SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 20:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Strana: 1 [2] 3 4 ... 16
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vysel oficialni update X2  (Zobrazeno 59202 x)
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 04. Březen 2010, 16:04 »

Ono to robilo aj pred tym ako som instaloval ten update .cab tak teraz neviem ci to nieje chyba jednotlivych kusov.
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 08. Březen 2010, 13:55 »

taaakze , spravil som hard reset... nahral najnovsi firmware (aj ked tvrdil ze mam najnovsi)... nahral hned potom ten cab s updatom... a telefon sa citelne zrychlil .... sms a vyplnanie udajov ide cez klavesnicu rovnako rychlo ako pisem... otacanie displeya tak isto hodne rychle ... takze asi to ma nieco do seba :-)
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 08. Březen 2010, 15:50 »

Totez jsem provedl minuly tyden a efekt 0,0000 . X2 se chova porad stejne. To ze je telefon rychlostne mirne podprumerny by mi zase az tolik nevadilo. Ovsem to zpomalovani zprav je naprosto iritujici. Prakticky to vyrazuje X2 z moznosti pracovniho pouziti.

Priklad:

Na prichozi SMS s dotazem v kolik prijedu na smluvenou schuzku nema smysl odpovidat. Nez bych napsal, ze za 5 minut jsem tam, podstatne drive na misto skutecne dorazim. A tak je to se vsim. Kdyz potrebuju zjistit dulezitou informaci z internetu, radeji si to rozmyslim, protoze nez napisu adresu, tak bych mohl zavolat a informaci si zjistit telefonicky (ano, zpomalovani psani se tyka nejen SMS, ale prakticky vsude, kde se pise).

Takze otazka:

Po flashi jste obnovoval zalohu pres SPB Backup. Pokud ano, co vsechno bylo obnoveno? Vzdy totiz obnovuji krom kontaktu i SMS, treba je problem tady...
uložena
faraonsvk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 09. Březen 2010, 07:23 »

Taaakze .... nainstaloval som nejake programi a vecer som zistil ze sms zas pise spomalene :-(... tak som nakoniec zistil ze to spomalenie robil jeden program a to Vista hide batery alebo ako sa to vola ..je to taky pasik tenky co ukazuje hore stav baterie. po odinstalovani slape zas rychlo. Netvrdim ze to iste bude aj u teba ale s najvacsou pravdepodobnosou to bude robit nejaky program. Ja nic neobnovujem cez backup... ja mam kontakty v outlooku na pc ... cize spravim hard reset dam spojit cez Active sync a mam kontakty nic viac nepotrebujem..vsetky ostatne programi instalujem znova (neviem ci backup co robis ty obnovuje aj programi)  skus spravit hard reset a potom vyskusat tu rychlost pisania, a postupne vzdy pridat nejaky program a vyskusat rychlost. Telefon teraz ide ako "blesk" :-)   momentalne pise pismenka okamzite .... predtym som napisal sms a este dve minuty cakal kym to dopisal..
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 09. Březen 2010, 13:36 »

NEUVIØITELNE!!! Po nekolika mesicnim utrpeni s brutalne zpomalenym psanim cehokoliv kdekoliv v telefonu je problem najednou vyresen.... X2 ted pise jako drak, po nejakem zpomaleni neni ani znamky. Jake bylo reseni? Odstranit Vista Hide Batery Gauge a vse slape. Vzdy po hard resetu nebo updatu jsem jako prni instaloval tuto aplikaci... proto se u me problem neustale objevoval a priznam se, ze by me nikdy nenapadlo, ze program, ktery ma 12KB dokaze rozhodit system tak, ze nedokaze normalne psat... Takze tisicere diky!!!!!  Mrknutí
uložena
faraonsvk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 10. Březen 2010, 09:48 »

Tak som rad ze som pomohol :-) je to vazne neuveritelne ze taky maly program a take problemy....  ja som tiez bol inak najzufalejsi z toho pomaleho pisania vsetkeho ... nastastie je to vyriesene ... musim zaklopat , zatial po troch dnoch intenzivneho pouzivania ziadny problem a ziadny reset ... takze super  :-) a telefon slape rychlo... preklapanie obrazovky skoro ihned...  este dodam ze som nic nevymazaval tentokrat z toho co tam ericson nahral ... vsetko je tam ... len tak zo zvedavosti napis ake programy pouzivas pripadne co robia ak to nieje jasne z nazvu.
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #21 v: 11. Březen 2010, 15:50 »

A jake jsou vylepseni s novym updatem?

- kdyz prijde SMS, rozsviti displej?
- prijima telefon MMS, i kdyz je "uspany"?
- omzilo se sekani a zatuhavani?
- vyresil se problem s pomalosti pri zapnutych panelech?

