SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 23:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotaz ohledne X1 a X2
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dotaz ohledne X1 a X2  (Zobrazeno 16011 x)
v4jc0
Uzivatel
Telefon: SE k850i

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 27. Duben 2010, 22:34 »

to je fajn Smajlík, diky za odpoved ale ja se ptal na neco jineho Cheesy
uložena
Biges
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Kaiser, SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 29. Duben 2010, 16:17 »

to je fajn Smajlík, diky za odpoved ale ja se ptal na neco jineho Cheesy

Pardon, jsem doufal, ze ti nenapadne tema popostrcim, takze nekdo odpovi Smajlík

Zkusim byt tedy uzitecnejsi:

Jdi na XDA Developers forum a zeptej se tam.
Odkaz na X1/X2 sekci:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=436
uložena
v4jc0
Uzivatel
Telefon: SE k850i

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 29. Duben 2010, 22:25 »

anglicky ee, ale ja se ptal jestli jde u X1 a X2 nastavit potvrzeni stiknuti tlacitka na soft. klavesnici vibraci tak jak je to u HD2 a jestli jde zase u HD2 nastavit obrazovka tak jak u X1 a X2, tzn. jestli si muzu sam nastavit velikost hodin, zkratek na programy a jestli si tam muzu dat treba vetsi ukoly. ptam se na to zde protoze tady ma hodne lidi HD2 a xperii zaroven takze to mohou snadneji porovnat pokud budou ochotni... thx Smajlík
uložena
Strejda Krpac
Uzivatel
Telefon: SE W950

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 29. Květen 2010, 20:14 »

Dobry den
Chtel bych vas poprosit o radu.
Jsem amater a telefon bych pouzival jen na smsky, volani, net a foceni, a hlavne se mi libi software od sonyericsson.
Jak je ted na tom po update MR2?
Pracoval by telefon svizne pri tejlech mejch pozadavkach?

Dekuji moc za odpoved.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 30. Květen 2010, 10:27 »

Strejda Krpac: Ja mysli, ze jo. Ale asi by byl pro tebe lepsi spis jiny mobil, i kdyz by tam nebyly ty vecicky, co se ti libi.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 30. Květen 2010, 21:00 »

to strejda krpac: na to by ti stacil jeden z Vivazov maju Symbian na net staci 3,2 palca bohato. Ak viac pises tak si osahaj Vivaz Pro, paradna klavesnica, rozdiel vo veÂľkosti oproti klasickemu Vivazu nepocitis. Tiez momentalne vaham medzi X2  a Vivaz Pro. Nechcem nieco neustale riesiÂť s telefonom (ked uz ta X2 sa nejako nechce daÂť podaÂť) ....no a este do uvahy prichadza X10 mini, ten ale vo verzii Pro s klaveskou sa este neda osahaÂť, ale bude maÂť vdaka Androidu buducnosÂť na druhu stranu nebude nikdy natacat HD video.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #21 v: 31. Květen 2010, 08:50 »

Osahat se dal, stacilo se objevit na sraze Smajlík Jinak X10 Mini Pro je skutecne kouzelna a jelikoz jsem mel nebo mam vsechny telefony, o kterych je rec, sel bych prave do X10 Mini Pro. Ale uznavam, ze kdo chce kvalitni video, pro toho je Vivaz (Pro) lepsim resenim
uložena
Strejda Krpac
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 31. Květen 2010, 15:27 »

Dekuji vsem za odpovedi.
Ja chci jen X2 do te jsem se zamiloval na prvni pohled ( strasne se mi libi tilewawe), ale bojim se abych za ni nedal 12tis a pak se mi sekala Sad.
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 31. Květen 2010, 19:54 »

aj ja som zamilovany....ale strach z neustaleho riesenia telefonu namiesto jeho uzivania a hlavne pouzivania cisto nato naco ma sluziÂť, mi stale mojmu rozumu veli ju zatiaÂľ nekupovaÂť.....aj ked ju veeeÂľlmi chcem. Taky uzivateÂľsky bohovsky tel. tu nie je nikde, okrem toho a to hlavne - je to SE. 
uložena
Strejda Krpac
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 07. Červen 2010, 11:33 »

Zdravim
Mohl by mi jeste nekdo prosim poradit, kde je nejlepsi koupit X2ku?
Premyslim p koupi primo ze sonyericsson obchodu, ale ta cena mi prijdedost velka.

dekuji moc za rady
uložena
Zbyszek
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 04. Srpen 2010, 19:11 »

Chci se zeptat na CD-ROM s programy. U X1 je primo v krabici. Jak je to u X2? V recenzi jsem ho nevidel.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #26 v: 04. Srpen 2010, 19:24 »

a dalsi zbytecny dotaz. kdybys pouzil funkci hledat, nasel bys tady recenzi a dovedel se obsah baleni. skus to, netrvalo mi to vubec dlouho
uložena
Zbyszek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 04. Srpen 2010, 19:34 »

Kdyz jsem v sekci Dotaz... stacilo by od "Kral mobilu" jenom strucne odpovedet ano ma nebo neni. 
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #28 v: 04. Srpen 2010, 19:37 »

kdyz sem na foru, staci cist pravidla a pouzivat HLEDANI. vy to fakt nechapete lidi ? cim vic prispevku s danym nazvem tu bude, tim vic odkazu vyskoci pri hledani a tim horsi se tu hleda. sak se uz spamatajte. misto lenivosti pouziju hledani a vim to hned. tak si laskave precti pravidla a HLEDEJ
uložena
Zbyszek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 04. Srpen 2010, 19:49 »

Opravdu nechapu smysl Vasi reakce. Kdyz tuto informaci znate,  stacilo ji strucne napsat. Tim by se „usetrilo“ nechtene korespondence a nevznikly by zbytecne prispevky.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotaz ohledne X1 a X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.