SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 07:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?  (Zobrazeno 145312 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #195 v: 10. Září 2010, 21:13 »

Ode dneska jsem i ja sÂťastnym majitelem X10 Mini Pro Smajlík. Mam tak doma vsechny tri Androidi Xperie a ceka mne spousta clanku, navodu a take netrpelive vyhlizeni updatu na novy operacni system...
uložena
Milosko
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)

Zobrazit profil
« Odpověď #196 v: 12. Září 2010, 21:04 »

ked porovnas v ruke a celkovo po par hodinach pracu z x10mini a x10pro,tak neni pro verzia taky maly "tucko" ? Nevadi to? Mne sa zasa paci napriklad na pro verzii ta zadna cast,je taka elegantnejsia ako u x10mini
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #197 v: 13. Září 2010, 20:57 »

Pro verze je na drzeni v pohode, ale moje poctive zakoupena X10 Mini Pro vrze... Snad poprve mam v tomto smeru smulu. Prototyp vrzal, testovaci kus od SE nevrzal, obycejny prodejni kus taky nevrzal, ale ten co jsem si koupil ja vrze... Treba to brzy prejde nebo zkusim ukecat reklamaci... V tomto smeru ale osobni zkusenost hovori v tom smyslu, ze jsem mel jen smulu na kus
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #198 v: 13. Září 2010, 21:28 »

Ja myslim, ze jsi mel spis smulu na CZ kousek. Ja kdyz jsem poprve kupoval dovoz (tusim pro Argentinu, soudim jen podle kodu na krabici), tak telefon byl naprosto perfektni zpracovanim, jenze tam nebyl market, takze jsem ho vratil a koupil ofiko. Vrzal hned druhej den. Ostatne tady i na MM ma vetsina lidi s vrzanim zadniho krytu podobny zkusenosti. Tohle me na X10 mini pro celkem mrzi.

Nerikam, ze je to konkretne CZ distribuci, mozna jen horsi serie, kdo vi, kazdopadne chci jen naznacit, ze lidi s timhle problemem je dost. A nevim, jestli je to na reklamaci, pouzivani to nijak nebrani prave :/ ale treba to ukecas Smajlík
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
marty22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #199 v: 14. Září 2010, 06:40 »

ja mam kousek od setosu,hned z prvni varky a nevrzal.Pak jsem ho poslal na reklamaci kvuli odloupavajici klavesnici a kdyz mi ho vratili tak vrzal jak blazen a klavesnice svitila jen na kraji.Hned jsem ho poslal zpet a zase mesic cekam co mi prijde:-)Uz me to zacina stvat,telefon mam od cervna a 2 mesice byl na reklamaci.
uložena

Archos 5IT, Xperia X10 mini pro
Joza
Anonym
« Odpověď #200 v: 14. Září 2010, 07:25 »

To jsem zvedav, jak se k tomu vrzani postavi, pokud kladne, pak i moje X10 Mini Pro povali do servisu. S vrzanim jsem po predchozich zkusenostech vubec nepocital a pri cene telefonu se mi moc nechce dat sve penize za podobnou kvalitu konstrukce
uložena
MischeLL
Uzivatel
Telefon: SonyEricsson W580i/P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #201 v: 14. Září 2010, 09:32 »

Ja jsem kvalitou moji X10 mini pro taky hodne zklamany. Zadni kryt zacal vrzat hned po 2. sundani krytu, kdy jsem do telefonu chtel dat simku a novou pameÂťovku. A klavesnice taky vydava pri psani zvuky, jako by byla spatne prilepena a odlepovala se po stlaceni. Vubec jsem nepocital s tim, ze by to slo vyreklamovat, ale asi to zkusim. Telefon mi po HW strance velice vyhovuje a kvalitou konstrukce na urovni Nokie me SE docela vytocil, obvzlaste po tom co ve vsech recenzich peli ody na kvalitu konstrukce.
« Poslední úprava: 14. Září 2010, 09:38 od MischeLL » uložena
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #202 v: 14. Září 2010, 11:01 »

ja som si vrzanie vsimol hned prvy den a to najma pri tlacidle "spaÂť", neskor aj pri usb konektore kde je hrana krytu tymto otvorom vyrazne oslabena, vyriesil som to micro kuskami gumy a je to v pohode, naviac guma tam drzi aj po opakovanom vybere krytu.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #203 v: 14. Září 2010, 11:23 »

Me to mrze o to vice, ze jsem mel v ruce 3 kusy, co byly v pohode a zrovna ten, co jsem si koupil je spatny...
uložena
MischeLL
Uzivatel
Telefon: SonyEricsson W580i/P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #204 v: 14. Září 2010, 11:25 »

Me nejdriv vrzal kryt jen nad tlacitky pro upravu hlasitosti a pak zacal vrzat v pravem dolnim rohu, takze pri stlaceni tlacitka zpet se ozyva hlasite vrzani. Taky bych to vyresil jen podlozenim, ale ta klavesnice me trapi. Nerad bych byl, aby se me po pul roce nekde na ulici odloupla. S tim, ze by me vyreklamovali vrzajici kryt si iluze nedelam, ale tu klavesnici by uznat mohli
uložena
marty22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #205 v: 14. Září 2010, 14:03 »

me tu klavesnici uznali ,ale je fakt ze jsem ji trosku natrhl pri zavirani,nicmene opravili ji tak ze sviti jen na kraji a zacal vrzat zadni kryt:-)
uložena

Aiden
Uzivatel
Telefon: K750i, K550i, X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #206 v: 16. Září 2010, 21:14 »

mam stejny problem, vrzajici zadni kryt  Sad
uložena
marty22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #207 v: 22. Září 2010, 14:34 »

Tak se mi X10 mini pro vratila podruhe ze servisu....klavesnice stale dre (uz se nezasekava cela) ze strany kde je tlcitko fotoaparatu se objevila cca 1,5 mm mezera a i pri zavrene klavesnici je krasne videt mechanismus a navic telefon vrze snad jeste vic nez kdyz jsem ho tam posilal.Zitra jdu znovu do Setosu a budu chtit vratit penize.Koupit si za 8 tisic telefon a ze 3 mesicu ho pouzivat cca 1 me nebavi navic vzdy prijde ze servisu v horsim stavu nez jsem ho tam poslal.Jsem zvedavej jak se k tomu postavi.
uložena

Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #208 v: 22. Září 2010, 16:42 »

marty22 daj vediet ako si dopadol, drzim palce
uložena
marty22
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #209 v: 23. Září 2010, 09:30 »

Tak jsem dopadl podle ocekavani.... tel. Vzali zase na reklamaci a dalsi mesic budu cekat. Setos je opravdu firma nad zlato naposledy co jsem u nich neco kupoval. Kazdpadne s SE taky asi koncim vzdycky jsem je mel rad ale trpelivost mam jen jednu. Vsem preji lepsi zkusenosti nez mam ja.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.