SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 18:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sluchatka k p900
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sluchatka k p900  (Zobrazeno 21532 x)
neoyoz_czu
Anonym
« Odpověď #15 v: 04. Květen 2005, 10:53 »

Ja jsem kupoval sluchatka naproti Lucerne a stali me 600Kc
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 04. Květen 2005, 14:14 »

na webu SE neni mezi kompatibilnimi telefony s HBM-20 ani jedno Pecko
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #17 v: 04. Květen 2005, 14:53 »

to je to, co jsem psal: pcko nepodporuje audio do systemoveho konektoru. HBM-20 muzes tedy pouzit jenom jako HF a pak stereo postrada smysl.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 04. Květen 2005, 15:13 »

to je to, co jsem psal: pcko nepodporuje audio do systemoveho konektoru. HBM-20 muzes tedy pouzit jenom jako HF a pak stereo postrada smysl.
uz jsem mel kdysi v planu ze si koupim to HF s radiem (neslapaly mi puvodni sluchatka) a tesne pred koupi jsem zjistil, ze audio prehravace v Pecku hraji jen pres jack tak jsem od to ho upustil....
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #19 v: 04. Květen 2005, 15:13 »

A jam Vam znovu odpovidam, ze ta sluchatka, co jsem zde proklamoval pres GSMobil.com nejsou zadna HBM-20, ale originalni sluchatka, ktera mel kazdy u pecka v krabici. Nedaji se koupit samostatne pod typovym oznacenim, pouze jako nahradni dil pod kodem RLF50147 R1A. Ale klidne si to tady muzeme dat jeste jednou dokola...  Roll Eyes
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 04. Květen 2005, 15:34 »

A jam Vam znovu odpovidam, ze ta sluchatka, co jsem zde proklamoval pres GSMobil.com nejsou zadna HBM-20, ale originalni sluchatka, ktera mel kazdy u pecka v krabici. Nedaji se koupit samostatne pod typovym oznacenim, pouze jako nahradni dil pod kodem RLF50147 R1A. Ale klidne si to tady muzeme dat jeste jednou dokola...  Roll Eyes

no nevim, jak dlouho o tom chces psat ty, ale sluchatka, ktera mel kazdy v baleni (alespon u P910i) jsou HPM-20 (nee HBM) a jsou volne v prodeji napr. na jiz zminovanem www.deltamobil.cz. pokud je sezenes levneji, tak ti to preji a tecka.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #21 v: 04. Květen 2005, 19:24 »

No, jestli je to tak, jak rikas, tak v tom maj v GSMobilu.com peknej neporadek, protoze HPM-20 tam nabizej taky, ty se daj normalne najit v jejich katalogu, akoratze cena je 579,83 bez DPH a v seznamu podporovanych modelu jsou pouze K500i, K700i a S700i.  Sad
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #22 v: 04. Květen 2005, 19:39 »

A jam Vam znovu odpovidam, ze ta sluchatka, co jsem zde proklamoval pres GSMobil.com nejsou zadna HBM-20, ale originalni sluchatka, ktera mel kazdy u pecka v krabici. Nedaji se koupit samostatne pod typovym oznacenim, pouze jako nahradni dil pod kodem RLF50147 R1A. Ale klidne si to tady muzeme dat jeste jednou dokola...  Roll Eyes

no nevim, jak dlouho o tom chces psat ty, ale sluchatka, ktera mel kazdy v baleni (alespon u P910i) jsou HPM-20 (nee HBM) a jsou volne v prodeji napr. na jiz zminovanem www.deltamobil.cz. pokud je sezenes levneji, tak ti to preji a tecka.

to se pletes, HPM-20 (a nejde ani o mateni pojmu HPM a HBM jsou preklepy, ne dvouje ruzna sluchatka) NEJSOU originalni sluchatka od pcka, maji sytemovy konektor. Ver mi, mel jsem je v ruce. Plati to, co pise kmozis.
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 04. Květen 2005, 20:00 »

A jam Vam znovu odpovidam, ze ta sluchatka, co jsem zde proklamoval pres GSMobil.com nejsou zadna HBM-20, ale originalni sluchatka, ktera mel kazdy u pecka v krabici. Nedaji se koupit samostatne pod typovym oznacenim, pouze jako nahradni dil pod kodem RLF50147 R1A. Ale klidne si to tady muzeme dat jeste jednou dokola...  Roll Eyes

to se pletes, HPM-20 (a nejde ani o mateni pojmu HPM a HBM jsou preklepy, ne dvouje ruzna sluchatka) NEJSOU originalni sluchatka od pcka, maji sytemovy konektor. Ver mi, mel jsem je v ruce. Plati to, co pise kmozis.

no ted jsem na to koukal poradne a bohuzel mas pravdu Cry

stereo mini HF Sony Ericsson HPM-20 se kterym muzete poslouchat MP3 skladby nebo FM radio (pokud tuto funkci podporuje pripojeny telefon). Headset je kompatibilni s K500i, K700i a S700i.

takze beru zpet vse, co jsem radil Embarrassed
« Poslední úprava: 04. Květen 2005, 20:03 od anawarr » uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #24 v: 06. Květen 2005, 20:08 »

Pristi tyden pro ne vyrazim, tak vam dam vedet, jak jsem pochodil...
uložena
martinf
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 14. Květen 2005, 13:03 »

Mam problem, aby mi sluchatkove spunty drzely v usich. Asi to nebude chyba sluchatek, ale mych usi  Cry Mam jeste jedna sluchatka s jackem 3,5 a u tech mam takove ty drzacky za usi.
Nevite, zda se neprodavaji "drzacky" za usi zvlasÂť, pripadne nemate zkusenost s upravou sluchatek = pridelani drzacku, aby se dalo se sluchatky pohodlne chodit a nepadala?
Diky.
« Poslední úprava: 14. Květen 2005, 13:19 od martinf » uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
kmozis
Anonym
« Odpověď #26 v: 19. Květen 2005, 13:58 »

Prave jsem se vratil. Sluchatka maji v te prodejne, jak jsem tu uvadel. Cena je CZK 331,50 vcetne DPH...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #27 v: 19. Květen 2005, 14:05 »

Prave jsem se vratil. Sluchatka maji v te prodejne, jak jsem tu uvadel. Cena je CZK 331,50 vcetne DPH...
a jsou to teda origos sluchatka s 2,5 jackem a mikrofonem?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #28 v: 19. Květen 2005, 14:22 »

...a jsou to teda origos sluchatka s 2,5 jackem a mikrofonem?
Presne tak, origos sluchatka, ktera najdes v krabici s novou P910i. To, ze se prodavaji pouze jako nahradni dil nejlepe dokresluje to, ze je dostanes ve skaredem igelitovem pytlicku s carovym kodem a ne v zadnem hezkem original SE baleni...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #29 v: 19. Květen 2005, 15:16 »

to neva, ale ta cena je super a hlavne vedomi, ze se daji koupit
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sluchatka k p900
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 16 dotazů.