SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 10:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!  (Zobrazeno 22052 x)
voboj
Uzivatel
Telefon: SE X2

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 23. Květen 2010, 08:45 »

Tak uz je dostupna i pro vsechny  Smajlík
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #16 v: 23. Květen 2010, 08:59 »

Ma pravdu!!!   Cheesy

Mam dotaz.. Delali jste upravy jako u MR1? Tzn.: http://forum.semania.cz/index.php?topic=25993.0 ??
Zajima me jestli je to potreba? Jestli nestaci jen SD Fix...

Moje postrehy:
-> musel jsem si chvili zvykat  Smajlík
-> telefon je celkem rychly (i pri psani na HW klavesnici)

-> SMS opet nerozsviti display (zazni zvuk, telefon zavibruje, ale displej nic)
-> MMS dojde az po probuzeni telefonu (zvuk nic, vibrace nic, displej nic)

-> Task manager jsem vyresil instalaci X2 Taskmanager for WM 6.5.3 (podle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=614172)
« Poslední úprava: 23. Květen 2010, 20:06 od AlesU » uložena
pipaaaa
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 23. Květen 2010, 10:34 »

Tak jdeme testovat.  Mrknutí
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 25. Květen 2010, 02:16 »

AlesU: X2 task manager for 6.5.3 se na prvni pohled zdal byt spasou, ale v praxi se jedna o takrka nepouztilnou zalezitost. Spousteci plocha je tak mala, ze spis spustim rolovaci listu ze zahlavi nez taskmanager. Neda se toto nejak nastavit?

Dnes se mi zacala objevovat zajimava chyba. Dialer mi neloguje hovory. Takze vubec nevim, jestli mi nekdo volal nebo ne, jestli jsem mel zmeskany hovor nebo kdyz chci vyvolat posledni volane cislo. Proste tato funkce prestala fungovat. Budu muset provest HR... chjo... nekonecne nastavovani X2. Neda se nejak ulozit nastaveni SPB Shellu?

Jak jste na tom s MR2?
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #19 v: 25. Květen 2010, 07:10 »

U toho Task manageru to myslim nastavit nejde, ale existuje par jinych aplikaci.

Ja pouzivam upravenou WM 6.5 vychozi obrazovku (upraveno pomoci Home Screen Customizeru).
Problem s Dialerem jsem nezaznamenl. Avsak jiny ano. Jeste pred MR1, kdyz jsem pouzival Tilewave, tak telefon jakoby nestihal a ja jsem pri hovoru slysel protejsi stranu jako by nemela signal. Trhane, zvuk kolisal a nebylo rozumet slova. Mne bylo slyset dobre, ale ja jsem mel problem. Proto jsem nemohl Tilewave pouzivat. Po MR1 se mi to uz nestalo. Az vcera. A to jsem mel klasickou WM6.5. Pomuze az restart telefonu.
Pokud by se to stavalo pravidelne, pak by to byl velky problem.

Jinak zustal klasicky problem s prichodem zprav (viz muj zapise drive), nefungujici nebo spis blbe fungujici signalizace diodama, nechapu proc nam nepridali X1 panel, ktery vsichni chteji.
Kdyz zvysuju a snizuju hlasitost ci prepinam na jine zvukove profily, tak drive byly posuvniky v decentnim "prouzku" tedka na me vyskoci sede "heblo" pres celou obrazovku (sice jen esteticka zalezitost, ale....).
uložena
max270
Uzivatel
Telefon: SE X2, HTC Desire

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 25. Květen 2010, 11:10 »

Tak jsem udelal aktualizaci v nedeli vecer a zacal zkouset. Jako prvni jsem nainstalovat SPB 3.5.4 a opet nepouzitelne. Pravdepodobne se to hada s WM 6.5.3 a listou dole. Dale jsem zkusil propojit s HF Parrot. To se povedlo, ale opet jen na oko. Nedoslo k synchronizaci kontaktu a pri pokusu o vytaceni zacala HF piskat, takze nepouzitelne. Dal jsem uz ani nic nezkousel. Mozna by to slo vsechno nejak doladit, ale to uz si bude muset udelat nekdo jiny. Ja uz na to nemam nervy, hlavne po pouzivani Desire, kde vsechno slape jak ma a bez sekani a cekani. Jen to iGO, ale to by se v budoucnu na Android melo objevit. Nicmene drzim palce aÂť se s X2 stane bezproblemovy telefon, ktery majitelum bude delat radost.
uložena
RadkoH
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 25. Květen 2010, 11:40 »

