SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 20:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 16
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vysel oficialni update X2  (Zobrazeno 59204 x)
SquirrelCZE
Uzivatel
Telefon: Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 18. Březen 2010, 15:28 »

mno, s tim natacenim videii nemuzu az tak nesouhlasit, dnes jsem natacel video a kvalita 29 snim/sekundu, sice to muze byt lepsi ale rozhodne zmena k lepsimu Cheesy
P.S: ctecku karet nemam, sice to trva dyl ale kopiruju tradicne diky W Mobile Device Center Smajlík
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 18. Březen 2010, 22:14 »

Mna poostihol este jeden problem. A to ze sa mi uz dva krat sama od seba vymazala komplet cela karta a to tak ze tam nebolo vidieÂť ziadne data ale kartu mi ukazovalo v PC ako 16GB ale mozne zapisaÂť iba 2GB dat. No neviem co sa stym stalo, ale ak to urobil telefon a este sa mi to stane tak to poslem do servisu.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 19. Březen 2010, 00:41 »

andys007: Tento problem jsem uz jednou resil a vyresil: http://forum.semania.cz/index.php?topic=25191.0
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #33 v: 19. Březen 2010, 05:13 »

Tak resilo se to prislo se na pricinu, ale neyresilo, protoze to zrejme hrozi porad.
Nebo update to vyresil?
uložena
andys007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 19. Březen 2010, 07:31 »

Asi to je tym firmom, uvidime po update, teda ak vobec nejaky bude..  Undecided
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 19. Březen 2010, 08:34 »

AlesU: Tak musim zaklepat, ale od update mi to neudelalo... KLEP KLEP! A myslel jsem to tak, ze jsem nalezl reseni aspon v podobe zachrany dat z "postizene karty". Nekdo (vcetne me) nosi na karte dulezite data, tak aspon ma nejakou nadeji, ze o ne nadobro neprijde.

andys007: Update MR1 (rozsahly: Nova ROMka 6.5.2., novy dialer s videohovory, FM Radio a celkove stabilnejsi system + spoustu dalsich oprav a vylepseni) by mel vyjit uz koncem brezna. Mela by to tedy byt otazka nekolika tydnu...
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #36 v: 19. Březen 2010, 14:35 »

Koukam, ze docela pokrok s vyslym updatem..

Bohuzel servis SE, zrejme Arvato, je dosti na prd.. Za 3 dny to bude mesic, co jsem dal svou X2 na reklamaci a dodnes ji nemam doma. Nechapu, ze u telefonu, ktery predstavuji jako spicku (HW, SW i cenovou) mezi telefony se toto muze stat. Jsem zvedavy jestli to stihnou do mesice od podani reklamace. Pokud ne, mam narok na vraceni penez. Jenze.. mam jit opet do X2 nebo snad neco jineho? Ale co jineho, aby to odpovidalo HWove, velikostne, atd.?
uložena
alesmatusek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 19. Březen 2010, 15:00 »

Priznam se, ze s Arvatem mam dvoji zkusenost. Na jedne strane se reklamace protahly a jeste oprava nebyla provedena korektne (dokonce se mi stalo, ze na me X1 mi servis poskodil stribrny stredni kryt - nalomili jej pri zacvaknuti cerneho krytu pod baterkou). Na druhe strane pred tremi tydny reklamovana X1 s obligatni zavadou - praskly kryt, se vratila po tydnu (!!!) opravena, vymenou vadnych dilu. Jenze neopravili jen praskly kryt pod baterkou, ale i poskrabany kryt baterky, a dalsi poskrabane kryty na telefonu vcetne stribrneho ramecku okolo telefonu. Takze servis pracoval extremne rychle a navic opravili nejen praskle kryty, ale i kryty odrene beznym uzivanim!

