SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Březen 2025, 08:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kopirovani, formatovani 1GB karty
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kopirovani, formatovani 1GB karty  (Zobrazeno 11581 x)
Atik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 12. Říjen 2005, 18:31 »

Mam kartu Sony Memory Stick PRO Duo 1GB, ctecku ednet. USB2.0 Multi Card Reader-16in1, W XP SP2, SE P910i
-   cetl jsem, ze nektere ctecky podporuji jen do kapacity 512 kB, nemam nahodou smulu?
-   muzu tuto karu formatovat bezne s pruzkumnika na FAT? Nebo je bezpecnejsi formatovat pres mobil?
-   mam problem s kopirovanim souboru na tuto kartu pres ctecku s Total Commandrem (v prubehu kopirovani mi po case hlasi nenalezeni karty) i s pruzkumnikem , jat to resite? Vsem moc dekuji
uložena

SE P910i + 1 GB Sony MemoryStickPRODuo
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Říjen 2005, 21:07 »

Mam kartu Sony Memory Stick PRO Duo 1GB, ctecku ednet. USB2.0 Multi Card Reader-16in1, W XP SP2, SE P910i
-   cetl jsem, ze nektere ctecky podporuji jen do kapacity 512 kB, nemam nahodou smulu?
-   muzu tuto karu formatovat bezne s pruzkumnika na FAT? Nebo je bezpecnejsi formatovat pres mobil?
-   mam problem s kopirovanim souboru na tuto kartu pres ctecku s Total Commandrem (v prubehu kopirovani mi po case hlasi nenalezeni karty) i s pruzkumnikem , jat to resite? Vsem moc dekuji
-no, karta 512kB by byla dost o nicem:o). Nidky jsem neslysel o tom, ze by nova ctecka mela nejaky podobny limit.
-Kartu ve ctecce normal formatovat muzes
-tento problem musi byt zpusoben bud usb portem, nebo cteckou. Zatim jsem se s nicim takovym nesetkal
uložena
Atik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Říjen 2005, 21:23 »

j :Dasne (512MB) Grin
uložena

goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Říjen 2005, 21:35 »

Hej, to posledne je celkom bezny problem s USB, ale neviem dost dobre ako sa riesi  Huh Mas dobre nainstalovane ovladace na cipset zakladnej dosky? Pripadne treba skusit iny USB port alebo zapojit do hubu.

Ta citacka bude asi Hama alebo jej klon ze? Ak sa nemylim tak k nej sa tiez dodavaju nejake ovladace.
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Atik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Říjen 2005, 20:09 »

Ta ctecka asi neni HAMA, je to ednet. made in China a zadny ovladac jsem k ni nedostal. Jsem dost prekvapen, nedokazi zkopirovat vetsi soubor nez 20 GB ani pres Total Commandra ani pres pruzkumnika - no je to hruza. Kdo umi, aÂť pomuze PROSIMMMMMMM
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #5 v: 13. Říjen 2005, 20:17 »

A uz si ji zkousel formatovat ? Nekdy je to dulezite.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 13. Říjen 2005, 20:23 »

no jestli na 1g kartu dostanes soubor 20GB, tak nechapu, na co si stezujes. Zkus tu kartu naformatovat v telefonu, prip. reklamovat ctecku.
uložena
Dik
Anonym
« Odpověď #7 v: 14. Říjen 2005, 07:58 »

Ta ctecka asi neni HAMA, je to ednet. made in China a zadny ovladac jsem k ni nedostal. Jsem dost prekvapen, nedokazi zkopirovat vetsi soubor nez 20 GB ani pres Total Commandra ani pres pruzkumnika - no je to hruza. Kdo umi, aÂť pomuze PROSIMMMMMMM

Napis mi sem figl jak tam dostanes tech 20GB (obcas bych to vyuzival). Diky
uložena
Atik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Říjen 2005, 08:59 »

Kurna, z te ctecky jsem tak rozhozen, ze jsem udelal jiz druhou skolackou chybu v jednotkach a to skutecne nejsem blb, tak si pravem delejte srandu, ale moc to nesirte - dekuji  Roll Eyes
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #9 v: 14. Říjen 2005, 09:14 »

Kurna, z te ctecky jsem tak rozhozen, ze jsem udelal jiz druhou skolackou chybu v jednotkach a to skutecne nejsem blb, tak si pravem delejte srandu, ale moc to nesirte - dekuji Roll Eyes

No a tak co ? Pomohl ten format ? Nebo jsi ho jeste nedelal ? Me by to zajimalo a myslim, ze ne jenom me. Muze se z toho poucit vice lidi, tak pisni.
uložena
Atik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 14. Říjen 2005, 09:34 »

Format jsem udelal jenom z mobilu, pres ctecku jsem se bal a ted uz jsem na kartu narval horko-tezko nekolik MB dat pomoci Total Commanderu. Jenom mi neni jasne, ze kdyz ji zformatuji pres windows, jak se na ni vytvori ty SE slozky apod. Nerad by jsem o tu kartu prisel.  Angry
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #11 v: 14. Říjen 2005, 10:05 »

No tak nevim, jeste bych zkusil aplikaci Flash Doctor. Je mozne, ze karta je poskozena.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #12 v: 14. Říjen 2005, 10:26 »

Format jsem udelal jenom z mobilu, pres ctecku jsem se bal a ted uz jsem na kartu narval horko-tezko nekolik MB dat pomoci Total Commanderu. Jenom mi neni jasne, ze kdyz ji zformatuji pres windows, jak se na ni vytvori ty SE slozky apod. Nerad by jsem o tu kartu prisel.  Angry
kdyz kartu zformatujes v PC a pak ji vlozis do mobilu, tak pri prvnim cteni karty si tam telefon ty adresare udela i bez formatovanani.
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 14. Říjen 2005, 21:32 »

A ten USB port mas v poriadku? Pozicaj si nejaky USB kluc a preskusaj ako sa ti kopiruje s nim.
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Atik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 15. Říjen 2005, 09:24 »

USB porty asi jsou OK, protoze na vsech 7 je zavesene nejake zarizeni a ctecku jsem zkousel fuknout temer do vsech a i po zapojeni a restartu jsem mel problemy, asi ji budu muset vratit. Karta je dobra, protoze mi v TotalCommandru zpravne nacita velikost a soubory po mensich velikostech tam jdou zkopirovat pres DSS.
« Poslední úprava: 15. Říjen 2005, 09:27 od Atik » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kopirovani, formatovani 1GB karty
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.