SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 23:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz Pro se chysta na trh, tesite se na nej?
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vivaz Pro se chysta na trh, tesite se na nej?  (Zobrazeno 11871 x)
kentaur6
Uzivatel
Telefon: SE K550i

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 01. Červen 2010, 14:29 »

To zamrzani me zaskocilo. Snad se to zlepsi pristim updatem. Chystam se ho koupit, ale kdyby mel mit potize se stabilitou systemu, tak nevim.
Muze sem nekdo dat fotky primo z Vivaze Pro? Zajima me, jak foti. A myslim, ze nejenom me.
uložena
Jawa
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Vivaz PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 01. Červen 2010, 16:20 »

FOTO  - VIVAZ PRO  -   Tak jsem pro Vas nafotila  v rychlosti  5 fotek. Zatim v zakladnim nastaveni, bez jakychkoliv uprav.  Posudte.  Zatim ode mne bez diskuse! Grin Grin

http://jawa1.rajce.idnes.cz/SE_Vivaz_Pro/ 

Snad to zatim postaci. Upozornuji,ze telefon prozkoumavam a ucim se s nim, prechod z klasickeho tel SE K800i. Tak zde komentuji laicke zkusenosti, zatim nemohu machrovat  Grin Grin

DODATEK: nastaveno na  3 megapix.
« Poslední úprava: 14. Červen 2010, 09:11 od Jawa » uložena
Biges
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Kaiser, SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 01. Červen 2010, 17:12 »

@Jawa

Diky! To teda koukam, ze proti Satiu zadna velka slava. Nicmene proti HTC Kaiser je to vrchol fotografickych moznosti digitalni techniky Cheesy
uložena
Jawa
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Vivaz PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 01. Červen 2010, 17:34 »

Rado se stalo...  Smajlík 
Telefon s  5,1 megapix- taky si nemyslim, ze by to bylo neco extra, docela zklamani Sad,  fotky se mi zdaji takove zrnite,hrube . Podotykam, ze jsem cocku radne vycistila pred focenim .Mohu tvrdit , ze snad SE   K800 i...fotil  lepe.....///.
Na foceni mam zrcadlovku a telefon na telefonovani a foceni , kdyz zrovna neni velky fotak pri ruce..  Grin Grin 
« Poslední úprava: 01. Červen 2010, 17:37 od Jawa » uložena
kentaur6
Uzivatel
Telefon: SE K550i

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 02. Červen 2010, 06:07 »

Taky dekuju za fotky. Prijde mi, ze jsou takove neostre. Mozna to je velkou kompresi.
Muzu se jeste zeptat na kvalitu a hlasitost reproduktoru? U klasickeho Vivaze nebyl zrovna chvalen.
uložena
Biges
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 02. Červen 2010, 08:46 »

Jo, presne, fotky vypadaji neostre. Skoro jako by byly porizeny v nizsim rozliseni a pak prevzorkovany na vyssi.
Jasne, neocekavame, ze mobil bude fotit jako zrcadlovka, na druhou stranu mnohe mobily uz dokazaly, ze umi fotit pomerne slusne, tak je skoda, ze se S-E proste nedrzi osvedcenych senzoru a kombinaci s dvojitymi diodami.
Nokia teda ale vypada, ze se u svych novych smartphonu hodla hodne drzet vykonneho foceni a moje zkusenost s N97 je, ze dela velmi dobre snimky.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #36 v: 02. Červen 2010, 14:28 »

Sony Ericsson Vivaz Pro je ode dneska oficialne v prodeji uz i v Eeske republice a ja slibuji, ze uz se konecne vrhnu na recenzi Smajlík
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 02. Červen 2010, 22:35 »

to jozef: nemohol by si pri recenzii aj trochu pozriet na moznosti upravy domacej obrazovky a pripadne vyskusat nejake app. tretich stran (napr. SPB mobile Shell) ako by sa dala lepsie vyuzit plocha displeja na viditelnost nadchazdajucich meetingov, uloh a pod. jednoducho osadenie rychlych nahladov na udalosti, mail, pocasie....Mam na mysli teda upravu tel. do formy poriadneho komunikatoru skoro ako HTC sence alebo na WM today obrazovka. Dik
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #38 v: 03. Červen 2010, 06:30 »

Zkusit to muzu, ale pokousel jsem se uz u Vivazu a celkem bezuspesne. Symbian je v tomto zkratka daleko za moznostmi treba Windows Mobile, Sony Ericsson navic pouzil trochu exotickou implementaci uvodni obrazovky, takze aplikace na standby maji velike problemy s pruhlednosti... Samozrejme neni vyloucene, ze se neco zmenilo, ale neveril bych tomu, po SW strance je Vivaz Pro to same, co puvodni Vivaz
uložena
Biges
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 03. Červen 2010, 10:46 »

To neni ani tak Symbianem jako spis tim, ze SE se vyflaklo na to poskytnout nejake 'funkcni' rozhrani. Kdyz jsem dostal Satio do pracky, tak jsem si rikal, ze preci nekde musi jit zapnout klasicka "business" obrazovka, to znamena datum, cas, odkazy, diar, zpravy, proste klasika. A ono ne. SPB Shell neco z toho napravuje, ale nepripada mi, ze by to bylo ono. Satio tam mam v zasade na hrani, jako organizer mi stale zustava prehistoricky Kaiser Smajlík
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 07. Červen 2010, 10:34 »

Ospravedlnujem sa dal to aj do vlakna o domacej obrazovke Vivaz/Satio, ale aj tu rozohrava debata o rozhrani Vivazu tak davam aj sem.

To everybody:
Nevyskusali by ste nieco z tohoto, hocikto kto ma Vivaz, Vivaz pro, ci Satio.
Ei to bezi a najma ci to v poriadku bezi. Mozno by to bola cesta ako sperfektniÂť a zbussinovatieÂť  Vivaziky a Satia.
Na konkurencnom fore som nasiel, ze to ma isÂť aj na Vivaze a ze Âľudkovia tam davaju veci z N5800.
Skuste niekto a podelte sa s nami.
Dik vsetkym

http://www.zedge.net/themes/739905/n-series-theme-theme/
http://www.zedge.net/themes/739699/blue-stripes-5800-theme/
http://www.zedge.net/themes/743685/htc-desire-hd-by-grk-theme/
http://www.zedge.net/themes/745292/htc-hero-hd-by-grk-theme/
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #41 v: 09. Červen 2010, 07:12 »

Otestuju a napisu, schematka z Nokii se vetsinou pouzivat daji, ale nekdy se treba nezmeni vsechny ikony, protoze to ma Sony Ericsson usporadane trochu jinak. Kazdopadne v tomto smeru uz po jednom dni mohu doporucit SPB Mobile Shell, je to nadhera, co se tvurcum povedlo...
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #42 v: 03. Červenec 2010, 22:48 »

mam Vivaz pro. Je vobec rozdiel v softe medzi Vivazom a Vivazom Pro? Napr.ked mi operator posielal nastavenia ,tak pouzil na Vivaz, zevraj na Vivaz pro nemaju. je to jedno? mozem pouzivat softy,appl,a pod. na vivaz na vivaz pro,a opacne??
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #43 v: 04. Červenec 2010, 11:02 »

Aplikace staci, pokud je to jakakoliv aplikace pro dotykovy Symbian.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz Pro se chysta na trh, tesite se na nej?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.