SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 06:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?  (Zobrazeno 143450 x)
DiCE
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #135 v: 20. Červenec 2010, 09:54 »

mam dotaz na vlastniky tohoto telefonu jestli opravdu funguje posilani a prijimani souboru(pisnicek,obrazku,...) s nejakou doinstalovanou aplikaci a kdyby ano tak prosim i nazev te aplikace  diky
uložena
Crazer9
Uzivatel
Telefon: SE X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #136 v: 20. Červenec 2010, 10:53 »

je to aplikace: Bluetooth File Transfer
v praxi: http://www.youtube.com/watch?v=NqWRDFaaVco
uložena

bit.ly/eBTBi6
inferno
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #137 v: 23. Červenec 2010, 19:54 »

Jak jste na tom s baterkou... Tel.mam 14 dni a prez noc bezne 25% baterky v cudu.. Prijde mi to divny. Procesy vypinam, bezi mi jen zakladni veci a data mam vypnuty.. Kdyz byl tel. novej vydrzel dva dny i se surfovanim prez wi-fi.. Ted se nejak rychle vybiji.. Den a kaput a to si jen malo zavolam a 10 minut hraju hru. zadny wi-fi a tel. jinak lezi na stole... Fakt nevim.. Jedine, ze by bezel proces o kterym nevim, ale nevim, jak to zjistit...Nejaky rady?? predem diky.
uložena
Pupu
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #138 v: 23. Červenec 2010, 21:56 »

Pokazdy, kdyz mas pocit, ze se baterka sama od sebe desne rychle vybiji, tak telefon resni. Zkus se taky podivat, ktera aplikace jsi v posledni dobe instaloval a zda to nemuze delat nejaka z nich.
uložena
inferno
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #139 v: 23. Červenec 2010, 22:05 »

Jo jo, zkousel jsem vsechny z uvedenych rad, ale nic... Uz jsem ale asi prisel na to, co by to mohlo bejt. Mam jas displaye a cas vypnuti obrazovky stazeny na minimum a stejne kdyz se podivam na : nastaveni - info o telefonu - vyuziti baterie, tak mi to ukazuje, ze zobrazeni (vyuziti baterie dispayem a podsvicenim) je 72%, coz je blbost. Jako eliminaci, to radi stahnout jas, coz mam na minimu. Plyne z toho, ze display si bere stavu, i kdyz by nemel... Vypada to zitra na reklamaci, resp. vraceni v ramci 14 dnu..:-( skoda, zamiloval jsem si ten telefon...ale takhle to fakt nejde. Vecer vyndam z nabijecky, telefon lezi v noci jen na stolku a rano mam 60%...to fakt ne..
BTW: jaky to ukazuje vyuziti baterie Vam???
« Poslední úprava: 23. Červenec 2010, 22:09 od inferno » uložena
SE_HELP
Uzivatel
Telefon: x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #140 v: 24. Červenec 2010, 13:48 »

Neviem ci si uz skusal aj Helix Launcher, ale ja by som ti odporucal. Tu mas aj navod: http://www.xperiax10.net/2010/06/03/helix-launcher-brings-significant-battery-boost-to-xperia-x10/
uložena
inferno
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #141 v: 24. Červenec 2010, 19:52 »

Zak jsem s tim vcera labotoval, odinstaloval ruzny aplikace, delal brikule a nic. Tak jsem se nas..l a udelal hard reset - zpet tovarni nastaveni.. A asi to pomohlo. Dnes uz to drzi stejne jak driv.
Byl jsem u prodejce a zachovali se fer.Jeste mi daj cas na zkousku a zkusej mi sehnat novej tel na zkousku.Pak se prej uvidi. Tak jsem zvedavej, jak to dopadne..
uložena
Solocz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #142 v: 26. Červenec 2010, 15:21 »

Zdravim

shanim foun co obstojne zvladne prehravat mp3 a to v co mozna nejmensim baleni. Tento model se mi fakt libi - jednoduchy vzhled a pritom pekne maly. Jenze po precteni diskuze mam obavy z kapacity baterie.

Telefon vyuzivam na volani prumerne tak do 10 minut dene, budika nejake ty poznamky obcas sms. Nejsem typ co spi smobilem v ruce :-) cili ruzne vychytavky tohoto telefonu (datove sluzby, internet, BT, wifi) vyuziju spis svatecne a zbytek vubec. Muziku ale posloucham pri delsi ceste treba 5hodin.

Otazka zni jak dlouhou mi vydrzi baterka pri takovemo pouzivani. Zkousel nekdo prehravat delsi dobu muziku? Jak dlouho? Jak dlouho potom telefon vydrzel?

Diky

uložena
SE_HELP
Uzivatel
Telefon: x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #143 v: 26. Červenec 2010, 18:34 »

Pri takomto pouzivani by mal vydrzaÂť 2 dni v pohode.
uložena
erixooon
Uzivatel
Telefon: X10 mimi pro, SE K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #144 v: 01. Srpen 2010, 19:06 »

Zdravim,
da se pouzit X10 mini jako modem pro notebook? Nikde jsem tu moznost nenasel.
Pripadne jak?

diky E.
uložena
MUlDr
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #145 v: 02. Srpen 2010, 10:09 »

Rozumim tomu spravne, ze pokud si ten telefon s Androidem 1.6 koupim ted, tak po uvedeni Androida 2.1 pro tento telefon budu moci i ja nejak jednoduse upgradovat nebo to bude jen pro nove prodavane mobily?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #146 v: 02. Srpen 2010, 10:20 »

Ano, pochopil jsi to spravne, upgrade by mel byt oficielni pres aktualizacni sluzbu (SEUS).
uložena
Crazer9
Uzivatel
Telefon: SE X10 Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #147 v: 02. Srpen 2010, 11:16 »

Zdravim,
da se pouzit X10 mini jako modem pro notebook? Nikde jsem tu moznost nenasel.
Pripadne jak?

diky E.
zkus pouzit aplikaci  EasyTether
uložena

bit.ly/eBTBi6
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #148 v: 02. Srpen 2010, 15:07 »

Mini PRO u Vodafone za luxusni peniz
uložena
MUlDr
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #149 v: 04. Srpen 2010, 12:20 »

Tak uz jsem taky sÂťastnym majitelem. Ale mam dotaz - na nekolika videich jsem videl hned vedle hlavni obrazovky widget pro zapinani/vypinani wifi, bluetooth, datovych prenosu apod. Vse na jedne liste jednoho widgetu. Myslel jsem, ze je to v zakladu telefonu, ale nikde jsem to nenasel. Taky widgety ke stahnuti byly vzdy jen jednotlive ovladani wifi, bluetooth apod. Mohl by me nekdo nasmerovat prosim?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro v redakci - mate otazky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.