SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
20. Březen 2025, 07:52
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Kopirovani, formatovani 1GB karty
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Kopirovani, formatovani 1GB karty (Zobrazeno 11571 x)
tomaz
Uzivatel
Re: Kopirovani, formatovani 1GB karty
«
Odpověď #15 v:
15. Říjen 2005, 15:43 »
a zkousel si kopirovat jinak nez pres total commander? obcas se setkam s lidma kteri z nejakeho podivneho principu odmitaji, byt jen na zkousku, pouzit neco jine nez total commander. pro mne je treba total commander anachronismus pro staromilce, kterym az tak nezalezi na ergonomii. ...a s problemem kopirovani vetsich souboru prave pres total commander jsem se uz setkal. nebylo to na kartu ale ne nejaky externi disk.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #16 v:
15. Říjen 2005, 16:09 »
Uživatel: tomaz 15. Říjen 2005, 15:43
a zkousel si kopirovat jinak nez pres total commander? obcas se setkam s lidma kteri z nejakeho podivneho principu odmitaji, byt jen na zkousku, pouzit neco jine nez total commander. pro mne je treba total commander anachronismus pro staromilce, kterym az tak nezalezi na ergonomii. ...a s problemem kopirovani vetsich souboru prave pres total commander jsem se uz setkal. nebylo to na kartu ale ne nejaky externi disk.
preco mas pocit ze je TC "anachronismus pro staromilce, kterym az tak nezalezi na ergonomii" ?
ja si PC bez neho ani neviem predstavit
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
«
Odpověď #17 v:
15. Říjen 2005, 16:42 »
na co pouzivat TC a spusty plug-inu (namatkou symbfs, unSiS, tc burner) + ftp klienta dohromady? Daleko lepsi je mit na vsechno separatni program a jebat se s tim zvlasÂť...
«
Poslední úprava: 16. Říjen 2005, 16:40 od Kapr73
»
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #18 v:
16. Říjen 2005, 08:46 »
Uživatel: tomaz 15. Říjen 2005, 15:43
tak ja se taky pridam: co teda pouzivas misto TC? Ja se ke staromilstvi klidne pridam, protoze nejsem zadny mysoid a co jde ovladam klavesnici, pac to povazuji za mnohem ergonomictejsi, nez nejake pretahovani slozek ala windows explorer.
2kapr: mas stoprocentni pravdu, myslim, ze solo app na kopirovani, jina na presouvani, dalsi na prejmenovani a jedna dve dalsi do rezervy jsou na filemanagement to nej.....
)
uložena
Atik
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #19 v:
16. Říjen 2005, 10:18 »
Krome TC a klasickych manazeru jsem pouzil i Directory Opus a ted uz ani nevim co je pravdivejsi, protoze u DO se mi neobjevuji adresare, ktere jinak tam jsou apod. Kdo by vedel z praxe poradit a necem temer spolehlivem a rychlem zpusobu kopirovani dat na kartu?
uložena
SE P910i + 1 GB Sony MemoryStickPRODuo
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #20 v:
16. Říjen 2005, 11:10 »
To Atik: mrkni na aktualni prispevek v skci Tlachani, pod nazvem "Jaky program pro spojeni s PC".
JZB
uložena
tomaz
Uzivatel
«
Odpověď #21 v:
16. Říjen 2005, 11:15 »
popravde nevim co tema solo aplikacema na presouvani, kopirovani, prejmenovani myslite
kdysi jsem mel utilitku ktera dokazala prejmenovat zaraz vice souboru a dalo se nastavit jak se maji prejmenovat, tak asi tohle by mohlo jedno z toho.
delam grafiku, tak se da ocekavat ze budu pocitac pouzivat jinak nez programatory, geeks...
tc jsem pouzival hlavne kvuli ftp, resil jsem neustale problemy s prenosem dat az jsem na doporuceni presel na smartftp. priklad toho kdy radeji pouziju specializovany programek, ktery mi ergonomicky vyhovuje mnohem vic. ono nekdy je lepsi pouzit poradny kuchynsky nuz a poradny sroubovak nez resit vsechno svicarskym armadnim nozikem...
nema cenu resit co pouzivam, jendoduse jsem se pozastavil nad tim ze nekdo resi problem s prenosem souboru a uvadi ze to nejde v total commanderu. kdyby napsal ze to dela stejne problemy v nativnim reseni systemu windows tak se nad tim ani nepozastavim. mozna to zkusil a jen nenapsal, ale nebyl by prvni ktery nadaval a pak zjsitil ze pokud pouzije nativni reseni windows tak to jde v pohode.
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #22 v:
16. Říjen 2005, 12:19 »
Uživatel: tomaz 16. Říjen 2005, 11:15
kdyby napsal ze to dela stejne problemy v nativnim reseni systemu windows tak se nad tim ani nepozastavim. mozna to zkusil a jen nenapsal, ale nebyl by prvni ktery nadaval a pak zjsitil ze pokud pouzije nativni reseni windows tak to jde v pohode.
