SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 23:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz Pro se chysta na trh, tesite se na nej?
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vivaz Pro se chysta na trh, tesite se na nej?  (Zobrazeno 11872 x)
Jawa
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Vivaz PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 27. Květen 2010, 12:28 »

:DUz ho mam a klavesnice je prima.Sms snad ani jinak psat nebudu.... Pozdeji pridam postrehy Grin Grin
uložena
kentaur6
Uzivatel
Telefon: SE K550i

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 27. Květen 2010, 13:40 »

Uz se tesime na ty postrehy z praxe Smajlík
Zajimala by me ta rychlost a odezva telefonu. Opravdu trva treba to preklopeni displeje na sirku 2 vteriny?
uložena
Jawa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 27. Květen 2010, 13:44 »

Telefon mam od vcera a zatim prozkoumavam. Preklopeni displeje je sup za sup...zadne 2 vteriny Grin. Je  citlivejsi vice nez jsem si myslela. Takze v pohode! Smajlík
uložena
kentaur6
Uzivatel
Telefon: SE K550i

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 27. Květen 2010, 13:55 »

Tak diky. O te "pomalosti jsem se docetl v recenzi na mobilmania.sk a docela me to zarazilo. Pry byl pomalejsi nez klasicky Vivaz.
Hodily by se potom nejake poznatky z vydrze telefonu.
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #19 v: 27. Květen 2010, 14:05 »

Jawa ---

vsetko co ta napdne,teda vsetky minusy,plusy, sem napis. Strasne chybaju uzivatelske skusenosti z praxe,a preto to asi vsetci vitame. recenzia na mobilmania.sk je neico otrasne,strucne,divne,plne protireceni.
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 28. Květen 2010, 20:43 »

tak som si ho dnes bol v sonyericsson.sk osahaÂť, mal som vo vyhliadke Xperiu X2, ale vzhÂľadom na sÂťaznosti som jej kupu odkladal a cakal co vyriesia updaty MR1 a MR2 a stale to vraj nie je ono. Tak som zasiel mrknuÂť na Vivaz PRo. Normalne som z neho nechapal. Aky rozdiel je ho vidieÂť na obrazkoch, recenziach a pod. a drzaÂť ho v ruke. Mam P910i ale toto je neskutocne malinky prcek, a to nie len voci mojej dosluhujucej P910i, ale vseobecne medzi ostatnymi telefonmi. Na fotkach to vyzera ako nieco veÂľke, ale skutocne to je vlastne tel. mensi nez popularne Nokia E66, to nehovorim o Nokii E52. Vobec mi neprisiel, ze by mal maÂť displej 3,2 palca. V podstate zariadenie je vlastne len displej + mini hardv. tlacitka na spodku  A ta klavesnica, uplna s****. Kto viac pise (SMS, mail, facebook) nech nevaha. A pritom ked som priamo porovnal s klasickym Vivazom, ani som nejako nepostrehol, ze by bolo PRO nejako hrubsie. Škoda, ze aj do neho nedali 8 mpx ale len 5 mpx, este ze HDvideo nechyba. Kto vaha a nemal ho v ruke, nech skusi a urcite bude rozhodnuty v momente, co ho chyti. Ja stale vaham nad voÂľbou OS. Chcel som WM a vyuzivaÂť moje IGo v mobile, co ale symbian nezvladne a ani Android. Tie zvladaju len Sygic. Jedno ale viem, ze preferujem hardverovu klavesnicu a tu ma Vivaz Pro spickovu.....krasny telefon -skvela imidzovka + ziadne veÂľke puzdra, len malinke za opasok, ako za starych cias s mojou SE T610
uložena
Jawa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 29. Květen 2010, 09:32 »

Pridavam prvnim postrehy , ne pro experty, ale jen pro bezne uzivatele.... Tongue

Docela darda  prejit z klasickeho telefonu  SE K800i na dotykac se Symbianem Grin  . Ale to je jen otazka casu a zvyku, porad se musime ucit novym vecem , ne?? Podotykam , ze nepatrim k  mlade generaci... Tongue
QWERTY  klavesnice na Vivazu Pro je vyborna, dobre reaguje, zadne prodlevy, bez ni bych telefon asi proklinala.  Samotny telefon je v ruce prijemny, jen mam nekdy pocit, ze je nevyvazen , musim  hlidat, aby z ruky nevyklouzl. To je vsak otazka velikosti dlane ...
Displey ujde, mam vsak  moznost porovnavat se Samsungem S8300, Samsung je znatelne lepsi, jasnejsi , ostrejsi obrysy pismen,ikon..atd... Ale to je o technologii-TFT a OLED. Dotykovy displey na Vivazu reaguje dobre, otaceni je az nezvykle citlive a take rychle.
 Pripojuji se prostrednictvim wifi -funkce playNow- hbite nabiha, paradicka, rychlost. Totez pri oznaceni napriklad polozky- YouTube- prehravani videa - prijemne.

