SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 09:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase uvodni obrazovky na Sony Ericssonu X10
Strana: [1] 2 3 ... 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vase uvodni obrazovky na Sony Ericssonu X10  (Zobrazeno 41774 x)
Joza
Anonym
« v: 08. Květen 2010, 08:19 »

Operacni system Android nabizi spoustu moznosti, jak si upravit uvodni obrazovku(y), k dispozici je mnozstvi widgetu a doplnku, stejne tak ale muzete pouzit klasicke odkazy na aplikace nebo treba oblibene kontakty, fantazii se meze nekladou. Kazdy si to muze prizpusobit podle sveho, coz mi vyhovuje. Docela me ale zajima, jak vypadaji vase uvodni obrazovky, aÂť jiz ze zvedavosti nebo pro inspiraci. Podelte se tedy s nami o vzhled vasi vodni obrazovky. Pokud budete posilat nahledy vsech tri obrazovek, tak prosim o jejich zmenseni, aÂť to neni moc velika plachta. Pokud poslete pouze jeden (jako treba ja, zbyle dve obrazovky zatim doladene nemam, ale jednu urcite zaujmou oblibene kontakty), muzete screen poslat v plne velikosti. Navod jak screenovat najdete zde: http://windroid.blog.mobilmania.cz/2010/01/android-a-screenshot-aneb-jak-na-to/ Konec slov, tady je moje soucasna uvodni obrazovka

PS: pro vetsi prehlednost (taky me to napadlo, ale tak nejak jsem cekal, jestli se nekdo chyti) by bylo fajn, kdyby kazdy vzdycky napsal, jake widgety a doplnky pouziva. Ja krome standardnich a dodanych aplikaci vyuzivam kvarteto tlacitek od CurveFish.com, aktualni cas a datum pak ma na svedomi Retro Clock Widget

Jelikoz se nam to tady pekne rozjelo a objevuji se zde zajimavosti, ale take ruzne otazky a podobne, rozhodl jsem se to trochu prerozdelit. Toto tema tedy bude dale slouzit pouze jako galerie vasich obrazovek a budeme se snazit to udrzet prehledne. Zachovavejte strukturu prispevku, kdy ke screenshotu napisete jake widgety pouzivate a treba jakou aplikaci pouzivate jako nahradu uvodni obrazovky.

Diskutovat o widgetech, kterymi si displej vylepsujeme, budeme nadale v samostatnem tematu tady:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=26633.0

Naopak o alternativnich home screenech a uzivatelskem prostredi se budeme dale bavit tady:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=26942.0

Zacnete prosim co nejdrive nove rozvrzeni dodrzovat, je zde stale vice informaci, ale pokud by tady v tom nebyl poradek, budou nove prichozimu tezko dostupne a pak to ztraci vyznam. Diky za precteni a predevsim za respektovani.

« Poslední úprava: 14. Říjen 2010, 06:44 od Jozef Cmar » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Květen 2010, 16:18 »

Na zaver jsem si nechal Pure Messenger Widget, dost mozna jej ale casem nahradi obrazovka s nejoblibenejsimi kontakty, uvidime. Nyni uz dam prostor vam Smajlík

uložena
3m3
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Červen 2010, 09:06 »

Muj androidi today  Mrknutí

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 26. Červen 2010, 10:27 »

Mas to nejake rozostrene Martine, ze by HTC neumelo displeje  Mrknutí. Jinak ja si mirne upravil svou uvodni obrazovku, celkem je na ni poznat, ze X10 mam na praci i zabavu, na telefonovani a zpravy ale pouzivam druhy telefon s QWERTY klavesnici.

Widget s baterii se jmenuje VizBattery, najdete ho zadarmo na Marketu

« Poslední úprava: 14. Říjen 2010, 06:45 od Jozef Cmar » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #4 v: 01. Červenec 2010, 19:16 »

Nastal cas na drobne upravy, predevsim jsem si pohral s detaily, na kterych mi ale docela zalezi Smajlík

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 04. Červenec 2010, 10:05 »

