SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
26. Duben 2025, 08:55
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W995 Wifi problem
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: W995 Wifi problem (Zobrazeno 6110 x)
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X10 black
W995 Wifi problem
«
v:
04. Únor 2010, 20:22 »
Zdravim,jelikoz puvodni tema o W995 je dosti neprehledne, tak zakladam tohle nove, snad se modi nebudou zlobit.
Stalo se mi toto: Koupil jsem si novy router s wifi APckem v sobe(stejna znacka jako muj predchozi, jen novejsi a lepsi). Wifi jsem rozjel a na notasu funguje lepe nez predtim. Bohuzel na W995 me pritelkyne je to prave naopak. Drive chodila dobre a ted nejde bud vubec, nebo se treba nacita jedna stranka i pet minut a nenacte se do konce (Opera mini i vnitrni prohlizec). Nejde ji proste Wifi bud vubec, nebo strasne pomalu az se sekne, ale nespadne, stale je pripojena.
Zkoumal jsem kanaly a jedu na svem sam, takze v tom problem neni. Bohuzel nemam moznost otestovat mobil i na jine wifine, nebot moje stare AP uz ma jineho majitele a nic v okoli s wifi neni. Nemel nekdo stejny problem, budu rad za jakoukoliv radu, predem diky.
uložena
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo
Re: W995 Wifi problem
«
Odpověď #1 v:
04. Únor 2010, 20:30 »
kdosi tu rikal, ze mu pomohlo dat mobil do DMZ na routeru, ale nvm jestli by to mohlo u tebe pomoct. me taky w995 zlobi, dost casto se mi stava(hlavne na intru, kde je zaheslovana wifina a musim si nastavit vsechny IPcka) ze sice tvrdi, ze je pripojenej, ale ve skutecnosti ho routr ani nevidi...pak pomuze jednoduchy vypnout/zapnout wifi, kdyz ani to ne tak restart routru...s noteasem a adhocem udelanym z wifikarty notasu mi to funguje jenom kdyz se tomu chce, ale kdyz pripojim jinej komp k notasu tak to jede vzdycky, takze si zacinam myslet, ze bude este potreba vychytat par veci i ve firmwaru telefonu nebo je ta wifikarta v nem nejaka americka
proste si to dost casto dela co chce a nekdy se stane ze to rproste ani za boha nedas do kupy, ikdyz to treba i jinejm jede....holt co kus, to original
uložena
Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo
Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #2 v:
04. Únor 2010, 20:40 »
Jojo restarty vseho jsem zkousel jako prvni, to nepomaha. V routeru ten telefon v pohode vidim, IP ma pridelenou a tohle se zda, ze je ok. DMZ jsem nikdy nepouzival, takze tim by to snad byti nemelo. WIfinu aktualne zaheslovanou sice mam, ale zkousel jsem i bez sifrovani a rozdil nebyl zadny. Vzpominam si tedko, ze pres svatky jsem byli v hotelu, kde byla wifi free a slapalo to naramne, takze bud se cosi podelalo v mobilu, nebo si z nejakeho duvodu nerozumi s tim novym routerem, coz mi dost pije krev.
uložena
petulinka1
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo
«
Odpověď #3 v:
04. Únor 2010, 20:43 »
muzes zkusit este vymazat veskery nastaveni wifiny v mobilu, aleto pomaha jenom kdyz se mobilu chce. vim ze nejsem moc optimisticka, ale v tomhle pripade to moc nejde
uložena
Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo
Neni dulezite, kolik lidi inhumujes, dulezite je, kolika lidem se nepodari inhumovat tebe.
