SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 10:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!  (Zobrazeno 22056 x)
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 25. Květen 2010, 15:13 »

Dnes se mi X2 zacala sypat. Je ale docela mozne, ze jsem to prehnal s experimenty.

Chyby ktere se u me objevuji:

- dialer neloguje (nemam poneti o zmeskanych, prijatych, odchozich hovorech)
- z ruznych aplikaci nastava problem vracet se na hlavni obrazovku (SPB). Nebo se vrati na SPB bezproblemu a nezobrazi se mi spodni lista
- telefon se misty neprijemne trha
- na zahlavi se mi objevil zlaty klic, netusi nekdo co to muze byt???

Takze hard reset me nemine... chjo. Uz jsem vazne naprosto znechucen neustalym nastavovanim WM a SPB...
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #31 v: 25. Květen 2010, 15:27 »

alesmatusek:
Nejhorsi je, ze to clovek resetne, nainstaluji se WM a pak se pul hodiny doinstalovavaji ty SE nesmysly. Pak to clovek musi v registrech zmenit, nainstalit fix, odinstalovat kupu toho braku, co tam SE dodava a co se tu pulhodinu instalovalo a teprve pak to zacne byt TEMER pouzitelne.
Zrejme budeme muset pockat na MR3  Grin

Je to horsi nez instalovat PC.

Drive jsem mel HTC Touch Criuse a celkova instalace i s vytunenim registru max 20minut a pak vse behalo jak melo.
uložena
mipall
Uzivatel
Telefon: Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 25. Květen 2010, 15:54 »

Zdravim, jsem tu novy. Souhlasim, ze vecne nastavovani telefonu je hruza, ale chci se zeptat ostatnich uzivatelu, jak dloho vam trva prvni synchronizace s Outlookem? Synchronizuju cca 100 kontaktu, 400 polozek v kalendari (vetsina s pravidelnym opakovanim) a par poznamek a ostatnich polozek. V sobotu jsem updatoval na MR2 a nasledna synchronizace trvala 3 hodiny, a to uz jsem ji musel prerusit a pokracovat dalsi den. Pouzivam klasicky ActiveSync od microsoftu na Win XP. Jinak s telefonem zatim spokojenost, na plochu jsem si pridal spravce uloh, kterym prepinam, nebo zaviram aplikace, je to sice slozitejsi nez to bylo, ale jde to i tak. Diky za pripadnou odezvu na muj dotaz...
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 25. Květen 2010, 16:32 »

mipall: synchronizace s Outlookem bohuzel nefunguje uplne user-friendly. Od jiste doby jsem ji prestal pouzivat uplne. Jedna se o celkem nespolehlive reseni. Pro zalohu a obnovu vsech dokumentu, PIM (kalendar, ukoly, kontakty, ...) pouzivam genialni software SPB Backup. Funguje to spolehlive a nemam duvod riskovat se synchronizaci s Outlookem.
uložena
voboj
Uzivatel
Telefon: SE X2

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 25. Květen 2010, 17:53 »

Nainstaloval jsem,prihodil sdfix odmazal zbytecnosti od SE a hle konecne se da X2 pouzivat. Telefon je svizny, stabilni. Dialer funguje bez problemu, alespon u me. S hovory problemi nemam a to telefonuji pomerne hodne. Pouzivam SPB a konecne jsem prisel na pouziti talcitka OK  Smajlík da se pres toto tlacitko dostat na uvodni obrazovku z jakekoliv aplikace a tam pres spravce ukolu prepinam jednotlive aplikace.
Jinak jsem zjistil,ze instalace co istalace tak se ten tel. chova pokazde trochu jinak  Shocked neoveroval jsem u MR2
Musim ric, ze jsem konecne spokojen, alespon pro zatim  Cheesy
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 25. Květen 2010, 19:59 »

mipall: synchronizace s Outlookem bohuzel nefunguje uplne user-friendly. Od jiste doby jsem ji prestal pouzivat uplne. Jedna se o celkem nespolehlive reseni. Pro zalohu a obnovu vsech dokumentu, PIM (kalendar, ukoly, kontakty, ...) pouzivam genialni software SPB Backup. Funguje to spolehlive a nemam duvod riskovat se synchronizaci s Outlookem.

