SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Navody (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nataceni videa kamerou pro videohovory
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nataceni videa kamerou pro videohovory  (Zobrazeno 3604 x)
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« v: 17. Květen 2010, 17:40 »

Na tuto vec jsem prisel na jednom zahranicnim foru uplnou nahodou puvodne jsem nic takoveho nehledal, pokud to uz nekdo znate tak mne nekamenujte. Tuto funkci jsem odzkousel na W995 a na W980. Dulezite je mit telefon co zvlada videohovory, vysledek neni sice nejak uchvatny ale pro mluvenou video poznamku to staci, kamerka nataci video o rozliseni 176 x 144 ve formatu 3gp a se zvukem ve formatu AMR.

A nyni k navodu
1.

Tento krok by meli udelat hlavne ti uzivatele kteri maji operatora zvladajiciho videohovory, v mem pripade to nehrozi protoze T-mobile je zaostaly. Dulezite je vypnout podporu 3G site to udelame takto Nabidka - Nastaveni - Pripojeni - Mobilni site - Site GSM/3G - Pouze GSM

2.

Vstupte do telefoniho seznamu posunte se na jakykoliv kontakt, zvolte Moznosti - Zacit videohovor jelikoz mate videohovory blokovane telefon vyhodi hlasku Videohovor neuspesny stisknete volbu odeslat videozpravu

3.

Stisknete Nahrat spusti se nahravani videa, jste omezeni velikosti mms zpravy, nahravani muzete ukoncit sami a nebo nechat dojit do konce, stisknete Odeslat video se vlozi do mms zpravy, stisknete Zpet - Neukladat tato volba slouzi pro zruseni vytvorene zpravy nikoliv pro zruseni porizeneho videa.

4.

ono video se vam ulozi do slozky Fotoalbum mezi ostatni porizene fotky a videa

diskuze k navodu http://forum.semania.cz/index.php?topic=26206.new#new
« Poslední úprava: 17. Květen 2010, 17:44 od Ganimed » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Navody (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nataceni videa kamerou pro videohovory
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.