SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 21:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2: Megaproblem s SD kartou
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: X2: Megaproblem s SD kartou  (Zobrazeno 5695 x)
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« v: 12. Únor 2010, 22:49 »

Nevim zda je to zpusobeno nejakou dodatecne instalovanou aplikaci. Ale stalo se mi uz podruhe, ze mi X2 smazala sama od sebe na karte par adresaru. Ovsem dnes tento problem dostal zcela jiny rozmer. Vytahnu z kapsy X2 a chci otevrit aplikaci nainstalovanou na karte a telefon nic nedela. Øikal jsem si, asi se kousnul... ovsem ani po restartu nesel program spustit. Otevru file manager najedu na kartu a divam se, ze je kompletne cela prazdna  Shocked Shocked Shocked .

Kdyz jsem pripojil kartu k PC tvari se, ze je zaplnena obvykla kapacita karty (14 z 16GB) jenze po otevreni je karta prazdna. Vlastne neni uplne prazdna, obsahuje soubory SCID.db, EncFiltLog.menc a adresar FOUND.000, ktery kapacitou odpovida predchozimu stavu karty. Bohuzel vsak neobsahuje moje data, ale nejake nesmysly FILE0000.CHK, FILE0001.CHK az FILE5390.CHK.

Nevi nekdo co s tim? Toto povazuju za DOST zavazny problem!

Diky za kazdou radu.
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Únor 2010, 23:47 »

To jsou fragmenty ztracenych souboru, vypada to na vadnou kartu. Radeji nez zformatovat a znovu riskovat, tak pokud je to Sandisk - tak poslat do Brna a Hama ji vymeni. Sandisk mel asi nejakou slabsi chvilku, tech vadnych karet je posledni dobou dost.  Sad
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Únor 2010, 00:19 »

Ja jsem tu kartu (Kingston) pouzival cca rok v X1 a zadny problem. Takze si nemyslim, ze by byla spatna. Ikdyz je pravda, ze ji ted budu trochu vice pozorovat a dlouhodobeji testovat. Nicmene zpet k memu aktualnimu problemu. To ze se jedna o fragmenty ztracenych souboru vim, ale zajima me jak tyto fragmenty pretavit zpet na soubory? Existuje nejaka moznost? Nerad bych prisel o data co jsem mel na karte a stale doufam, ze to pujde nejak opravit.
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Únor 2010, 01:04 »

http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?f=129&t=17481&p=145641#p145641.
Zde se resi podobny problem, ale u tebe to asi bude jine. Karta neni spatna hned, proste se po case  bud najednou, nebo behem par chvil tise rozlouci!  Sad. Zkus zagooglit na obnovu, ale podle me nemas sanci.  Sad
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 15. Únor 2010, 06:46 »

co jsem vypozoroval, tak karta mi zacne delat to same (Toshiba, A-Data ci Kingston) po pouziti ruznych "urychlovacich" tweaku
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
alesmatusek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Únor 2010, 00:58 »

Tak nakonec se vse vyresilo obnovou dat pomoci programu Get Data Back for FAT. Je to jednoduchy uzasny nastroj pomoci ktereho jsem obnovil 100% ztracenych dat. Ufff.

Co mohlo byt pricinou? Troufam si tvrdit, ze kdyz X2 obcas samovolne vypadava karta (softwarove), tentokrat se to zrejme stalo pri zapisu dat na kartu (staci mit spusteny program nejen z karty, ktery si mohl zapsat nejaka data na kartu). A jak znamo kdyz vytahnete z PC flashku na kterou probiha zapis muze dojit ke zhrouceni FAT tabulky (ztrate dat). Tady se jednalo prakticky o stejny princip.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2: Megaproblem s SD kartou
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 14 dotazů.