SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Duben 2025, 11:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Posunuty dysplay?!
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Posunuty dysplay?!  (Zobrazeno 4844 x)
Yetty
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 17. Říjen 2005, 13:06 »

Koupil sem pro pritelkyni z520i. Zatim spokojenost, ale vcera sem objevil chybicku... Display je mirne "nakrivo vzhledem k tomu ramecku co je kolem nej. V praxi to vypada tak ze spodni hrana je vlevo dal od okraje  ramecku nez ta prava. Az budu doma tak prihodim i fotku. Je to na reklamaci? Ma nekdo podobne zkusenosti nebo je to jen vada meho kusu? Diky moc
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 19. Říjen 2005, 05:45 »

Koupil sem pro pritelkyni z520i. Zatim spokojenost, ale vcera sem objevil chybicku... Display je mirne "nakrivo vzhledem k tomu ramecku co je kolem nej. V praxi to vypada tak ze spodni hrana je vlevo dal od okraje  ramecku nez ta prava. Az budu doma tak prihodim i fotku. Je to na reklamaci? Ma nekdo podobne zkusenosti nebo je to jen vada meho kusu? Diky moc

Zalezi jak je to moc, ale pokud si pamatuju, tak tento neduh se objevil i u nekterych modelu K750i
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 19. Říjen 2005, 10:24 »

A co pamatuju ja...Mrknutí Tak to bylo uz u T610 a pozdejsich. Videl jsem takhle posunutou i Z600. Ja osobne bych to urcite reklamoval a pozadoval novy kus.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Yetty
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Říjen 2005, 13:24 »

No posunuty je to tak o 1/4-1/2 mm. Je to videt, ale musite se na to soustredit. No nevim, byl sem to konzultovat a ze pry to na reklamaci neni, tak nevim. Snazil sem se to vyfotit, ale nemam k dispozici dig. fotak a na mobilnim Mpix to vubec neni poznat :-/
Dikec za rady a postrehy. jeste to budu zkoumat
uložena
Yetty
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Říjen 2005, 12:46 »

Tak pozor... nastala druha faze. Odlepilo se mi to kryci sklicko na vnitrnim dysplaji!!! Tohle bylo nejspis pricinou posunuti dysplaje. Tak tohle uz na reklamaci stoprocentne je!!!  Angry
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 23. Říjen 2005, 09:25 »

Kdo ti pred tim rekl, ze to na reklamaci neni?
No a odlepene sklicko uz teda rozhodne je.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Yetty
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 24. Říjen 2005, 08:35 »

Kdo ti pred tim rekl, ze to na reklamaci neni?
No a odlepene sklicko uz teda rozhodne je.
Nerikam, ze ste mi zde neradili at to du reklamovat. Jen rikam, ze se ted o tom neda ani diskutovat  Mrknutí
Jinak, kdyz se na to sklicko pritlaci, tak chvilu drzi (tak zhruba 2-3 hodky), tak mam strach, ze na to v servise pritlaci a vrati mi to zpet s tim, ze to uz opravili :-/
No uvidime. Jake mate zkusenosti s reklamaci? Vzdy v pohode? Diky
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 24. Říjen 2005, 09:25 »

2Yetty: Ja jsem narazel na tuhle vetu: "No nevim, byl sem to konzultovat a ze pry to na reklamaci neni, tak nevim.". Zajimalo me, kdo ti poradil, ze to neni na reklamaci.

Kde jsi reklamoval, resp. do jakeho servisu telefon sel?
uložena

Yetty
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 24. Říjen 2005, 14:19 »

2Yetty: Ja jsem narazel na tuhle vetu: "No nevim, byl sem to konzultovat a ze pry to na reklamaci neni, tak nevim.". Zajimalo me, kdo ti poradil, ze to neni na reklamaci.

Kde jsi reklamoval, resp. do jakeho servisu telefon sel?

No konzultoval sem to s clovekem pres kteryho sem ten  mobil koupil. Ono to vazne nebylo nejak extra nakrivo...jak sem psal 1/2-1/4mm

A ten mobil budu reklamovat dnes, taktez pres tohodle clovicka. Poputuje nejspis do Prahy (do nejakyho centralniho servisu SE), protoze v Brne maji pry nizkej level.
uložena
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 24. Říjen 2005, 19:42 »

Pokud to tam das s nejakou zavadou ,ktera je uvedena na pruvodnim protokolu,rozhodne to tam technik jak ty rikas "jen ne/primackne"  Mrknutí .Ale spis mi udivuje,ze na vymenu dyspleje nebo sklicka musi bejt vyssi level  Shocked
uložena

SEManiak Fire
Yetty
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 25. Říjen 2005, 09:34 »

Pokud to tam das s nejakou zavadou ,ktera je uvedena na pruvodnim protokolu,rozhodne to tam technik jak ty rikas "jen ne/primackne"  Mrknutí .Ale spis mi udivuje,ze na vymenu dyspleje nebo sklicka musi bejt vyssi level  Shocked

No ja nevim jiste jestli je na to treba vyssi level. V Brne maj tusim prvni dva levely, tak snad to bude stacit...
Sem jedinej komu se to stalo, nebo i nekomu jinymu?
uložena
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 28. Říjen 2005, 12:43 »

S posunutym displejem jsem se setkal i u K700,i K500.U soniku se to obcas objevi a co ja vim tak kamosovi to neuznali jako reklamaci u K500.Ja to mam u K700 jenom trosku a tak to neresim ale nevypada to fakt nejlepe Angry
uložena

Sony ericsson Xperie8
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 26. Prosinec 2005, 10:36 »

Uz sem se  s tim odlepenym sklickem setkal, ale rohodne se neboj, ze by ti to jen primackli Mrknutí  Meni se to a nediskutuje se o tom. A urcite k tomu neni potreba to posilat do Prahy a dokonce by ti to meli udelat na pockani (pokud teda maji ten dil)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K310i/K510i/K500i  |  Téma: Posunuty dysplay?!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.