Tak ten problem s kvalitou hovoru (vypadky, trhani, kolisani) jsem mel obcas od zacatku, pak i s MR1. S MR2 zatim nevim, mam ji druhy den - doufal jsem ze tohle zmizi takze tahle zprava me nepotesila. Nepodarilo se mi zjistit, kdy k tomu presne dochazi, Tilewave nepouzivam, ale s nejvetsi pravdepodobnosti pri a nebo i po vytizeni telefonu nejakou narocnejsi aplikaci (pocket player, nahravani nebo prehravani videa, apod) - jakoby potom uz telefonu nezbyly zdroje (pamet nebo kdovico) na telefonovani.

Vcera jsem s MR2 zaznamenal dalsi zajimavy ukaz, doted neznamy: Pri prichodu druheho hovoru (v dobe jineho hovoru) se mi nahodne nekolikrat prepinul zvuk mezi sluchatkem a reproduktorem tam a zpatky po celou dobu nez to druhy volajici vzdal (stalo se mi to v autobuse, lidi na me koukali jak na blbce :-). Zatim se mi to ale nepodarilo znovu zopakovat, stalo se to uz take nekomu ?

A stale mi trva to, po zaveseni hovoru to na chvili prepne na hlasito (a vetsinou se ozve obsazovaci ton) - to pokud se dobre pamatuju pred MR1 nebylo.

Co se tyka toho ukazatele hlasitosti, predpokladam, ze to je soucast WM 6.5.3 "touch friendly", ale tady to opravdu prehnali :-)
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 25. Květen 2010, 12:47 »

Ja som svoju X2 dal uz druhy krat do servisu, lebo po prvom vrateni zo servisu na nej nic neurobili a este mi poskriabali displei a hornu striebornu hranu. Tak som im to tam supnul znovu. Nech sa na mna nikto nehneva ale telefon za vyse ako 330€ v takomto stave aj po 3 update firmveru, tak to je fakt sila !  Normalne sa cudujem, ze sa toho este niekde v zahranici nechytil nejaky dobry pravnik a nevytÂľkol z toho nejaky ten dolarik , alebo euro ?! To si z nas pouzivateÂľov robia dobry den. Taka veÂľka firma by s klidom mohla vymeniÂť vsetkym za nove modely, alebo vratiÂť peniaze. Vypada to tak, ze im na mene asi nezalezi.

Undecided
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 25. Květen 2010, 13:30 »

Po delsim zkoumani jsem objevil, ze windowsovska obrazovka pro prichozi hovor se nakonec objevi jen tehdy, je-li aktivovan automaticky zamek displeje (tahnutim odemkni). Pokud tuto funkci vypnete, zobrazuje se normalni vulcani obrazovka. Jedna se tedy o dalsi bug

tohle neni bug ale vlastnost Windows 6.5.3
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 25. Květen 2010, 13:32 »

Tak jsem udelal aktualizaci v nedeli vecer a zacal zkouset. Jako prvni jsem nainstalovat SPB 3.5.4 a opet nepouzitelne. Pravdepodobne se to hada s WM 6.5.3 a listou dole. Dale jsem zkusil propojit s HF Parrot. To se povedlo, ale opet jen na oko. Nedoslo k synchronizaci kontaktu a pri pokusu o vytaceni zacala HF piskat, takze nepouzitelne. Dal jsem uz ani nic nezkousel. Mozna by to slo vsechno nejak doladit, ale to uz si bude muset udelat nekdo jiny. Ja uz na to nemam nervy, hlavne po pouzivani Desire, kde vsechno slape jak ma a bez sekani a cekani. Jen to iGO, ale to by se v budoucnu na Android melo objevit. Nicmene drzim palce aÂť se s X2 stane bezproblemovy telefon, ktery majitelum bude delat radost.

pa pa la la   

UPDATE rozhodne doporucuji - odmazal jsem nektere nepotrebne panely, nainstaloval FIX pro kartu a programy ktere pouzivam a je to ted parada pristroj.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Kolda.o
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 25. Květen 2010, 13:35 »

Tak ten problem s kvalitou hovoru (vypadky, trhani, kolisani) jsem mel obcas od zacatku, pak i s MR1. S MR2 zatim nevim, mam ji druhy den - doufal jsem ze tohle zmizi takze tahle zprava me nepotesila. Nepodarilo se mi zjistit, kdy k tomu presne dochazi, Tilewave nepouzivam, ale s nejvetsi pravdepodobnosti pri a nebo i po vytizeni telefonu nejakou narocnejsi aplikaci (pocket player, nahravani nebo prehravani videa, apod) - jakoby potom uz telefonu nezbyly zdroje (pamet nebo kdovico) na telefonovani.

