SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Strana: 1 ... 38 39 [40] 41 42 43
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Vivaz  (Zobrazeno 217199 x)
samuelll
Uzivatel
Telefon: Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #585 v: 08. Leden 2011, 18:08 »

este by som dodal ze vivaz pro ma vykonnejsi procesor ako satio ale zas satio robi lepsie fotky ako vivaz pro.
uložena
Elilinka
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Sagem, Panasonic, Siemens, T610, T630, W810i, Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #586 v: 18. Leden 2011, 10:23 »

Mam jeden blbej dotaz, vivaze mam ctyri dny, vse maka v poho i sygice jsem rozjela, prihlasuje se pres wifi, vse je ok, ale jak docilim toho aby se porad telefon nezapinal fotakem ci kamerou v obalu, pomuze mi zamek telefonu? Diky
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #587 v: 18. Leden 2011, 10:56 »

2Elilinka: Ak to nesposobuje magnet na puzdre, ktory by nejak posobil na mobil. Tak urcite ano.  Grin
« Poslední úprava: 18. Leden 2011, 14:25 od .:roxetak:. » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #588 v: 18. Leden 2011, 11:07 »

Jinak to nejde vyresit? Jeste mam vyhlidlej jinej obal  Undecided
uložena
erapaci
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 a SE vivaz pro

Zobrazit profil
« Odpověď #589 v: 18. Leden 2011, 15:49 »

Me pomohl program Best ScreenLocker, na zamykani telefonu.
uložena
Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #590 v: 18. Leden 2011, 16:49 »

Ten je ale placenej, a jeste nemuzu najit zadny progran na rozsviceni diody zdarma, zkousela jsem Brightlight ale tem rozsviti jen tu malou cervenou, diky
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #591 v: 18. Leden 2011, 18:32 »

Kludne sa ohliadni aj po nokia forach, kde najdes mnozstvo aplikacii. Napr. torch ako aplikacia pre svietenie. Ak sa posnazim najdem ti i aplikaciu na zamikanie.
Tu je zoznam nejakych aplikacii na S60: http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?p=6936279

Ak Vam tato informacia pomohla, stlacte prosim dakujem.
« Poslední úprava: 18. Leden 2011, 19:01 od .:roxetak:. » uložena

H E M i
Uzivatel
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #592 v: 18. Leden 2011, 18:36 »

Elilinka: ak sa naucis citat a hladat tak tu najdes vsetky odpovede na svoje ******* otazky !!!!  Smajlík
uložena
Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #593 v: 19. Leden 2011, 09:50 »

TO HEMi:
Jelikoz jsem si precetla vse co se tykalo Vivazu, a je tu, tak vic uz asi neudelam, akorat nikde tu neni napsanu ze Vivaz se napr. sam odemyka ci ze nema svitilnu, pak je tu popsano par programu, ktere tu par lidi ma, ale jestli jsou free ci placene to uz tu nikde neni. Jo pokud to bude stat okolo 30 korun okay, ale 25 dolaru za jine schema mi prijde dost, v aplikacich taky nic neni. Takto by forum vypadat nemelo, kdyz je vsude napsano vygoogluj. Kdybych zakladala nova temata a ptala se na to samy, tak bych pochopila vety typu "vic hledej". Jsem zacatecnik v symbianu a nerada bych aby se mi neco v telefonu po.....
Jinak touto cestou dekuji vsem co se mi snazi pomoci, moc diky  Kiss
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #594 v: 19. Leden 2011, 10:10 »

Vidim, ze nemas skusenosti so symbianom, nemala si v rukach ani ziadnu nokiu :-) Aspom mi to vyplynulo z podpisu :-)
uložena

Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #595 v: 19. Leden 2011, 11:31 »

Jo malinko se ztracim, do teto doby jsem mela v ruce jen pritelovu N95 8GB se symbian a instalovala jsem mu sygice, coz jsem zvladla i na Vivazovi, zprovoznila jsem vsechno, ebook, nejaky schemata, par aplikaci, i certifikaci jsem pochopila, jen ta svitilna a to zamykani mi chybi, nechci davat zamek telefonu, jelikoz kdyz je clovek rozespalej tak zada spatny kod trikrat za sebou ani nevi jak, bohuzel vlastni zkusenost  Roll Eyes Me by stacilo jen neco aby se nemohl zapinat ten foÂťak...
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #596 v: 19. Leden 2011, 11:52 »

Moj link z predchadzajuceho prispevku ti nepomohol? Link: http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?p=6936279 Tak som ti tie podstatne udaje vycucol. Mas stastie, ze mam malo prace. A rad sa bavim prkotinkami :-)

Na svietenie displejom:
All in One torch blesk LED diody kazdych 5-6 sekund a trvalo rozsvieti displej
Best Torch rozsvieti displej na bielo
B-light s60 2nd displej ako baterka
DigitalTesbih svietenie displejom a casovac odpocitavania, upozorni aj vibrovanim (Java)
Flash Light Touch nastavenie akejkolvek farby displeja
Fun Torch displej ako batreka
IQ Light Java trvale podsvietenie displejom, zmena bieleho pozadia na zlte, nastavenie intenzity, zablesky (Java)
Lights blikanie normalne vypnuteho displej, nahodne efekty
Light Control uprava podsvietenia klavesnice a displeja
Lights On trvale rozsvietenie displeja spoplatnena
Mobile Torch displej ako baterka (java)
Moblight svieti alebo blika displejom (Java)
NiceLight rozsvieti displej, diodu fotoaparatu a sporic s hodinamy trial a spoplatnena
Power Torch displej ako baterkatrial a spoplatnena
S60 Spot On trvale rozsvieti displej alebo diodu fotoaparatu
SmartLight rozsvieti displej trial a spoplatnena
The FlashLight displej ako baterka, 7 farieb

