SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 01:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 5 full
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera Mini 5 full  (Zobrazeno 14320 x)
Alkan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: w995i

Zobrazit profil
« v: 17. Březen 2010, 14:56 »

Vysla nam Opera Mini 5 plna verze, ktera ma na rozdil od beta uz funkcni RSS feed ve stylu stare 4. Napiste jake mate s novym prohlizecem zkusenosti, protoze me nova opera ponekud zklamala. Mam w995 a 4 mi prisla ze jezdi nejrychleji, kdyz prisla beta 5 tak mi prisla pomalejsi (a jelikoz byla bez rss ctecky tak sem si nechal k tomu i 4), a ted vysla zbrusu nova 5. Co mi na ni vadi? Uz se zase pta jestli se s ni chci pripojit k internetu coz beta nedelala; vodafone nacitaci obrazovka - proc ji delali na betu tak hezkou kdyz to na plny verzi zkazili a je hnusnejsi jak u 4 (nacitaci lista podivne umistena, reklama na vodafone), navic se mi s wifinou zatim pokazde stalo ze se aplikace spustila az na druhy pokus; nazev se z Opera Mini zmenil na Internet coz uz vubec nechapu a navic to ani nema Operovou hezkou ikonku ale nejaky graficky paskvil. Zaroven se mi pres mobilni internet nacita vse o dost pomaleji nez tomu bylo u bety nebo u 4, stahovani pritom zustava stejne rychle, jen odezva je pomala. Zatim zustavam porad u bety a doufam, ze se tohle nejak zlepsi. Co vy?
uložena

v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 17. Březen 2010, 15:43 »

Cituji
Uz se zase pta jestli se s ni chci pripojit k internetu coz beta nedelala;
To chce podepsanou Operu mini a nastavit to v Permissions.

Nekterym vecem se mi tu nechce verit.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 17. Březen 2010, 15:44 »

Ja si na P1i nemohu stezovat. Stranky se dle mne nacitaji o trochu rychleji a konecne funguje vic oken najednou (v bete to byl porod, nez se to prepne). Zatim sem si jinych rozdilu nevsiml, takze na P1 jednoznacne doporucuju Betu pryc a nahodit full verzi.
uložena
BlueDragon
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson X1i, SE U100i, SE K610i, SE K750i, SE T230

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Březen 2010, 15:47 »

Na YARI mi stejne nefunguje ani jedna  Angry
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 17. Březen 2010, 16:03 »

Tak jsem ji trosku testnul v emulatoru a stale se mi tomu nechce verit. Asi zustanu u osvedcene 4.2. Petka uz stihla mi zakousnout emulator pri pokusech. Snazi se se ale pojmenovat normalne a ne 'Internet'. Mozna ji prejmenuju a zkusim v mobilu, jestli ma stale nektere neduhy bety. Animace vypnout nemuzu, celkem mi to vadi a pochybne hackovat Timery nechci. Zda uz opravili vstup (v 4.2 to bylo vyborne) jsem nezjistil, protoze prave pri tom se mi kouse WTK emulator. A na microemu nemam nedotykove zarizeni.

// EDIT: Tak moje obavy se potvrdily. Neni caste, ze bych se vylozene branil update, ale nastal cas.
« Poslední úprava: 17. Březen 2010, 16:22 od v6ak » uložena

oldboy63
Uzivatel
Telefon: SE C905 Black, M2 16GB xperia NEO - 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Březen 2010, 17:11 »

nainstaloval som 5mini java, dal som opera link na zosynchronizovanie zaloziek z pc a nemozem ich nikde najst. vo verzii 4 boli v zalozkach. kdeze su tu?
vo verzii 4.... som mal v zalozkach zlozku dalsie zalozky a ked som klikol na ne, tak ma pripojilo na internet a ukazali sa mi vsetky zalozky a zlozky zaloziek, ktore mam v pocitaci. vo verzii 5. mi do zaloziek da iba zalozky zo zalohy opery mini (ak sa rozumieme). ak chcem najsÂť vsetky zalozky, musim si otvoriÂť stranku opera link a tam si vsetky zalozky aj z PC vidim, ale je to zbytocne zdlhave.
takze ja sa asi vraciam k poslednej verzii 4., kedze nemozem maÂť v mobile obe, jedine s 5beta verziou
uložena

MyslieÂť, znamena ho^no vedieÂť!
motorola talkabout 2288, ericsson t65,SE K700i, SE K800i (M2 4GB), SE C905 Black - (M2 16GB, HPM-70, MPS-70 + MS-410, MMR-70) xperia NEO - 32GB
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 17. Březen 2010, 17:46 »

No ja nevim, jestli downgrade bude uspesny. Jestli Opera Mini 5 nezmeni strukturu nejakych svych ukladanych dat...

Ja vedel, proc si to prejmenovat...
uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 17. Březen 2010, 18:15 »

S cim se to snazite synchronizovat? Neni trebas verze 5 vazana na verzi 10.5 v pocitaci?
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 17. Březen 2010, 18:34 »

IMHO s Opera Link. OM 4.2, u ktere zustavam, synchronizaci s Opera Link nabizala a v OM5 jsem na neco takoveho taky letmo narazil. OM5 final znam spis "letmo" - jen co jsem vyzkousel, hned letela pryc.
uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 17. Březen 2010, 18:43 »

Koukam, ze sem tady asi jedinej, co je spokojen..Smajlík Ale ja na tom jen obcas serfuju a OperaLink nepouzivam.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 17. Březen 2010, 18:48 »

Mit qwerty, tak bych mozna prekous ty animace a nemel problemy s jejich imitaci TextFieldu v Canvasu. Pres Opera Link vpodstate jen zalohuju OM, takze tam bych taky problem nevidel. A na menu bych si snad zvyknul nebo bych to nejak obesel.
Ale ja nemam qwerty a mam rad T9.
Vypnu-li jejich inline editing (ma to i nejaky cesky nazev, ale uz si ho nepamatuju), pak bude vypnut i pro URL bar a v search baru asi nebude mozne zmenit vyhledavac.
Veci, ktere v OM 4.2 byly bezproblemove, mohou byt v 5.0 problematicke.
uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 17. Březen 2010, 18:50 »

No vono je to tedy hlavne o tom, ze 5 je skvele vyresena pro dotykove displeje. Proto hlavne jsem spokojen.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 17. Březen 2010, 20:56 »

Alkan

Nepta se na pripojeni jako kazdy jsem si stahnul operu mini z jejich stranek, nastav si opravneni na duveryhodne a ptat se nebude
uložena

Alkan
Uzivatel
Telefon: w995i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 17. Březen 2010, 23:00 »

Tak neivm cim to je ale proste jmenuje se mi to Internet (ne Opera Mini), nacitaci screen ovladl vodafoun no a pta se mi to i kdyz mam duveryhodne. A to sem to stahoval primo na mobil. :/
uložena

321654
Anonym
« Odpověď #14 v: 17. Březen 2010, 23:42 »

me vyhovuje taktez
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera Mini 5 full
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.