astro a podobne ) alebo citaj navod
tu :http://forum.semania.cz/index.php?topic=27237.0
uložena
mjklcz
Uzivatel
Telefon: C905, X10 Mini Pro, Vivaz Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #369 v: 22. Listopad 2010, 16:10 »

Pomozte prosim.

Poridil jsem si X10 Mini pro  a celkove se mi moc libila, ale po tydnu a pul pouzivani narazim neustale na zakladni problemy.
Poste se nemuzu zbavit pocitu, ze ten telefon je urcen na spoustu veci, jenom ne na telefonovani. Ergonomie ovladani je neporovnatelne horsi ve srovnani s telefony, ktere jsem mel pred tim (naposledy K800 a C905). Telefon je pro me dulezity pracovni nastroj, ale pouzivam ho v praci skutecne hlavne na telefonovani, cteni mailu nebo hrani si s aplikacemi - to me bavi, ale pri praci potrebuji hlavne telefonovat.

Nechci to jen tak vzdat a asi proste jeste nejsem kovany v Androidu, ale nejak mi to porad nejde. Uvadim priklady toho co mi vadi - ale treba na to existuje nejake reseni, budu rad za kazdou dobrou radu, protoze jinak je pristroj moc fajn...

1. srovnani telefonovani:

C905:
1. sipka dolu,
2. naÂťukat cast jmena a vybrat pomoci sipek kontakt, ktery potrebuji (zpravidla uz ani dal listovat nemusim)
3. stisknout tlacitko telefonu a uz se vytaci

- pri tom jeste mohu zvladat dalsi veci, jako treba nedej boze ridit, na displej jen obcas musim mrknout

X10 Mini Pro (kdyz nemam k dispozici obe ruce na vysunuti klavesnice):

1. ikona seznamu
2. trefit se prstem do vyhledavaci radky
3. naÂťukat na virtualni klavesnici cast jmena - pritom musim brejlit na displej
4. vybrat prstem jmeno ze seznamu
5. vybrat, ktere z cisel vicepolozkoveho seznamu vlastne chci a prstem potvrdit pro vytoceni

To je nejmin o dva kroky vic a hlavne konstantni brejleni na displej - navic s velkou pravdepodobnosti ze se netrefim prstem presne a budu to muset cele opakovat.
Hlavne me stve absence "vychoziho" cisla u kontaktu.... V aute uz jsem pri vytoceni kontaktu nejspis nekoho prejel...

2. Seznam volanych cisel:

C905:
prichozi, odchozi a zmeskane hovory barevne odliseny okamzite se orientuji, navic snadno prepnu mezi filtrem prichozich/odchozich/zmeskanych

X10 Mini Pro:

vsechny hovory stejne barevne musim se na to fakt soustredit, filtrovat to nejde, pismo dost male

A takhle by se dalo pokracovat dal, neni na to nejake reseni?

Dalsi problem je, ze mi to blbne s HF v aute. Nejprve to fungovalo, po te jsem upgradnul na Android 2.1 a ted se mi to velice casto (ale ne vzdycky) odpoji hned po zahajeni hovoru, spadne to do telefonu a pak se zase cca za pul minuty pripoji.
Mam origo Bluetooth HF sadu Volkswagen/Škoda. Vsechny predchozi Ericssony tam fungujou bez problemu......

A jeste mam posledni dotaz - to ze se neda primo v telefonu krome tapety nastavit ani barevne schema je vlastnost vsech pristroju s Androidem nebo jen Xperii?

Diky predem za kazdou radu, snad to nejak pujde vyresit...

uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #370 v: 22. Listopad 2010, 16:53 »

Tusim, ze bude mit hlasove vytaceni, neni to do auta lepsi?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #371 v: 22. Listopad 2010, 17:17 »

Eo sa tyka telefonovania a SMS tak zabudni na original dialer a phonebook. To su aplikacie takmer takmer na urovni mojho prveho mobilu, Nokia 720  Cheesy Ale existuje aTAKEphONE, ktory je celkom slusny. Sice jednooky kraÂľ medzi slepymi, ale nic lepsie pre Android neexistuje, alebo o tom neviem.. Chyba mu oproti lepsim WM dialerom vyhÂľadavanie vo volanych cislach a par drobnosti.
Ja som bol tiez po prechode z WM sklamany, ze telefon vie vsetko mozne, ale telefonovaÂť, sms-kovaÂť a mailovaÂť je to posledne, na co vyvojari mysleli. Ale zvyknes si, len to trva kym ten telefon sfunkcnis.
Farebne schemy sa nedaju meniÂť asi na ziadnom Androide. Ak mas na mysli nieco ako vedeli voÂľakedy symbianove Nokie, ze si si zvolil farebnu temu ktora ti zmenila vzhÂľad celeho telefonu. Su tu ale celkom jednoduche navody ako to zmeniÂť. Jozefa Cmara to evidentne bavi, takze ak ti momentalne nic nevyhovuje, casom sa istotne dockas  Grin
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #372 v: 22. Listopad 2010, 22:12 »

atakephone je ale taka nedorobena aplikacia,aj co sa tyka dizajnu aj funkcnosti. Je ale az sokujuce,ze na markete je kopec aplikacii,ale minimum kvalitnych diallerov a phonebookov.  Atakephone som chvilu pouzival na 1.6,teraz na 2.1 markete nie je! ako je to mozne?
« Poslední úprava: 22. Listopad 2010, 22:22 od sony » uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #373 v: 22. Listopad 2010, 23:03 »

No ale nic lepsie ako aTAKEphONE nie je. Ma urcite nedostatky ( oproti tomu, na co som bol zvyknuty ), ale DialerOne je podstatne horsi a Nubdial na X10 nefunguje, takze neviem posudiÂť. O inych neviem. Je pravda, ze na markete je 99% aplikacii odpad, ale vzhÂľadom na princip tej sluzby je to pochopiteÂľne. Nieco za nieco. Mozno ked raz bude dostatok dobrych aplikacii, tak to budu selektovaÂť. aTAKEphONE najdes na Markete, ked budu dostupne platene aplikacie aj pre Slkovensko  Mrknutí
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #374 v: 22. Listopad 2010, 23:23 »

atakephone je momentalne najlepsie co existuje v oblasti dialerov... dizajn je nedorobeny, to uznavam, ale funkcne mi na nom nic nechyba... snad iba to ze call logu mam jedno meno zobrzene milionkrat  Angry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.