Dekuji za odpovedi..
uložena
faraonsvk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 11. Březen 2010, 18:43 »

sms nerozsvieti displey ... iba sa ozve zvuk
mms rozsvieti displey ozve sa zvuk
ziadne zasekavanie a tuhnutie nepozorujem pouzivam standardny windows today
panely absolutne nepouzivam  takze neviem ...
nepouzivam wifi zatial

veci co ma stvu :
telefon ked je vypnuty tak som si vsimol ze ked ho davam do puzdra tak sa zapne niekedy ... divneee .. nechapem dovod ... skoro sa mi zda ako keby ho spustil nejaky pohyb ze to zaregistuje G senzor 
ked je vypnuty , a mam hovor ktory nezdvihnem , tak telefon zostane zapnuty , ked ho mam v puzdre tak je to na***** samozrejme

kvoli tymto dvom veciam som zacat pouzivat LOCK co ma dost stve ... ale zvykam si ... inak spokojnost ... :-)
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #23 v: 11. Březen 2010, 18:50 »

sms nerozsvieti displey ... iba sa ozve zvuk  takze, zustalo jak bylo
mms rozsvieti displey ozve sa zvuk             zde je zlepseni? drive MMS prisla az kdyz se telefon manualne "aktivoval" tlacitkem nahore
ziadne zasekavanie a tuhnutie nepozorujem pouzivam standardny windows today   standard win6.5 nebo tu "prazdnou" klasickou Today?
panely absolutne nepouzivam  takze neviem ...
nepouzivam wifi zatial

veci co ma stvu :
telefon ked je vypnuty tak som si vsimol ze ked ho davam do puzdra tak sa zapne niekedy ... divneee .. nechapem dovod ... skoro sa mi zda ako keby ho spustil nejaky pohyb ze to zaregistuje G senzor 
ked je vypnuty , a mam hovor ktory nezdvihnem , tak telefon zostane zapnuty , ked ho mam v puzdre tak je to na***** samozrejme

kvoli tymto dvom veciam som zacat pouzivat LOCK co ma dost stve ... ale zvykam si ... inak spokojnost ... :-)
uložena
alesmatusek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 11. Březen 2010, 19:19 »

A jake jsou vylepseni s novym updatem?

- kdyz prijde SMS, rozsviti displej?
- prijima telefon MMS, i kdyz je "uspany"?
- omzilo se sekani a zatuhavani?
- vyresil se problem s pomalosti pri zapnutych panelech?

Dekuji za odpovedi..

Telefon pouzivam konecne plnohodnotne jako drive X1 a slape jako hodinky. Vytuhnuti se radikalne omezilo. SMS a ostatne veskere texty se nyni pisi bez jakychkoliv problemu se zpomalovanim. Da se rict, ze telefon je nyni spolehlivy (ikdyz obsahuje par bugu, da se s nimi zit).

- Proc by se mel displej pri prichozi SMS rozsvitit?? Rozsvicenim displeje se zaroven odemkne klavesnice a telefon, ktery se nachazi zrovna v kapse muze napachat velkou skodu. Je to nesmysl.
- Zatim jsem zadnou MMSku nedostal. Ale nevidim v tom problem. SMSky chodi.
- Sekani se v mem pripade omezilo dost zasadne, mozna se jedna o stesti, tezko rict, ale zatim jsem spokojen.
- Ony se daji panely vypnout?? Myslim, ze ne. Panely najizdi spolu se systemem a je jen na tobe jestli zvolis nejaky panel nebo zustanec u MS Today obrazovky. Panely jsou vsak rezidentne stale spusteny, stejne jako SlideView (ktere bezi naprosto bez zaseku a neskutecne svizne). Aktuale pouzivam panel SPB Mobile Shell (jako chabou nahradu za spickove panely 1,2 z X1).

Jinak dalsi vylepseni je samozrejme jiz proflakly novy dialer. Rozhodne ma smysl instalovat update!!
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #25 v: 14. Březen 2010, 11:28 »

Jeste me napadla jedna otazka na ty, kterym uz beha v telefonu novy update..
Jak to vypada s nahravanim videi? Porad sekacka nebo se to zlepsilo a nahrana videa jsou plynula?
Diky za odpoved..
uložena
andys007
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 16. Březen 2010, 08:04 »

Videa sa sekaju stale rovnako ako pred updatom....uz aby bol novy firm....  Cry
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedÂľa,... Xperia X10i zase spaÂť  Cheesy
SquirrelCZE
Uzivatel
Telefon: Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 16. Březen 2010, 20:47 »

mno, sice X2 neni 100% ale uz se s tim da zit ... Smajlík ted jen doladit to ostatni a perfekto Cheesy
uložena
alesmatusek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 16. Březen 2010, 23:05 »

Souhlasim. Ted je uz X2 konecne plnohodnotne pouzitelna. Jedine veci, ktere mi stale vadi:

- nestandartni port pro GPS (navigacky jej nevidi). Øeseni v podobe GPS Gate je nanic, program porad pada a nefunguje spolehlive...
- absence MASS STORAGE, resim neustalym vyjimanim karty a pouzivanim ctecky
- Obsenci FM Radia vyresi za par tydnu aktualizace ROMky, stejne jako videohovory
- Sekave nataceni videi
- CorePlayer neumi vyuzivat QTV kodek, proc??? V X1 to fungovalo. (jedna se o HW akcelerovane prehravani videi)
- Pri zamknuti zarizeni tlacitkem power se vypne zvuk v CorePlayeru, tento sw se tedy neda pouzit jako MP3 prehravac. Vyreseno!
- vypadavani SD karty v systemu se omezilo na minimum, presto se tu a tam tento problem objevi.

Jinak dodatek k foÂťaku. Nemohu si na nej stezovat, X2 foti spickove. Podstatne lepe nez X1 i HD2. Kvalita fotografii predci i P1i a to je co rict.

« Poslední úprava: 17. Březen 2010, 02:43 od alesmatusek » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #29 v: 16. Březen 2010, 23:25 »

Z toho, co pises, je pro mne (a asi i pro dalsi) nepouzitelna, za ty prachy... aÂť se jdou bodnout. Odladena bude mozna v roce 2015, hned, jak prijmeme EURo... je to vostuda.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 16
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 15 dotazů.