SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 16:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz a multimedia
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vivaz a multimedia  (Zobrazeno 3143 x)
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« v: 14. Květen 2010, 21:07 »

Ahoj vsem, uvazuji o koupi SE Vivazu (zaroven prodam HTC HD2, tak kdyby mel nekdo zajem, tak PM Mrknutí ). Zajimaji mne tyto veci:

1) jak je to s vydrzi (HD2 mi jede klidne i dva - tri dny)

2) jak je na tom s prehravanim hudby (zajima mne kvalita prehravace)

3) zvlada Vivaz prehravat standardni video formaty (.avi, .mpg, atd.) ?

4) jak je to se stabilitou systemu a hlavne kompatibilitou aplikaci? (funguji treba aplikace od Lonely Cat Games?)

5) existuji na Vivaz nejake vychytanejsi hry?

6) ma smysl cekat na Vivaz Pro nebo se na SW klavesnici pise dobre a pohodlne bez prehmatu?  Jak je to s citlivosti displeje?

Tak to by pro zacatek stacilo Smajlík . Diky za kazdou odpoved a radu!

Ahoj Ales.

uložena
smates
Uzivatel
Telefon: SE Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Červen 2010, 13:28 »

Ahoj muzu ti odpovedet jenom na neco.Kdyz si s nim moc nehraju vydrzi mi i 4 dny.Prehravani hudby po nainstalovani eqvalizeru a pouziti sluchatek Koss ktere pouzivam s moji MP3 iRiver mi prijde prehravani srovnatelne.Standartni video formaty prehrava po instalaci jineho prehravace nicmene ja osobne si radsi vsechno prevedu na MP4,je to stejne kvalitni a ovladani je pohodlnejsi.System mi prijde stabilni a svizny jeste mi nezamrzl,aplikace co pises neznam tak nevim.Hry primo na Vivaz mysli jeste nejsou ale funguji vsechny na Nokia 5800.Na Vivaz Pro uz cekat nemusis uz jde koupit normalne nicmene me se na soft klavesnici pise docela dobre a bez nejakyho velky prehmatavani na meily to ale neni.Citlivost muzu porovnat jen s HTC Diamond a prijde mi lepsi.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz a multimedia
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.