Pravdepodobne zalezi do jakeho servisu Arvato telefon zasle. Arvato totiz neni servis, ale jen prostrednik mezi zakaznikem a servisem. Takze zakaznik zasle reklamaci do Arvata a Arvato pote rozesila telefonky svym smluvnim partnerum. Jednoduse receno, je potreba mit stesti a dostat zrovna nejaky schopnejsi servis...
uložena
andys007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 28. Březen 2010, 09:01 »

Je akosi koniec Marca a nova ROM stale nikde, len aby to nedopadlo ako s telefonom po troch odkladoch a napokon nepouziteÂľne ?!   Undecided
uložena

MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 28. Březen 2010, 09:28 »

Update je potvrzen na pristi tyden  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 28. Březen 2010, 09:31 »

Mno Arvato je kapitola sama pro sebe. Radeji se zrusi spoluprace s fungujicim servisem (Britex) a vyhodi se vice penez za neco kde nemuze nikdo sledovat stav zakazky. Pro predstavu - dokud byl Britex, platilo se jen za cestu do Britexu a zpet. Takto se plati za cestu do Arvata, Arvato plati za cestu do servisu, za servis se plati, za cestu ze servisu do Arvata a z Arvata k prodejci/zakaznikovi. Nebudu tu verejne pouzivat slovo, ktere se v techto pripadech pouziva Mrknutí Ale ocividne se to SE vyplati Mrknutí Vzhledem ke zkusenosti s timto procesem/servisem/HUBem uz u nas ve firme panuje takove nepsane pravidlo, ze SE radeji nikomu moc nedoporucujeme. Nestoji nam za to resit problemy s tim spojene, kdyz ani jedna znacka ze sortimentu, ktery nabizime, se takto nechova.

Jinak bych mel dotaz na "majitele" tohoto update - nestalo se vam, ze po update se "zneviditelnila" karta v zarizeni? Zkousel jsem 2,4 a 16GB a vzdy to same - zmrvi to kopii FAT, kopie nesouhlasi a tak telefon udela cosi za botu a cast dat je fuc. To ze mi to pokazi a pak je "invalid dir entry" se jeste da.. Nedokazu rici zda to delalo i pred update, ale vim jiste ze to neni problem jednoho konkretniho zarizeni, ani znacky pam. karty (kombinace ruznych kapacit a ruznych znacek). Prijal jsem na reklamaci jiz nekolik X2 s touto zavadou a pam.karet jsem vymenil za tu dobu cca 6.
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
andys007
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 28. Březen 2010, 21:09 »

To stou kartou je problem ktory bol aj pred tym updatom, mne to konkretne urobilo asi dva krat. Uz aby bol ten novy firm, lebo sa asi scvoknem. Lezie mi na nervy ked mam vypnute zvonenie, niekto my vola a zvuk z repraku sa mi sam po chviÂľke pusti. Kua to je na guÂľu tomu co robil a testoval ten firmware.
uložena

faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 31. Březen 2010, 17:44 »

nooo koniec marca a update nikde .... hmm ... po chvilkovom celkom dobrom spoluziti s xperiou dnes karta prazdna , uz som ani nenervacil  Smajlík.... a niekdo my vola ... a zrazu telefon sam prijal hovor a dal hlasity ... clovek sa aspon nenudi   Angry chvilu si ju necham uvidim co poriesi update a idem na android celkom pokukavam po motorole droid , uz nevladzem s tym windowsom .... len ma mrzia vsetky tie super aplikacie co mam na today... ale snad najdem aj na androide podobne veci... 
uložena
tomec83
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 01. Duben 2010, 14:42 »

Tak mi pise ze je novy SW pre moj telefooon idem na toooo
tak FW sa stiahne ale pri instalacii do MT mi zahlasi ze nastala chyba pri instalacii  Angry
« Poslední úprava: 01. Duben 2010, 14:58 od tomec83 » uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #44 v: 01. Duben 2010, 15:16 »

Tak asi to neni uplne pripraveno, ale jestli uz jej SEUS nabizi, tak si troufam odhadnout, ze uvedeni nove verze je uz velmi blizko
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 16
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 14 dotazů.