SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vyber noveho tel. s tlacitkem ZPET.
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vyber noveho tel. s tlacitkem ZPET.  (Zobrazeno 3570 x)
Radek178
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 09. Únor 2010, 20:03 »

Ahoj,

potrebuju poradit s vyberem noveho tel. Nejak jsem ztratil posledni dobou prehled a dnes jsem pri hledani nic nenasel. Shanim trelefon, ktery se co nejvic bude podobat K750 nebo K770. Oba mam a jsem spokojen. K750 uz ale prece jen dosluhuje a potrebuju nahradu. Musi to mit baterku, nechci tel. s OS, nepotrebuju dotykovy displej, staci klasickej tel. a dalsi podminka je, aby to melo tlacitko ZPET(otocena sipka). Jsem na to zvyklej. Co jsem hledal tel. na netu, tak jsem si vsiml, ze zadny uz nema tlacitko ZPET. Jsem na ne zvyklej a nechci si zvykat na neco jinyho.  Existuje jeste vubec takovy tel. nebo se uz vsude misto baterky cpe Xenon (nekde jsem cetl, ze s tim nejde svitit jako s baterkou-svitilnou) a misto ZPET se dava to tlacitko s 2 ctvereckama. Zkousel jsem si C510 a nechci to. Kdybyste nekdo o necem vedel, tak dejte tip.
Ostatni veci jsou mne celkem jedno. Myslim, ze to bude vse podobne, ale mohly by byt videt na displeji treba zmeskany hovor nebo hodiny, ale to neni podminka. Fotak nemusi byt taky uplne super, ale automat. zaostreni by mit mohl. Chysta se nejaka K9xx?
Dik.
« Poslední úprava: 09. Únor 2010, 20:08 od Radek178 » uložena
Hl@w@OO7
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Únor 2010, 20:54 »

K modely uz se nevyrabi, nahradila je Ceckova rada.
Tlacitko zpet bych neresil, zvyknul sem si na vraceni pravou klavesou behem jednoho dne, pouzivam stridave w302(vraceni pravou klavesou) a w610i(vraceni sipkou) a nemam s tim zadne problemy. Pokud na tom ale trvas, w850i, k800i.
uložena

obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 13. Únor 2010, 22:29 »

Jo, ale u K800i se neda samozrejme svitit xenonem, jde to ale cervenou zaostrovaci diodou pomoci Java aplikace. Bile svtlo z nej ale nedostanes.
A W850i nema AF.
Ano, mobily s sipkou se uz nedelaji, viz vyse od Hl@w@OO7. K770i byla posledni. Takze jedine bazar (a to K550i, W610i, T650i a nebo jeste jeden K770i) . Ale neni problem si zvyknout na trochu jine ovladani.
Diodu bych jako problem nevidel, xenon ma malo mobilu, vetsina ma diodu nebo nic. Jenom pozor, pokud je dioda pod krytkou, lze prisvetleni aktivovat jenom z Men u videa. Hodiny na displeji porad uz nejsou, ty nemaji ani ty starsi
Z novejsich treba pro tebe: zminovana C510 a nebo drazsi Yari, C903, ci C901 nebo C905 s xenonem. Posledni dva maji samozrejme i bile LED.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Únor 2010, 11:42 »

Radek178: Takhle, tlacitko ZPIT maji samozrejme vsechny modely, vyjma Xperie. Jen tam neni otocena sipka Mrknutí Eili zmenil se jen piktogram na tlacitku, ale funkce zustala zachovana.
K>C jak bylo receno. Svitit je dnes docela potiz, jelikoz vsechny C (nevybavuji si jeden ktery ne.. ale muze byt Mrknutí ) maji photo light, cili vysoce svitivou diodu a ta sama o sobe svitit dlouhodobe nedokaze. Respektive dokaze, ale pouze s mensi intenzitou ve videu, ale ani tak to neni prave orechove.
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Hl@w@OO7
Uzivatel
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Únor 2010, 12:05 »

Tlacitko zpet je samozrejme i u A200, jenze je jinde umistene, v cemz nejspis vidi Radek178 problem. Zvyknout se na to ale da behem nekolika hodin, ne-li minut,  takze doporucuji koupit novejsi SE, omezovat se jen na velmi malou skupinu starych SE ktere se jeste prodavaji mi prijde zbytecne.
uložena

Radek178
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Únor 2010, 18:29 »

Tlacitko zpet je samozrejme i u A200, jenze je jinde umistene, v cemz nejspis vidi Radek178 problem. Zvyknout se na to ale da behem nekolika hodin, ne-li minut,  takze doporucuji koupit novejsi SE, omezovat se jen na velmi malou skupinu starych SE ktere se jeste prodavaji mi prijde zbytecne.

Sorry, delsi dobu jsem se nedostal k netu. Jaky tlacitko ma A200 misto sipky? To jsou ty 2 ctverecky?
uložena
Radek178
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Únor 2010, 18:31 »

Radek178: Takhle, tlacitko ZPIT maji samozrejme vsechny modely, vyjma Xperie. Jen tam neni otocena sipka Mrknutí Eili zmenil se jen piktogram na tlacitku, ale funkce zustala zachovana.
K>C jak bylo receno. Svitit je dnes docela potiz, jelikoz vsechny C (nevybavuji si jeden ktery ne.. ale muze byt Mrknutí ) maji photo light, cili vysoce svitivou diodu a ta sama o sobe svitit dlouhodobe nedokaze. Respektive dokaze, ale pouze s mensi intenzitou ve videu, ale ani tak to neni prave orechove.

Ok, ale z rady C ted nic novyho neni, ze? 510 se mne nejak nelibi. C702 i C9xx uz jsou celkem stary, nebo alepson mam ten pocit.

Takze to tlacitko s tema 2 ctvereckama je stejny jako ta sipka? Ja jsem si to zkousel u Vodafonu a zda se mne, ze to fungovalo jinak. Tel. jsem koupil a hned vratil, mel nejakou vadu na displeji a dalsi uz jsem radsi nebral a rikal jsem si, ze se tady radsi zeptam.
uložena
Mr.Kev
Uzivatel
Telefon: K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 18. Únor 2010, 19:12 »

Tlacitko se dvema ctvereckama je menu cinnosti, "sipka"je prava kontextova klavesa.
uložena

Myslim, ze podcenujete vyhody prostych zkratek Smajlík
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 20. Únor 2010, 17:37 »

Zpet je na A200 vpodstate vpravo tesne pod displejem.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Radek178
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 25. Únor 2010, 10:22 »

Ok, diky moc. Pujdu se po necem podivat a poradne to vyzkousim.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vyber noveho tel. s tlacitkem ZPET.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.