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
04. Únor 2010, 20:56 »
Hmm, ted nevim, co mas presne na mysli? Ja tu wifi pojmenoval jinak i jede na jinem kanalu nez ta puvodni, cili moc nevim, co by tam mohlo byt za problem. Kde se to maze?
uložena
Srandista
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue
«
Odpověď #5 v:
04. Únor 2010, 22:41 »
Mam rovnaky problem. Router ma po nejakej dobe akoby odpoji, nie som nanho connecnuty, to vypozorujem v statoch v routery, ale MT ukazuje, ze som pripojeny, kazdopadne nic neotvori... Skusim niekedy v najblizsej dobe este pokusne preflashovat telefon a vymenit Wi=Fin antenu, ale neviem-neviem. Skusal som teraz aj Nokiu E51, ale ta sa na routery drzala v pohode...
uložena
prset
Uzivatel
Telefon: SE W995
«
Odpověď #6 v:
04. Únor 2010, 22:56 »
Hm, nemam s timto zadny problem. Jen ze zacatku, ale to jsem asi zapomnel heslo do routeru, tak jsem ho zadaval blbe. Normalne jsem do routeru nabouchal MAC adresu mobilu (protoze povolene jsou jen nastavene), zmenil heslo, mobilem nechal vyhledat, a pripojil se. Zatim vse bez problemu, takze klepu na drevo. Pouzivam WPA2 Personal AES Passphrase. Zkusil jsem komunikaci i pres WPA a WEP, a taky to jelo. Parkrat uz jsem zkousel i pripojeni po hospodach a ve firmach kde je Wi-Fi a v pohode.
uložena
Srandista
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue
«
Odpověď #7 v:
04. Únor 2010, 23:41 »
No sak mne to tiez slapalo nieco cez mesiac, ale niekde sa nieco evidenste pokazilo, a uz som sa cez wi-fi na net nedostal ani nepamatam...
uložena
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
05. Únor 2010, 08:12 »
JJ jak jsem psal vyse, me to taky slapalo v pohode, pak jsem jel i pres jinou wifi v hotelu, taky pohoda. Jenze pak jsem vymenil router za lepsi a vysledek je jak jsem uvedl vyse. Kdyz se divam do routeru, tak ten W995 vidi porad, neodpojuje ji. Tu a tam se mi dokonce i nacte nejaka stranka, ale ne cela a trva to roky. Jelikoz pres net nejedu (kontroloval jsem citac dat), tak to musi jet tak strasne pomalu pres wifi. Snad v sobotu bych se mel dostat ke znamemu i s pritelkyni, tak se zkusim na wifi pripojit u nej a uvidime.
uložena
prset
Uzivatel
«
Odpověď #9 v:
05. Únor 2010, 10:30 »
Hm, vyhodit vsechna nastaveni a nastavit to cele znovu jste asi zkouseli, coz? Jinak, cas od casu je dobre resetnout i ten router. Ja ho vlastne po pocatecnich problemech resetoval do tovarniho nastaveni a nastavil znovu. Neblbne treba jen antena na nem? Mozna treba udelat i poradek v telefonu, co nejvice toho popresouvat na kartu, atd...
uložena
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
05. Únor 2010, 11:19 »
JJ zkousel jsem i to. Router je fungl novy a resetoval se i tak hodnekrat, takze v nem problem asi nebude (notas jede vyborne). V telefonu je krome defaultu jen Opera mini, jinak nic, media vsechno na karte a s timhle se ani nic nedelalo, proste vse je, jak bylo. Antena muze blbnout leda v mobilu, notas i mobil totiz hlasi vynikajici signal a kdyz se podivas do scanneru v notasu, tak sila signalu je opet vyborna.
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
«
Odpověď #11 v:
05. Únor 2010, 20:00 »
pri vymene routeru jsi novy pojmenoval stejne jako byl puvodni?
Zkus ho prejmenovat.
Milda
uložena
SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Pupu
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #12 v:
06. Únor 2010, 01:10 »
Nene, prejmenoval jsem jak router, tak i SSID.
uložena
old dog
Uzivatel
«
Odpověď #13 v:
09. Duben 2010, 07:42 »
Ahoj,
moje zkusenosti s WiFi jsou takove, ze nejlepe spolu chodi stejna zarizeni se stejnou verzi FW.
Vse ostatni je ve hvezdach, a musi se vyzkouset a overit.
Zkusil bych flashnout do routeru jiny FW.
A nebo, muj W995 s R1HA035 chodi jak z praku s CC&C: WA-2204B, FW v1.4.6.IM
Stoji par stovek, kup si ho, pripoj ke svemu routeru, ve kterem zablokujes WiFi cast,
a snad budes mit stesti.
-old dog
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W995 Wifi problem
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.