Po rootu jsem jeste ladil drobne detaily, nyni jiz na standby nejakou dobu urcite nesahnu.Pro zajimavost prikladam i screen z toho, co zbylo z menu Smajlík

uložena
mrTT
Uzivatel
Telefon: SE x10mini

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 07. Červenec 2010, 13:30 »

nevim,jestli to sem muzu hodit,ale udelal sem si mensi upravu Xperie x10mini..Po teto uprave jsou plochy konecne vice pouzitelne (misto jednoho widgetu na jedne plose vice widgetu). Telefon beha svizne,takze jsem maximalne spokojeny. Pouzil jsem Zeam Launcher+retro widget clock. Zmenilo se i menu. Vsem majitelum x10 mini vrele doporucuji. Cheesy Dalsi dve zbyle plochy mam nevyuzite,vse jsem si naplacal na prvni.. Mrknutí

uložena

SE-t300->w300i->k800i->x 10mini
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 10. Červenec 2010, 19:46 »

Jeste trochu jsem inovoval svoje uvodni obrazovky, X10 totiz stale vyuzivam hlavne na multimedia, navigaci pro testovani aplikaci. Nyni tedy mam i dulezite rootovaci nastroje hned po ruce. PS: neznate nekdo nejaky maly pekny widget na hudbu? Respektive jednoduchy hudebni prehravac, ktere u nechybi moznost pouziti jako widget. Zatim jsem nic dostatecne pekneho a povedeneho nenasel. Pokud znate, napiste do tematu venovaneho Vami pouzivanym aplikacim Smajlík

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 18. Červenec 2010, 08:08 »

Pokud se chcete trochu inspirovat, doporucuji se kouknout na XDA do nasledujiciho threadu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=713391

Nektere vytvory jsou velmi pekne a povedene, po navratu z dovolene se chystam poradne si jeste standby poladit a dost mozna docasne vymenim Zeam za ADW. Mam trochu pocit, ze ADW se nyni vylepsuje o neco rychleji a nabizi stale vice moznosti, zatimco zeam trochu preslapuje na miste...
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #9 v: 08. Srpen 2010, 13:52 »

Pres veskere vyhrozovani jsem nakonec zustal u aplikace Zeam. Po instalaci nejnovejsiho FW, rychlem rootu a odstraneni vseho, co se jen trochu odstranit dalo jsem nakonec zakotvil u nize uvedene uvodni obrazovky, ktera pro me ma zasadni vyhodu - pri tomto rozlozeni mam po ruce na jeden klik uplne vsechny funkce, ktere mi v telefonu zbyly. Prehlednost a rychlost telefonu je uzasna, navic skvele drzi baterie.

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #10 v: 10. Srpen 2010, 16:25 »

Na vyzadani moje tapeta Smajlík

« Poslední úprava: 14. Říjen 2010, 06:49 od Jozef Cmar » uložena
3m3
Uzivatel
Telefon: SE P1i,K750i,Cedar,I4

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 13. Srpen 2010, 11:27 »

Aby tu Joza nesoukromnicil pridavam par svejch today,nedokopal sem se bohuzel k rootu a win doma nemam,omluvte kvalitu danou P1kou. Stale spokojeny s Launcher Pro na mem Desire

a aktualni

« Poslední úprava: 14. Říjen 2010, 06:50 od Jozef Cmar » uložena
andys007
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Srpen 2010, 21:16 »

Toto je moje ...zatiaÂľ nic moc ale to sa casom spravi. X10 mam len tri dni.   Embarrassed

Neviete o dobrom contact manazerovi Huh Napriklad ako bol na WM Resco contact manager!
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
Joza
Anonym
« Odpověď #13 v: 15. Srpen 2010, 09:11 »

Moc pekne, hlavne ta poznamka se mi tam libi Smajlík. Ja uz neplanoval standby nejak menit, ale jelikoz casto laboruji s rootem a telefon flesuji celkem casto, rozhodl jsem se zase na chvili odlozit Zeam a dat prostor pro AdwLauncher. Vysledek vidite nize, druhy screen je zde kvuli indikatorum. Konecne mam vse v cerne, vcera se mi po nekolika hodinach povedlo nalousknout tema z XDA do me X10. Pokud se mi postup povede zopakovat, urcite tady brzy bude navod Smajlík

uložena
andys007
Uzivatel
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 17. Srpen 2010, 08:47 »

Widget na poznamky sa vola Post it Desk 1.2.61

Inak Vsetkym patri veÂľke dik ! Moc ste mi pomohli pri nabehnuti na novy system !!!
« Poslední úprava: 14. Říjen 2010, 06:54 od Jozef Cmar » uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vase uvodni obrazovky na Sony Ericssonu X10
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 16 dotazů.