SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Květen 2025, 12:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2 - rozpoznavani psanych znaku
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: X2 - rozpoznavani psanych znaku  (Zobrazeno 3735 x)
oz
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil
« v: 05. Únor 2010, 12:45 »

Vi nekdo jak rozchodit na X2 psani stylusem? Navod i Help hrde inzeruje letter recognizer, block recognizer a transcriber, ale ani jeden jsem v telefonu nenasel a nabizi mi jen klavesnici.

po dlouhe dobe me opustil muj drahy telefon P1i a  po prechodu na X 2 jsem ze ztraty moznosti psat si na display uplne nesÂťasnty

diky za pomoc

O
uložena
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 05. Únor 2010, 13:37 »

V CZ verzi to tak neni, rozpoznavani je standardne deaktivovano. Bohuzel na strankach je vse jen tupe prelozeno a tak nektere funkce se skutecne nekonaji.
Pro aktivaci se staci podivat po enableRecognizers.cab , nainstalovat a restartovat MT. Pak je jiz vse OK. Je to pouze tweak registru, takze to je a) skoro nulova velikost, b) nic se neinstaluje
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Únor 2010, 14:57 »

pozor ale na to  stejne budes vyuzivat klavesnici protoze vsechny reseni pro WM jsou na nic. Rozpoznavani v P1 je dokonale a adekvatni nahrade pro WM neexistuje.
Otestuj ale sam uvidis 
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Únor 2010, 15:06 »

Kolda.o: WM ma, stejne jako P1i, system rozpoznavani Graffiti - http://en.wikipedia.org/wiki/Graffiti_(Palm_OS)
A jelikoz jsem PalmOS leta mel, P1i take nejakou tu chvili, garantuji (a vim) ze u X neni rozdil Mrknutí
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Únor 2010, 16:26 »

nerozporuji ale jen konstatuji ze v X1 je to oproti P1 nepouzitelne.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
oz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Únor 2010, 21:58 »

zaverem z toho plyne notoricky zname pouceni, ze kazda zmena je k horsimu  Sad

pouzivam ericssony uz od dob 888 a touzim po telefonu, ktery by na trhu vydrzel deset let a jedine co by se menilo by byl pocet bugu (dolu), pocet aplikaci (nahoru) a mozna kapacita pameti a procesoru

kupoval bych si kazde dva roky novy, a nic by mi nechybelo

ale v kazdem pripade  moc dekuji za pomoc a radu

snad me zachrani ten faith/aspen
uložena
oz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 08. Únor 2010, 12:15 »

tak jsem to vcera diky vasi pomoci rozchodil, a nevim jestli citim vic ulevu nebo vztek ze to musim resit takhle slozite a ze slavna xperia-helplinka SE vi o problemu houby a poradit neumi.

jinak k debate vyse, zda se mi ze bliz P1 je letter recognizer, a pisu s nim celkem s uspechem. Block recognizer je pak totozny s Grafitti, coz je trochu jiny zpusob psani znaku

jeste jednou diky
uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 08. Únor 2010, 20:06 »

oz: soudruzi usoudili ze kdyz psani rukou nepodporuje diakritiku, tak v CZ verzi byt nemusi.
Xperia-helplinka SE je k nicemu. Celkove je helplinka SE jiz hodne dlouhou dobu znama svou uzitecnosti a schopnosti poradit a i zdejsi uzivatele si na to take stezuji...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: X2 - rozpoznavani psanych znaku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 17 dotazů.