Sluzba urceni polohy -aplikace - Wisepilot - napoprve jsem aktivovala mimo mistnost- (lepe vyhleda satelity) - funguje dobre a rychle, da se srovnavat temer s plnohodnotnou navigaci (pisu temer, aby si nejaky chytrak na tom polivcicku neohral  Roll Eyes  )   I kdyz lepsi klasicka navigace - Garmin -" a hlasky typu otocte do protismeru" - by mi asi chybely  Grin 
Super je take polozka pocasi, ktera ti ihned ukaze pocasi v prislusnem regionu na 5 dni dopredu.... Cheesy Cheesy . Ovsem je to o rychlosti pripojeni, telefon vsak reaguje temer okamzite.
Displey venku za svitu slunicka, to je uz trochu horsi, tam poznas, jak mas displey neskutecne opatlany  Grin Grin . Ale asi vite , ze na  slunicku ,ani nejlepsi displey u ntb neni zadna bomba:)))
Nabijecka k Vivazu - plus -  kabel k PC a nabijecka v jednom, a  minus -   nesikovne nabijeni z boku vlevo.., lehce se da o telefon zavadit a shodit ho. Take jsem zvedava, jak dlouho vydrzi plastova krytka u telefonu??

Tak to jen pro zacatek. Priste pridam dalsi postreh. Rada take privitam reakce vlastniku tohoto telefonu a rady.
« Poslední úprava: 29. Květen 2010, 11:23 od Jawa » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #22 v: 29. Květen 2010, 09:41 »

To marcelino - tak prubni jeste X10 Mini Pro, taky ma neco do sebe a ty rozmery Smajlík.Jinak na Vivazu Pro se mi pise skutecne dobre, prace je rychla, nic se neseka.Wise Pilot nemusim, ale nastesti mam na navigaci X10, takze to ani nemusim resit. Krytka konektoru je nic moc, ale porad je to pohodlnejsi, nez na puvodnim Vivazu. Pro zajemce pridavam odkaz na dnesni fotogalerii, v Eeske republice bude telefon oficialne v prodeji do tydne, mozna drive.

http://semania.cz/sony-ericsson-vivaz-pro-naucil-se-psat-fotogalerie.html

uložena
Jawa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 29. Květen 2010, 10:36 »

Prikladam foto k memu prispevku - nabijeni, krytka... Smajlík A u nekterych ofic. prodejcu SE uz je v prodeji!!
« Poslední úprava: 29. Květen 2010, 10:40 od Jawa » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #24 v: 29. Květen 2010, 21:59 »

je v zakladnim baleni pametovka?
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #25 v: 30. Květen 2010, 16:17 »

to Jawa---
 a spracovanie,kryt...atd? nevrzga,dobre prilieha? klavesnica pri zasunutom stave je "pevna"?
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 30. Květen 2010, 20:51 »

je v zakladnim baleni pametovka?
  je 8Gb
uložena
Boban
Uzivatel
Telefon: Vivaz Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 31. Květen 2010, 16:08 »

Uz mam dva dny doma VIVAZ PRO a nemuzu si ho vynachvalit. Jen vyhledavani kontaktu si nemohu zvyknout. Neznate nekdo nejakou utilitku, ktera by umoznovala vyhledavat rychle kontakty pomoci T9 podobne jako u HTC ? nebo NOKIE E52 ? Tento model jako je u VIVAZE nebo NOKIE E97 mi moc nesedi..
uložena
Jawa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 31. Květen 2010, 19:26 »

ahoj Bobane, jak jsi videl i ja jsem vlastnikem pry krasavce.... Vyhledavani kontaktu je asi jen o zvyku, tak si zvykam Grin a nejsem nyni v telefonovani nejrychlejsi  Grin Grin Pres pocatecni pismeno to ani dobre nejde.., clovek musi napsat nejmene 3 aby se spravna rada v abecede nabidla..
Dnes rano mi telefon zamrzl, neslo s nim nic, jen mechanicky vypnout....No to jsou nic moc zacatky:((  Obcas se mi samo od sebe stane, ze se po vypnuti - nebo pri prepnuti profilu -  nastavi jinak  indetifikace volajiciho a pak je cislo skryte..
Problemy - mam ze  SE bluetooth HBH-IV840 a neni boha, aby se mi to s vivazem pro spojilo. Pritom ze starym SE  fungovalo..Sad Na nastaveni podle mne neni nic sloziteho. Ale nejde to no:((
 Takze postupem casu...uvidime...  Grin Grin
« Poslední úprava: 31. Květen 2010, 19:31 od Jawa » uložena
Boban
Uzivatel
Telefon: Vivaz Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 01. Červen 2010, 07:21 »

ja jsem zatim spokojen nic se neseka baterie prvni den vydrzela jen chvili ale ted se zda ze OK. Malinko mi chybi ze se pri vysunuti klavesnice neotaci uvodni obrazovka ale budiz. Jen to vyhledavani kontaktu mi nejde, pritom by stacilo tak malo, aby klavesnice na volbu cisel mela i pismenka u HTC to fungovalo skvele, tak treba si zvyknu ... slabina je krytka micro USB ale ja to vyresil tak ze jsem ji proste vyndal..
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz Pro se chysta na trh, tesite se na nej?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 14 dotazů.