SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 22:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!  (Zobrazeno 22039 x)
miba
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 28. Květen 2010, 18:26 »

Problem s nefunkcnim Call Logem v Dialeru se da vyresit jednoduseji: Vymazat vsechny hovory, vypnout skin Dialeru (pres Advanced Config - Phone - Phone Skin - Disabled). V deafultnim diealru pro Windows Mobile udelat par hovoru, aby se log naplnil a znovu skin zapnout... Lepsi nez hard reset...
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 29. Květen 2010, 10:19 »

Da vypnuÂť na X2 ta otravna notifikacia, ze sprava bola odoslana???... lezie mi to tam dosÂť na nervy !  Pleas HELP ME ?!

PS:" Po druhom zasahu v servise mi vymenili komplet cely kryt aj s dispalyom ale nemali cierny tak mi dali silver. A celkom je to fajn, aj reakcie su rychlejsie a nevidno na tel tak otlacky. Dokonca som sa docital v protokole zo servisu, ze mi vymenili zakladanu dosku za novu. Ale stale ma trapi to sproste spusÂťanie repraku ked mi niekto vola a ja to dlhsiu dobu nedvihnem. Nefunguje AUTO preklapanie displea. Neviete to odstraniÂť???
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 31. Květen 2010, 10:37 »

proc to pises dvakrat :-)

Notifikaci vypnes pomoci Advanced Configu a Gsenzor na preklapeni displeje zapnes pomoci REG tweaku. I ten je tady na foru uvedeny. Nebo ti snad nefunguje?
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
andys007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 31. Květen 2010, 10:56 »

Sorry ale nikto nereagoval tak som to musel napisaÂť este niekde inde. Inak som skusal hÂľadaÂť v registroch a podarilo sa mi rozchodiÂť diplay a tie sms, ale stale si neviem rady s tym zapinanim repraku pri prichadzajucom hovore...kua nejak som to ani nenasiel tu na fore a na XDA toho moc neporiesim, lebo moj vek nesedi s anglinou?!...  Takze by som chcel niekoho z pritomnych poprosiÂť ci by sa na XDA nemohol po tomto probleme pozrieÂť.

Diky.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 31. Květen 2010, 11:41 »

Panove, mam specialni otazku - po temer mesicnim setrvani Xperie v servise mi bylo nabidnuto vraceni penez nebo vymena, neboÂť byli lini pristroj zrejme do servisu vubec zaslat, ponevadz po komunikaci s Arvatem jsem zjistil, ze nahrani anglicke ROM neni zadny problem a otazka peti minut... Tedy se chci optat - je novy software natolik dobry, ze si mam telefon ponechat a nebo vratit penize a vratit se k N5110? ;o) Krome videa a foÂťaku, jezto oboje stoji za houby na jakemkoliv telefonu, vyuzivam vse plne, tedy neporizuju si ho proto, ze hezky vypada a ma barevne menu... ;o) Neni tedy ten rozdil mezi predchozim a soucasnym softwarem spis jen utechou jako ve starem zidovskem vtipu o Icikovi a domacnosti plne zvirat?
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #50 v: 31. Květen 2010, 11:43 »

to Kolda.o
Zkousels REG upravu pro rotaci s MR?? Mne to nejak nejde..
Aha, tak funguje to jen u zprav. A to je celkem k nicemu..
« Poslední úprava: 31. Květen 2010, 12:06 od AlesU » uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 31. Květen 2010, 12:22 »

u zprav, SlideView a tusim ze i IE ale tim si nejsem jisty. Ja tenhle tweak mam aktualne vypnuty.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
andys007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 31. Květen 2010, 14:00 »

Škoda ze to nefunguje u fotiek, a muziky. Tam by sa to hodilo lepsie. Inak pri MR2 je to otacanie takmer okamzite bez oneskorenia (prodlevy). Samozrejme nejake to oneskorenie tam je ale male ktore je znesite¾ne.
uložena

AlesU
Anonym
« Odpověď #53 v: 01. Červen 2010, 05:29 »

Uz jsem to taky vypnul..
Vcera jsem potreboval rychle napsat SMS, nez mi blikne zelena  Mrknutí, a jak jsem tak ruzne narychlo otacel telefonem, tak z toho byl chudak dost zmateny.
Kdyby to fungovalo jen u fotek, stacilo by, ale u fotek mi to nejelo, jen u SMS a tam je to celkem zbytecne.
Skoda, ale zil jsem bez toho doted, preziju i dal.
uložena
RadkoH
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 02. Červen 2010, 12:46 »

U fotek to funguje, ale jenom kdyz si je prohlizis v aplikaci fotaku, ne ve slideview - to je schyza Cry.
Asi nezbyva nez pockat  jestli  se neobjevi neco jako gyrator pro X2.
uložena
andys007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 02. Červen 2010, 19:50 »

Neviem ale mozno by to mohol niekto vyhÂľadaÂť v registroch. Urcite to tam niekde je a je to zakazane, lebo v original firmveri to bolo aktivovane. Neviete o tom nieco Huh
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.