SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 17:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia X2 - nejde spustit SMS a E-mail
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia X2 - nejde spustit SMS a E-mail  (Zobrazeno 2951 x)
RadkoH
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« v: 09. Únor 2010, 18:35 »

Zdravim
Za tyden co X2 mam se mi to stalo uz potreti. Najednou nejdou spustit Zpravy ani E-mail z SPB shellu ani ze Start. Pri pokusu spustit Zpravy se chvili tvari jako by neco delal, ale nakonec se nic nestane. Pri pokusu spustit e-mail se nestane vubec nic. Neprijmu pote ani zadne dalsi zpravy. Soft reset nepomaha. Dvakrat jsem kvuli tomu preinstaloival software, potreti se mi uz nechce. Nejsem si zcela jist, ale pravdepodobne k tomu dojde pote co upozorneni na novou zpravu zavru aniz bych si ji precetl, nasledne telefon "usne", a ze spanku pak nejde probudit (coz se mi stava velice casto) a je potreba ho restartovat vytazenim baterky.
Nemate  nekdo tuseni co se s tim da delat ?
uložena
miba
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 23. Únor 2010, 20:30 »

taky me to potkalo, asi 3 dny po zakoupeni... Pomohlo mi Master Reset a stahnout posledni firmware. I kdyz ma stejne cislo jako ten, co byl v telefonu, ma dost souboru novejsich - porovnano proti zaloze. A od te doby beha ke spokojenosti... klep, klep, klep...
uložena
RadkoH
Uzivatel
Telefon: XPERIA X2

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Březen 2010, 08:46 »

Tak jsem na to nahodou prisel. Tedy alespon v mem pripade. Problem je ve slozce pro prilohy (Inbox.mst...), ktera se stane nepristupnou - ja ji mam na karte, coz mozna taky neni nejstastnejsi. Tato slozka nejde z nejakeho duvodu otevrit, nastesti jde smazat (a nastesti jsem tam nemel nic duleziteho). Po restartu se vytvori slozka nova a zase to funguje. Zatim ...
Btw, ta nahoda spocivala v jinem bugu - z niceho nic stalo ze StorageCard odkazovalo na pamet v telefonu a pro kartu se vytvoril novy odkaz StorageCard2.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia X2 - nejde spustit SMS a E-mail
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 17 dotazů.