SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Květen 2025, 13:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotaz ohledne X1 a X2
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dotaz ohledne X1 a X2  (Zobrazeno 16199 x)
v4jc0
Uzivatel
Telefon: SE k850i

Zobrazit profil
« v: 16. Únor 2010, 23:50 »

Zdravim, prosim Vas mam dilema, a sice ze se rozhoduji mezi X1 a X2. Zajimalo by mne tedy jak Vam funguje GPS a tedy i navigace na obou telefonech, popr. i jaky software pouzivate. Druhy dotaz je ohledne toho jestli Vam jde spustit nejake video ze youtube.com, neboli jestli telefon dokaze prehrat FLASH, nebo aspon nejaky prohlizec. Treti se tyka toho, ze telefon, kdyz je zavreny, tzn. pouze dotyk. displej, jak se Vam pise na softwarove klavesnici, pouzivate stylus ci to zvladnete i prstem. diky moc za odpovedi, a pokud jsem prehlidl uz takovehle tema, tak se omlouvam.  Mrknutí
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #1 v: 17. Únor 2010, 07:22 »

GPS: Jediny program, ktery jede bez dalsiho "zasahu" je Garmin XT. Ten v teto chvili i pouzivam. Cokoli dalsiho bez GPS Gate nefunguje (doporucuji toto tema: http://forum.semania.cz/index.php?topic=24829.0)
Psani na SW klavesnici je zalezitost Vasi sikovnosti, ale to je vzdy u takoveto klavesnice. Ja osobne zvladam i prstem i stylusem :-)
Prehravani videa ted nevim a ani nezkusim, protoze nemam pripojeni. Muzu testnout navecer..
uložena
v4jc0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 17. Únor 2010, 11:05 »

budu rad vecer za info ohledne FLASHe Smajlík. Ohledne te klavesnice, divam se porad na videa a nebo fotky o X1 a X2 a dovolim si tvrdit ze soft. klavesnice u X1 je malinka oproti X2, tak proto ten dotaz. K GPS, sel by zde treba takovy TomTom? A ted otazka jestli bych pouzival v aute navic externi GPS modul a nebo treba v ulicich integrovane GPS. V aute bych prece vice ocenil kdyby GPS byla presnejsi oproti ulici ze Smajlík. diky za info
« Poslední úprava: 26. Únor 2010, 08:36 od VaRo » uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #3 v: 17. Únor 2010, 21:26 »

Pokud mam m.youtube, tak se video otevre v media playeru. Pokud prepnu do klasickeho youtube, tak mi to vyhodi hlasku, ze mam vypnuty nebo nenainstalovany flashplayer..
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 17. Únor 2010, 22:25 »

kazdopadne na WM flash jede ale jde o to jaky prohlizec
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
v4jc0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Únor 2010, 13:41 »

takze na obou dvou Xperiich lze prehrat flash. to jsem chtel vedet. diky Smajlík
v4jc0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Únor 2010, 13:43 »

jeste by me zajimalo jak je na tom citlivost zabudovane GPS. lze ji pouzit i v aute a nebo se spise ta integrovana hodi "do mesta na chozeni" a pro auto je lepsi si poridit externi GPS modul?
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 18. Únor 2010, 14:14 »

GPS SirfStar ci MediaTrek to neni, ale pro pohodou navigaci v aute bohate postaci integrovana v telefonu. Nic dokupovat nemusis.
uložena
v4jc0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Únor 2010, 21:03 »

Cetl jsem ze Silver verze X1ky byla spatna v tom ze praskal kryt oproti Black verzi. Byla to chyba pocatecni vyroby a dnes by se to nemelo stavat kdyz si koupim novy telefon a nebo se to stava i dnes u zanovnich X1ek?

Vim, ze odpovedi na me dotazy jsou vsude na netu, ale jde mi o aktualnost, tak se nezlobte kdyztak. Diky
uložena
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 19. Únor 2010, 08:41 »

S temi kryty je to slozite, nekteri budou tvrdit, ze uz to nedela, ale ja bych za to ruku do ohne nedal. Tlacitka na S500i nebo plasty na P900 pripadne klavesnice na P910 praskaly porad i ke konci vyroby. Proste je to vyrobni vada a zcela se nikdy neodstrani.

Na druhou stranu X1 slape jak vino oproti X2 a ta soft.klavesnice o ktere pises, tak to bych vubec neresil. Do X1 si muzes doinstalovat jakoukoliv jinou, daleko lepe pouzitelnou nez je ta zakladni...
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

http://www.sonymania.cz
v4jc0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Únor 2010, 11:05 »

Ty brdo tak to jsi me s tou klavesnici teda potesil Smajlík. Ja totiz nikdy nemel mobil s OS takze zase nevim co vse je tam ze softwaru nahraditelne, a kdyz uz tak jsem netusil ze to pujde i u klavesnice.
Ale jak to tady tak ctu, tak asi vyhrava ta X1 black. Diky moc Smajlík
Pikin3
Uzivatel
Telefon: SE T630, K700, T700 a nejnovejsim prirustkem do rodiny je X1

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Únor 2010, 14:47 »

hele taky jsem si poridil X1 black, nechtel jsem stribrnou neni tak hezka. jsem s ni naprosto spokojen. co se tyka klavesnice tak ja pouzivam tuhle: http://uloz.to/4076691/fingerkeyb-do-telef.cab a jsem s ni naprosto spokojen, jinak i na te klasicke si muzes nastavit velikost tlacitek. sice se na ni pak da psat lepe rukou ale zas ti zmizi par uzitecnych tlacitek jako treba shift.
jako navigaci pouzivam TT7 a funguje naprosto bez problemu na integrovanou GPS. akorat mi trvalo dlouho nez jsem si nasel barevne schema ktere mi vyhovuje, protoze kdyz se mi na mape zobrazi sidliste fialove a hned vedle toho ruzovej les, tak me z toho jima hruza.... Grin
uložena
v4jc0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 26. Únor 2010, 02:15 »

diky Smajlík, uz jen cekam na vyplatu a objednavam X1 z mobildick.cz Smajlík

Edit: Objednej, objednej. Zkus si pred tim precist pravidla, citovani predchoziho prispevku je jejich porusenim...
aha tak pardon  Mrknutí
« Poslední úprava: 09. Březen 2010, 19:49 od v4jc0 » uložena
v4jc0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 12. Duben 2010, 22:56 »

Mel bych dotaz. Jde u X1 nastavit na obrazovku vypis z ukolu pro danny den jako u X2 a jde to i u HTC HD2? A jeste jestli lze i X1 a X2 nastavit u jakekoliv soft. klavesnice vibracni potvrzeni dotyku... ze telefon lehce zavibruje kdyz se dotku soft. tlacitka. diky moc
uložena
Biges
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Kaiser, SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 27. Duben 2010, 16:49 »

X2 je v soucasne dobe spise na hrani nez na vazne pouzivani. Moje je uz podruhe v servisu. Snad po cervnovem updatu se to zlepsi.
X1 jsem jen chvili zkousel, ale mela by byt odzkousena a lidi se ji tedka zbavuji za pomerne zajimave ceny.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotaz ohledne X1 a X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.