SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 06:41

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Strana: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Vivaz  (Zobrazeno 217313 x)
majkl 11
Uzivatel
Telefon: sonyericsson vivaz U8i

Zobrazit profil
« Odpověď #525 v: 15. Září 2010, 08:03 »

Diky jeste se zeptam stahl jsem fotky pres Pc companion spravce souboru tak ze jsem vytvoril na karte novou slozku s oznacenim obrazky fotky a dal je do ni. Ted ale kdyz koukam do tel tak cast se jich otevre ve fotkach a cast je jich v obrazcich proc to ztak je myslel jsem ze budou v jedne slozce jeko v pc? Jeste jednou omluva ale tapu v tom tak se ucim  Embarrassed
uložena
Ciamoron
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K770i

Zobrazit profil
« Odpověď #526 v: 21. Září 2010, 12:07 »

Nazdar,
behem nekolika dni si budu vybirat novy mobil, rozhoduji se mezi Samsungem - S8500 Wave a prave zde probiranym Vivazem. Jiz jsem mel moznost  vyzkouset ruzne mobily (T10, K310i, K770i - NOKIE 3310, 6300) a SE se stal mym oblibencem. Proto se spis klonim k Vivazu, ale docela me tam vadi jedna vec - obrazovka s Twitterem.
Mam dojem, ze jsem kdesi cetl/zaslechl/videl, ze jde tato obrazovka zamenit treba za Facebook (nebo Youtube), ktery obcas, na rozdil od Twitteru, pouzivam. Ale nevim, jestli jsem mel jen vlci mlhu, nebo to fakt jde. Muzete mi na toto nekdo odpovedet?
Zkousel jsem hledat na google, ale asi zadavam spatny dotaz, protoze mi vzdy vyjedou jen texty, kde se pise o tom, ze ve Vivazu je i obrazovka s twitterem, ale nikde uz nenajdu, jestli se da/neda zmenit.

uložena
samuelll
Uzivatel
Telefon: Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #527 v: 21. Září 2010, 15:16 »

samozrejme ze sa to da zmenit a nielen na youtube a facebook ale aj na paradne flashove tapety  Cheesy a daju sa doinstalovat aj aplikacie ktore tu povodnu obrazovku uplne nahradia...
uložena
Ciamoron
Uzivatel
Telefon: SE K770i

Zobrazit profil
« Odpověď #528 v: 22. Září 2010, 06:21 »

Myslel jsem zmenu ve standardnim prostredi Vivazu, bez nutnosti instalovat si napr SPB apod :-) mit misto aplikace na plose flash tapetu me nejak netahne, protoze chci mobil pouzivat hlavne k praci a ne jen koukat, jak na nem behaj pekny obrazky na pozadi Smajlík
Ale i tak diky moc za info  Mrknutí
uložena
Matejgigi
Uzivatel
Telefon: SE U5i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #529 v: 24. Září 2010, 12:20 »

Pred nedavnom som si aktualizoval software telefonu a od vtedy pri zapnuti Google Maps, Garmin XT, alebo Ovi Maps mi nevie najsÂť satelity, teda najde, ale malo, len dva, inokedy mi naslo behom chviÂľky 7. Dnes je uplne jasno, extra viditeÂľnosÂť, takze pocasim to nie je. Neviete mi niekto poradiÂť?  Mrknutí
uložena

SE T310 -> SE T750i -> SE W800 -> SE P990 -> SE P1i -> Samsung Omnia i900 (hroza) -> SE Satio U1i -> SE Vivaz U5i
Toshiba Satellite A200 - > Asus EEE PC 1215 N
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #530 v: 24. Září 2010, 18:12 »

skus vymazat data gps. cital som ze by to malo pomoct ale ak nie tak potom skus preinstalovat soft.
uložena
Matejgigi
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #531 v: 25. Září 2010, 16:39 »

VymazaÂť data v servisnom menu? Aj to som skusal, nepomohlo, takze asi preinstalujem SW zajtra. Som zvedavy, ci sa to rozbehne...  Embarrassed
uložena