Vcera jsem s MR2 zaznamenal dalsi zajimavy ukaz, doted neznamy: Pri prichodu druheho hovoru (v dobe jineho hovoru) se mi nahodne nekolikrat prepinul zvuk mezi sluchatkem a reproduktorem tam a zpatky po celou dobu nez to druhy volajici vzdal (stalo se mi to v autobuse, lidi na me koukali jak na blbce :-). Zatim se mi to ale nepodarilo znovu zopakovat, stalo se to uz take nekomu ?

A stale mi trva to, po zaveseni hovoru to na chvili prepne na hlasito (a vetsinou se ozve obsazovaci ton) - to pokud se dobre pamatuju pred MR1 nebylo.

Co se tyka toho ukazatele hlasitosti, predpokladam, ze to je soucast WM 6.5.3 "touch friendly", ale tady to opravdu prehnali :-)

ani jeden ukaz se u me neukazal. Ohledne ukazatele hlasitosti souhlas Smajlík  Ale na druhou stranu lepsi nez titerne pop up okenko.
uložena

AlesU
Anonym
« Odpověď #26 v: 25. Květen 2010, 13:36 »

RadkoH:
U me byl problem s kvalitou hovoru jen pred MR1 a jen pokud jsem pouzival Tilewave.
A pak az ted po MR2. No zrejme nejak nestiha, ale nevim, co kdyz jsem nemel nic spusteneho.

To s tim hlasitym obsazovacim tonem se mi stavalo i s MR1. Polozil jsem hovor a telefon hlasite "zatutal".
Ted to udela taky obcas.
Druhy hovor behem hovoru jsem nemel, takze nevim.
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 25. Květen 2010, 13:42 »

RadkoH:
U me byl problem s kvalitou hovoru jen pred MR1 a jen pokud jsem pouzival Tilewave.
A pak az ted po MR2. No zrejme nejak nestiha, ale nevim, co kdyz jsem nemel nic spusteneho.

To s tim hlasitym obsazovacim tonem se mi stavalo i s MR1. Polozil jsem hovor a telefon hlasite "zatutal".
Ted to udela taky obcas.
Druhy hovor behem hovoru jsem nemel, takze nevim.

A stava sa ti este ta chyba co bola v MR1 a to ze sa sam spusÂťal reproduktor ked ti niekto vola a ty to nedvihas??? Lebo mne to robilo stale !
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
AlesU
Anonym
« Odpověď #28 v: 25. Květen 2010, 14:29 »

Ne, tohle se mi nestava, teda zatim se mi to nestalo.. Ale co neni muze byt, u X2 clovek nikdy nevi, cim bude prekvapen.
uložena
RadkoH
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 25. Květen 2010, 14:30 »

andys007:

Tak to, aby se sam spustil pri prichozim volani reproduktor, kdyz se telefon nezveda nebo kdyz se volani ignoruje (tj ztisi se vyzvaneni) se mi jeste nikdy z zadnou verzi sw nestalo - a vzhledem k tomu, ze mi kazdou chvili vola nejake "reklamni" cislo, delam to pomerne casto.

Nektere chovani (proc to hned nazyvat bugem :-) ) X2 se holt nekomu a nekdy projevi a nekomu zase ne. Ja jsem si napriklad dlouho jen cetl o problemech s SD, nic popisovaneho me vpodstate nepostihlo (a to si z ni normalne poustim hudbu, fotim, mam tam mapya track logy apod.). A najednou predminuly vikend vypadla za den asi petkrat, dalsi den asi desetkrat. Tak jsem se zacal shanet po SDfixu, ale byl jsem mimo dosah netu - a od pondelka najednou zase pohoda. Zije dal bez SDfixu.
Ono mi to pripadalo zvlastni uz nazacatku (tedy jeste pred MR1), kdyz jsem 4 krat flashnul software a teprve na poctvrte to jakz takz zacalo fungovat (jednou soustavne padala, jednou vubec nesel fotak, jednou bylo neco uz si presne nepamatuju).
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2: aktualizace MR2 je venku!!!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.