SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 20:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: prechod od Xperie X1/ k Samsung i8000 Omnia II/nakonec HD2
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: prechod od Xperie X1/ k Samsung i8000 Omnia II/nakonec HD2  (Zobrazeno 3398 x)
kaktus 10
Uzivatel
Telefon: xperia X1,HD2

Zobrazit profil
« v: 22. Únor 2010, 15:02 »

Zdravim Vas...vzhledem ke stavu me xperie,ktera je na nekolika mistech praskla a vzhledem k tomu,ze nechci byt po dobu zarucni opravy bez telefonu,jsem se rozhodl,ze xperii po oprave prodam...Napadl me tento - Samsung i8000 Omnia II s Windows 6.5,protoze chci vetsi displey,chci windows,nechci jit do kapacitniho ...a vzhledem k problemum s novymi modely po uvedeni do prodeje chci uz zmenu.../pred xperii jsem mel P1 a P990-kdo mel,tak to pochopi/.. resil nekdo stejny problem? ma jej nekdo tady ve foru??nebude to krok nespravnym smerem?mohl by nekdo tyto dva porovnat?pro a proti?nebo co jineho?dekuji za Vase podnety
« Poslední úprava: 08. Březen 2010, 17:50 od kaktus 10 » uložena
honza_f
Uzivatel
Telefon: M600i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 23. Únor 2010, 17:58 »

Ahoj.Tohle jsem presne udelal!X1 za Omnii II!Nelituji a uz bych nemenit.Omnia II a uplne nekde jinde!Teda po naistalovani SPB Shell!Na filmy super!Hudba perfekni s ekvalizerem,amoled display 3,7".....
uložena
kaktus 10
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Březen 2010, 17:40 »

Zdravim Vas... poridil jsem si nakonec HD2 od Vodafonu za velmi dobrou cenu,a kdyz si procitam narky na Xperii 2,tak se raduji,ze jsem ji nekoupil,protoze to byl po X1 jedem z favoritu..U HD2 jsem se trosku obaval velikosti a taky kapacitniho displeje,ale jde jen o zvyk,dneska uz pohodicka...a srovnani X1 a HD2...o generaci jinde...mam ji tyden,zadny reset,vse po nahrani hotfixu z oficielnich stranek funguje jak ma...kdyz si vzpomenu na to,co po koupi vyvadela P990,P1i,XperiaX1...nekdy to bylo o nervy...a rychlost HD2...to je nesrovnatelne...mrzi me,ze SE neni schopne poslat do prodeje telefon,ktery by normalne fungoval.Navic si nedovedu predstavit cloveka,ktery po koupi ocekava,ze vse bude fungovat tak jak ma a dostane se mu do rukou polotovar od SE,kdy pul roku trva,nez kolos SE odladi telefon tak,aby ho i mene zdatny uzivatel mohl v pohode ovladat a nemusel patrat po internetu aby ho lespon trochu neoficialne upravil,aby byl pouzitelny.Myslim,ze SE by mel vzdy pul roku prodavat telefony za polovicni cenu,kdyz uz je da do prodeje v takovem stavu.To je neuveritelne...vubec to nechapu...kdyby to bylo treba jen u jednoho modelu,ale dnes je to pravidlo...a myslim,ze SE s smartphony s Vindows Mobile HTC nikdy nedozene,i kdyby jim slo naproti...alespon ted mam takovy pocit a zkusenost...preji vsem uzivatelum pevne nervy a doufam ze SE se polepsi a priste zase koupim neco od SE... Smajlík
« Poslední úprava: 08. Březen 2010, 17:47 od kaktus 10 » uložena
Hl@w@OO7
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Březen 2010, 18:12 »

Ja doufam ze se povede x10, pokud ho SE nepusti do prodeje s nedoladenym firmwarem, mohl by to byt docela slusny konkurent pro HD2 - Obrovsky displej, stejny procesor, dle me lepsi OS, urcite lepsi design (HD neni zrovna zadny krasavec, oproti tomu je pro me x10 momentalne nejhezci mobil Smajlík, skoda ze neni vetsi pameÂť RAM.
uložena

kaktus 10
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Březen 2010, 18:36 »

XPERIA X10 bude ale s Androidem,coz mnoha lidem nebude vyhovovat....ja jsem si myslel,ze se povede X2...taky je hezka...ale nepouzitelna..HD2 jsem mel mockrat v ruce jako maketu,moc jsem vahal...ale ve skutecnosti je hezci,ale co je nejdulezitejsi...FUNGUJE!!!
« Poslední úprava: 08. Březen 2010, 18:40 od kaktus 10 » uložena
Hl@w@OO7
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Březen 2010, 19:13 »

Tak o tom ze je HD2 hezci nez x10 bych se s tebou hadal. HD2 postrada jakekoliv designove prvky, je to placka s obrovskym displejem, a par tlacitky(coz je jen rychle priblizeni jak na me HD2 pusobi, urcite neni nejak hnusnej, ale x10 je podle me o dost hezci). Jinak jak sis mohl vsimnout, Android jsem naopak psal jako vyhodu, hodne lidi ho IMHO oceni spis, WM je spis pro zaryte fanousky WM, 6,5 verze nema dle me budoucnoust, skoda ze nebude pro HD2 dostupna aktualizace na WM7. Android ma IMHO na to stat se nejlepsi OS (a mozna i iPhonisti by mohly uznat ze je Android lepsi nez ten jejich OS X pro deti). Jinak HD2 je skveli pristroj, ale u me by HD vs. SE x10 zvitezil SE.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: prechod od Xperie X1/ k Samsung i8000 Omnia II/nakonec HD2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.