SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 09:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s prijmem SMS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s prijmem SMS  (Zobrazeno 1991 x)
Coalman
Anonym
« v: 12. Říjen 2005, 21:30 »

cus, mam problem s prijimanim sms. Nekdy chodej normalne a nekdy ne, ze mi prijdou treba az za 12 hodin ... coz je docela problem ... delalo mi to ale uz vic sony ericssonu... nevite cim to muze byt? mate nekdo stejny problem?
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Říjen 2005, 22:04 »

cus, mam problem s prijimanim sms. Nekdy chodej normalne a nekdy ne, ze mi prijdou treba az za 12 hodin ... coz je docela problem ... delalo mi to ale uz vic sony ericssonu... nevite cim to muze byt? mate nekdo stejny problem?
ked ti to uz robilo viac telefonov tak to asi nebude chyba telefonu ale operatora, informuj sa unho
uložena

McAlbi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Říjen 2005, 13:33 »

Me to delalo taky.Problem byl vtom ze svoje Pcko nikdy nevypinam.Chce to jednou zacas ho vypnout.
uložena

Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Říjen 2005, 15:28 »

To me se zpocatku spolufungovani mojeho Pcka a Oskara stavalo, ze mi prichazely SMSky zdvojene s tim, ze da druha byla vzdy porusena... Totez se stavalo opacnym smerem... Tam to ale haprovalo, vzdy jen pri SMSkovani s moji druhou puli na jejiho tehdy cerstveho Sam D500... Easem se to ale vytratilo a ted uz nic, v poradku...
uložena

Coalman
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Říjen 2005, 21:50 »

me to delalo u vic SEcek (Z600,P800 a ted P900). Kdyz jsem pouzival Nokii tak v sechno v pohode  Sad
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s prijmem SMS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 17 dotazů.