SE T310 -> SE T750i -> SE W800 -> SE P990 -> SE P1i -> Samsung Omnia i900 (hroza) -> SE Satio U1i -> SE Vivaz U5i
franta.h123
Uzivatel
Telefon: SE SATIO U1i / SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #532 v: 26. Září 2010, 19:53 »

Diky jeste se zeptam stahl jsem fotky pres Pc companion spravce souboru tak ze jsem vytvoril na karte novou slozku s oznacenim obrazky fotky a dal je do ni. Ted ale kdyz koukam do tel tak cast se jich otevre ve fotkach a cast je jich v obrazcich proc to ztak je myslel jsem ze budou v jedne slozce jeko v pc? Jeste jednou omluva ale tapu v tom tak se ucim  Embarrassed
Zdravim , to neni nic divnyho. Satio to dela taky. a souvysi to s udajema z fotoaparatu, ktery jsou pripojeny ke snimku , Staci provest upravu obrazku ve founu a ulozit ( treba jen zesvetlit o stupen, a pod.). obrazek se presune k fotkam , je to pracny ale zatim se mi nepovedlo doplnit potrebne udaje prez PC. Protoze upravou v PC se ty udaje nepridaji. Tak hodne trpelivosti.                   
uložena
Matejgigi
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #533 v: 27. Září 2010, 13:30 »

SW v telefone preinstalovany, dnes vyskusana navigacia, funguje. Bolo to tym. Takze dik za radu  Roll Eyes
uložena

alda2
Uzivatel
Telefon: VIVAZ

Zobrazit profil
« Odpověď #534 v: 28. Září 2010, 07:24 »

Ahoj, mam SE Vivaz, jsem docela spokojeny, ale co mi vadi je homescreen. Jak na homscreen dostanu nahled kalendare ? Ten SE homescreen je k nicemu, tam mi nejde nic vlozit do zalozek krome kravin. SPB mi pripada zbytecne slozity a je to stale bezici aplikace co zere baterku. Na netu jsem nasl nejakou orange modifikaci, ale ani ta nemela jednoduchy nahled do kalendare.

Muj dotaz tedy je, co pouzivate na homescreen, jake aplikace, popripade jak pridavate zalozky do SE homescreenu.

Diky

Alda
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #535 v: 28. Září 2010, 07:30 »

SPB je sice slozite a je to investice navic, ale podle meho se skutecne vyplati, po strance ovladatelnosti a customizace ziskate uplne novy telefon, rozhodne bych tuto cestu jeste zvazil. Sam jsem SPB pouzival k naproste spokojenosti
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #536 v: 28. Září 2010, 16:52 »

ja spb pouzivam taky a nejakyho snizeni baterky sem si nevsiml
navic ta aplikace an to co umi je skoro zadarmo.
uložena
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #537 v: 28. Září 2010, 17:21 »

ani ja nepozorujem nejaku zvysenu spotrebu baterky a podla mna je to jednoducha aplikacia. urobis par nastaveni a potom tam davas iba widgety ake chces...
je skoro zadarmo ale da sa zohnat aj zadarmo a je len na tebe ci chces podporit dobry soft
uložena
alda2
Uzivatel
Telefon: VIVAZ

Zobrazit profil
« Odpověď #538 v: 28. Září 2010, 17:51 »

hmm, tak jsem si tam hodil trial verzi. Dobra je funkce co ukazuje narozeniny, ale je problem, kdyz maji narozeniny dva kontakty v jeden den, protoze to ukazuje narozeniny jenom jednoho a pak nevim, jak si tam dat nejaky uplne jednoduchy nahled udalosti na dany den.
Posledni zo mi vadi jsou ceske fonty : zkratku utery - pi to pise jako ctverecek a t.

Alda

p.s. jdou dodelat i jine widgety nez ty co nabizi implicitne spb ?
uložena
Davidson
Uzivatel
Telefon: Siemens ME45, SE Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #539 v: 19. Listopad 2010, 16:39 »

Zdar, nvite jak na Vivazu jde nastavit to, aby se automaticky vypnul v urcity cas? jestli to jde? I
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 43
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.