Uživatel: Atik 12. Říjen 2005, 18:31
mam problem s kopirovanim souboru na tuto kartu pres ctecku s Total Commandrem (v prubehu kopirovani mi po case hlasi nenalezeni karty) i s pruzkumnikem
Inac, mne sa teda este nestalo zeby cez explorer nejaka zakladna operacia fungovala a cez TC nie. To skor naopak. Radsej neflamuj. Ked si grafik s monitorom s rozlisenim 1920*1440 a mozes si dovolit mat otvorenych zaroven 16 okien prieskumnika, tak je to tvoja vec. Niekoho to nebavi a radsej pouziva 'staromilske riesenie' (naozaj vtipne oznacenie programu ktoreho posledny update vysiel pred styrmi mesiacmi, kedy od roku 95 sa nejako menil Windows Explorer?).
uložena
T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i,
P900@910, HBH-65
, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #23 v:
16. Říjen 2005, 12:39 »
Uživatel: tomaz 16. Říjen 2005, 11:15
popravde nevim co tema solo aplikacema na presouvani, kopirovani, prejmenovani myslite
kdysi jsem mel utilitku ktera dokazala prejmenovat zaraz vice souboru a dalo se nastavit jak se maji prejmenovat, tak asi tohle by mohlo jedno z toho.
delam grafiku, tak se da ocekavat ze budu pocitac pouzivat jinak nez programatory, geeks...
tc jsem pouzival hlavne kvuli ftp, resil jsem neustale problemy s prenosem dat az jsem na doporuceni presel na smartftp. priklad toho kdy radeji pouziju specializovany programek, ktery mi ergonomicky vyhovuje mnohem vic. ono nekdy je lepsi pouzit poradny kuchynsky nuz a poradny sroubovak nez resit vsechno svicarskym armadnim nozikem...
nema cenu resit co pouzivam, jendoduse jsem se pozastavil nad tim ze nekdo resi problem s prenosem souboru a uvadi ze to nejde v total commanderu. kdyby napsal ze to dela stejne problemy v nativnim reseni systemu windows tak se nad tim ani nepozastavim. mozna to zkusil a jen nenapsal, ale nebyl by prvni ktery nadaval a pak zjsitil ze pokud pouzije nativni reseni windows tak to jde v pohode.
ja robim grafiku takisto a aj tak si neviem predstavit PC bez TC
ale uz to nechajme tak, uz to zacina byt offtopic
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #24 v:
16. Říjen 2005, 14:12 »
Uživatel: Atik 16. Říjen 2005, 10:18
Krome TC a klasickych manazeru jsem pouzil i Directory Opus a ted uz ani nevim co je pravdivejsi, protoze u DO se mi neobjevuji adresare, ktere jinak tam jsou apod. Kdo by vedel z praxe poradit a necem temer spolehlivem a rychlem zpusobu kopirovani dat na kartu?
nejrychlejsi a nejspolehlivejsi zpusob, jak kopirovat data na kartu, je poradna ctecka. Pak zcela lhostejne, jaky nastroj pouzijes.
uložena
s.mark
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: HTC Desire Z
«
Odpověď #25 v:
16. Říjen 2005, 14:28 »
Uživatel: MartinH 16. Říjen 2005, 14:12
Uživatel: Atik 16. Říjen 2005, 10:18
nejrychlejsi a nejspolehlivejsi zpusob, jak kopirovat data na kartu, je poradna ctecka. Pak zcela lhostejne, jaky nastroj pouzijes.
Nezbyva mi nez souhlasit s Martinem. Bojoval jsem s kopirivanim hudby,dat,apps, a vseho moznyho do P910 a pak i W800, ale drobna investice do ctecky me toho zaplatpanbuh zbavila...ted si to nemuzu vynachvalit. A ani na to nepotrebuju zadnej specialni program! :-)
uložena
T10, T28, T68, T610, T630, K700i, K750i, P910i, Z800i, K800i, W850i , P1i ,W960, HTC HD, X10 mini pro, HTC Desire Z...
Atik
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #26 v:
16. Říjen 2005, 16:17 »
A jaka je osvedcena ctecka? Je rozdil mezi interni a externi - myslim (myslim vykonnostne )?
uložena
Atik
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #27 v:
16. Říjen 2005, 16:56 »
Poslechl jsem radu a vyzkousel jsem manazer PC Mobile Drive. Musim rict, ze funguje spolehlive i kdyz ta rychlost neni nic moc.
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #28 v:
16. Říjen 2005, 19:07 »
ta rychlost je spatna proto, ze pcko nad usb emuluje seriak. To je to zdrzovani. Doufejme, ze p990 tento nesvat odstrani.
uložena
Neso
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #29 v:
21. Říjen 2005, 12:41 »
Pre zaciatocnikov ako ja:
Neformatujte PK na
FAT32
lebo zazijete sok ako ja. Naformatoval som ju a SE ukazal
disk poskodeny
. Uz som si trieskal hlavu o stenu ze som pokazil 1GB od SanDisk. Potom som to este raz skusil format na FAT a uz to islo. Uffff ale som sa bal ako nikdy predtim!
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Kopirovani, formatovani 1GB karty
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.