Zamknutie klavesnice:
Advanced device locks zablokuje klavesy kodom trial a spoplatnena
Advanced Device Locks Pro zamkne telefon, alebo vybrane aplikacie, zamkne aj na diaÂľku, upozorni pri zneuziti smskou trial a spoplatnena
Advanced Productivity Pack Advanced Call Manager, zamknutie telefonu a SMS Spam Manager v jednom trial a spoplatnena
Alarma XMovil pri stlacni tlacidiel, ak nestlacim do 3 sekund 1,5,9 sa rozozvuci alarm(Java)
AlertMe zamkne telefon pri neopravnenom pouziti
AppLocker zahesluje telefon alebo aplikacie zvlasÂť
Auto lock automaticky zamok klavesnice
AutoLock s60 1st,2nd,3rd,5th zamok klavesnice, autostart aplikacie po zapnuti telefonu, nastavenie casu kedy sa zamkne, aktivacia aj mimo pohotovostneho displeja
Baby mobile toy zablokuje mobil a pri stlacaniach roznych klaves sa zobrazuju pekne obrazky (aplikacia pre deti na hranie s telefonom) trial a spoplatnena
Best Keylocker automaticy zamok klavesnice s pokrocile funkcie trial a spoplatnena
Best ScreenLocker automaticky zamok klavesnice, info na displeji po zamknuti - zmeskane hovory, veÂľke hodiny trial a spoplatnena
DontTouch zamkne telefon pri neopravnenom pouziti
FingerPrint Scanner (pre dotykove displeje) Nastavenie urcitej dÂľzky dotyku na odblokovanie klaves trial a spoplatnena
Handy Keylock automaticke zamykani klavesnice zpoplatnena
KeylockClock casovac zamku klaves
Mobile security wave secure smskou upozorni pri zmene sim, autozamok telefonu, zvukovy alarm upozorni nalezcu pri strate mobilu, zaloha a obnova dat, vymazanie sukromnych dat na diaÂľku
Mr.Lock nastavenie doby zamku klavesnice, zamknutie podÂľa aplikacii a profilov
NetqinMobileAssistant 2.2 jednoduchy pristup k internetu jednym dotykom, pocasie, suhvezdia, jednoduche spustanie aplikacii, pohodlne zamykanie telefonu
MyKeylock s60 5th zamok klaves, veÂľa nastaveni
nUnlock s60 3rd 5th blokovanie a odblokovanie displeja alebo klaves na sposob iphone
PocketSensor Automatic Keylock automaticke zamknutie a odomknutie displeja a klaves cez proximity senzor (napr. ak je telefon vo vrecku)
S60 LOCK SCREEN s60 3rd 5th zamok klavesnice, Na zamknutom telefone sa zobrazia hodiny, datum, stav baterie, zmeskane hovory, sms, BT a wlan ikony, Zakaze prazdnu obrazovku
Slide Unlock zamknutie a odomknutie klavesnice zo zvukom
Wave secure lite vzdialene zamknutie telefonu, upozornenie cez sms pri vlozeni inej sim, alarm zamku trial a spoplatnena
XKeylock blokovanie klaves jednym dotykom
XpressAlarm pri nespravnom odblokovani klavesnice sa rozozvuci alarm

Na svietenie diodou:
AIOTorch kratko rozsvieti diodu fotoaparatu
All in One torch blesk LED diody kazdych 5-6 sekund a trvalo rozsvieti displej
Bright Light s60 5th rozsvieti diodu fotoaparatu
Flash light rozsvieti diodu fotoaparatu
NiceLight rozsvieti displej, diodu fotoaparatu a sporic s hodinamy trial a spoplatnena
NTorch Lite trvale rozsvieti diodu fotoaparatu spoplatnena
PhoneTorch s60 5th rozsvieti diody fotoaparatu
Phone torch S60 3rd 5th rozsvietenie diody fotoaparatu, displej na max.jas, morzeovka
S60 Spot On trvale rozsvieti displej alebo diodu fotoaparatu
Strobe stroboskopicke svetlo (s60 5 th)

Thanks to Kniter
« Poslední úprava: 19. Leden 2011, 12:47 od .:roxetak:. » uložena

erapaci
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 a SE vivaz pro

Zobrazit profil
« Odpověď #597 v: 19. Leden 2011, 17:57 »

Na Best ScreenLocker mam lek, kdyz ho budes chtit, tak ti ho poslu.
uložena
code
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #598 v: 20. Leden 2011, 12:17 »

Nevite kde v Brne se jda levne (300,- Kc) odblokovat Vivaz, slysel jsem, ze pry nekde na Zvonarce, ale nevim kde presne.
uložena
Elilinka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #599 v: 20. Leden 2011, 16:22 »

To Code: Kdyz pujdes od Vankovky nadchodem na autob. nadrazi (na Zvonarku), tak to nemuzes minout, je to na schodech u nadrazi.

To Roxetak: Jinak diky za ty odkazy, prolezla jsem to horem dolem, je toho tam masakr, ale bojim bojim co mi to udela s telefonem, neco z toho zkusim, snad mi telefon neodejde do vecnych lovist Cool Cool

To Erapaci: Byla bych vdecna  Kiss Nejlepe i na jakem principu ten zamek funguje, nerada bych si zakodovala telefon
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 38 39 [40] 41 42 43
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.