chyba bude nekde jinde - provadim synchro nekolikrat za den a NIKDY zadny problem
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
alesmatusek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 25. Květen 2010, 21:32 »

Kolda.o:

Nejde o to, ze by mi to nefungovalo. Jde o to, ze se mi nelibi jakym zpusobem to funguje. Ale to je veci osobni antipatie.
uložena
alesmatusek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 26. Květen 2010, 01:43 »

Problem s nefunkcnim Call Logem v dialeru vyresen. Pricinou bylo obnoveni zalohy SPB Backupu z MR1 do noveho MR2... MR1 a MR2 maji rozdilne verze dialeru a pri obnove kontaktu vcetne logu z MR1 doslo k problemu. Dialer v MR2 neni kompatibilni s call logem z MR1. Mejte toto na pameti pri obnovovani svych zaloh.
uložena
RadkoH
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 26. Květen 2010, 08:28 »

Ja na zalohovani pouzivam PPCPimBackup a na tenhle problem jsem nenarazil. Sice to nedokaze zalohovat nastaveni SPB shellu, ale kalendar, ukoly, sms, kontatakty i call log zazalohovany na MR1 se mi po restore na MR2 bez problemu obnovily a fungujou.
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 26. Květen 2010, 09:17 »

Ja som mal tiez problemy zo synchronizaciou a po dlhych zisÂťovaniach som prisiel na to ze mi to blokoval firewall. Nastavil som ho a odvtedy mi to bezi tak max do 1 min a to mam 1050 kontaktov, poznamky a pripomienky tak okolo 360-400.

Grin
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 26. Květen 2010, 14:36 »

pro pobaveni nebo spis k placi. Toto mi DNES prislo po mesici cekani na odpoved od SE supportu. Tedy nejen ze to trvalo ale DNES mi napisou ze nevedi, pricemz MR2 je jiz nejaky patek venku.

Cituji
Vazeny pan  XXX,

dakujeme, ze ste kontaktovali zakaznicke centrum Sony Ericsson.

Lutujeme, nie je k dispozicii ta informacia, kedy bude dostupny novy softver pre Vas mobilny telefon XPERIA X2. Doporucujeme Vam navstiviÂť nase stranky www.sonyericsson.cz, kde v sekcii podpora bude uvedeny clanok o tejto moznosti, ak uz bude uvolneny na nasom servere.

S pozdravom,
Aniko Ivanics

Sony Ericsson Contact Center
E-mail: [email protected]
Telefon: +421-02-544 36 443

Kontaktujte nas prosim znovu, pokial pozadujete nasu dalsiu pomoc na adrese [email protected] alebo na cisle 02 544 36 443.

Pokial Vasa dalsia otazka obsahuje iny podnet neodpovedajte prosim na tento email ale napiste novu spravu. Je to z dovodu administrativnych ukonov a zrychli to dobu vybavenia Vasej ziadosti.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
AlesU
Anonym
« Odpověď #41 v: 26. Květen 2010, 14:40 »

Kolda.o:
Treba maji na mysli MR3 ..  Grin
uložena
Blackdog1591
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 26. Květen 2010, 14:42 »

No prisel mi dnes telefon ze servisu a bezi fakt dobre.Vsechno jede plynule. Tak jsem teda rad ze to SE zvladnul.
Hehe. Jakmile jsem si chtel zavolat, tak skoro neslysim a uplne sekane protejsi stranu. On me slysi v pohode.
Eim to je?
Zkousel jsem to vickrat a je to hruza. S telefonem nemuzu telefonovat Sad To je zajimavy.
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #43 v: 26. Květen 2010, 14:47 »

To se tu jiz zminovalo.
Doporucuji RESTART

Edit:
Necituj predchozi prispevek!!!  Angry Viz pravidla! Takovej sikovnej pionyr a toto...  Huh

Omlouvam se, priste uz to neudelam..  Roll Eyes
« Poslední úprava: 26. Květen 2010, 14:56 od AlesU » uložena
mipall
Uzivatel
Telefon: Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 27. Květen 2010, 09:30 »

chyba bude nekde jinde - provadim synchro nekolikrat za den a NIKDY zadny problem

Diky za postrehy, jen bych upresnil, ze problem se synchronizaci mam skutecne jen pri prvni synchronizaci (na cisty telefon), vsechny nasledujici uz probehnou behem par vterin...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.