SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Strana: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 43
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Vivaz  (Zobrazeno 217596 x)
321654
Anonym
« Odpověď #510 v: 20. Srpen 2010, 15:37 »

a vis jakej je rozdil zadat touch.facebook.com nebo www.touch.facebook.com, kdyz chces poradit tak cti pozorne

vazne, "vy" novy neumite cist navody
« Poslední úprava: 20. Srpen 2010, 16:11 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ » uložena
sweetyboy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #511 v: 22. Srpen 2010, 11:37 »

mam stejny problem jako >kavis<

porad mi to pise zkontrolujte harware.tam mam vse nastavene spravne myslim a i nastaveni mimo sygic je GPS dobre...porad to pise ze GPS je bez signalu.nejede to jak na interni GPS tak ani kdyz pridam pripojeni na net...uplne mrtvy...ja mel predtim nokii 5800 a zadny problem Embarrassed Embarrassed

pritom sem s Vivazem u8i tak spokojeny ale tohle me desne stve! Embarrassed Cry telefon jsem uz nekolikrat i hazel do tovarniho nastaveni a tvrdy reset provadel.

prosim nejakou hodnou dusi o konkretni navod a vsechny postupy ktere ste pri instalaci SYGIC pouzili..dekuji
uložena
Milosko
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)

Zobrazit profil
« Odpověď #512 v: 22. Srpen 2010, 20:26 »

a gps v telefone ide? najde satelity?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #513 v: 22. Srpen 2010, 21:44 »

Pokud mate s GPS problem, je treba vejit do servisniho menu a tam zvolit polozku procistit data GPS. Na Vivazu kamaradky to bylo stejne, za nic na svete jsem nemohl GPS rozjet Smajlík. Tohle pomohlo, jednou za cas to doporucuji
uložena
H E M i
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #514 v: 04. Září 2010, 16:31 »

ta opera mobile 10 je tak nestabilna az to boli... ked tam chat na facebooku tak mi nechce zobrazit nikoho aj ked mi ukazuje ze tam ludia su  Angry
uložena
majkl 11
Uzivatel
Telefon: sonyericsson vivaz U8i

Zobrazit profil
« Odpověď #515 v: 12. Září 2010, 14:23 »

Zdravim, ja bych mel dotaz  jako novy majitel SE vivaz. A chci poprosit jiz zkusene s timto telefonem jakozto i s OS simb. o radu dekuji moc predem.
Chci podotknou ze je to muj prvni tel. s OS, takze tezce tapu , ale zadny uceny..... Smajlík .
Chci se zeptat, kdyz chci zkopirovat ze starsiho SE vsechny kontakty pres Bluetooth, tak drive u hloupych tel. se to normalne zkopirovalo, kdyz jsem dal odeslat cely seznam pres Bluetooth. Ted mi na SE vivaz prijde do slozky zpravy zprava z Bluetooth a je zde jen jeden kontakt jako vizitka je to dobre? Jak dostanu vsechny kontakty ze stareho tel do noveho?? Mozna se ptam jako dite, ale jak rikam mam prvni tel z OS.
Dale, kdyz dam hledat , tak mi to najde slozku zvuky ve ktere jsou ruzne jiz nahrene zvuky. Drive to bylo ve slozce kde byla hudba ,obrazky ,pisnicky atd. , ale tam ta slozka zvuky neni. Kde se tedy nachazi? Da se nekde najit jak tento system funguje a jak se v nem orientovat? Diky moc a snad nejsem dusevni nahac  Cheesy Mrknutí
uložena
samuelll
Uzivatel
Telefon: Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #516 v: 12. Září 2010, 15:53 »

kontakty sa daju zosynchronizovaat s outlookom. keby si lepsie pozrel tak zistis ze je to tu uz riesene.
na karte si mozes vytvorit rozne zlozky a dat si do nich co len chces. napriklad si mozes do zlozky obrazky dat aj hudbu ked chces  Grin
uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #517 v: 12. Září 2010, 17:34 »

Koukam koukam,  Sad  ale je toho tu moc muzes me nejak navezt? Jak to presne udelat nechce se mi kopirovat jednu po druhe? A proc to nejde jako normalne mezi staryma SE? Dekuji. A jak je to s pameti ? obe pracuji zaroven nebo se musi prepinat?
uložena
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #518 v: 12. Září 2010, 19:48 »

ja mam vsetky kontakty ulozene na sim karte takze som nemusel synchronizovat s outlookom.
symbian funguje tak ze vsetko co sa posiela cez bluetooth sa uklada do sprav co je dost velka somarina a nikdy som to nepochopil.
ak myslis ci stale pracuje pamat telefonu a pamatova karta tak nic sa nemusi prepinat. ked si napriklad nainstalujes aplikaciu do pamate telefonu tak moze bezat na pozadi spolu s aplikaciou ktora je nainstalovana v pamati telefonu.
uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #519 v: 13. Září 2010, 06:14 »

Jenze ja mam asi 550 kontaktu takze se mi to na sim nevejde leda to kopirovat na dvakrat  Undecided
A jeste se chci zeptat co je dobre do tel nainstalovat na doladeni OS?? Myslim tim kdo ma s tim zkusenosti v provozu dekuji moc (taky se to postupne naucim  Cheesy)
PS. kdyby me nekdo navedl, jak pres ten outlook budu rad, popr. jesli jde nejaka dobra bezplatna navigace bez pouziti internetu, vim ze to tu taky nekde mozna bude ale dostanu se ted k PC jen sporadicky, Undecided tak jsem rad kdyz vyridim mail. Diky moc za odpovedi. Mrknutí
uložena
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #520 v: 13. Září 2010, 15:49 »

no tak to budes kopirovat na 2x to nie je az take hrozne. keby si chcel tak si to uz mohol mat a nemusel si cakat kym ti niekto poradi.
ak myslis programy ktore by mali byt v kazdom vivaze tak to ti poradim:
SPB mobile shell
equalizer
nejaka aplikacia na zamok displeja a klaves (ja pouzivam screen locker)
opera mini a mobile
swiss manager pro
x-plore
free signer
myslim ze to je taky uplny zaklad ktory ma asi kazdy.
ja pouzivam dve navigacie: ovi mapy a sygic
uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #521 v: 14. Září 2010, 07:17 »

A chodej ty mapy dobre? Co treba toto muze to na U8i chodit (prosim o nazor)  ........
SPB mobile shell- preej nejak zlobi Huh spotreba a neprehlednost,
equalizer- ktery pouzivas ?

Odkazy ma warfora jsou u nas zakazane delej tak at nechytis banana
« Poslední úprava: 14. Září 2010, 09:33 od Ganimed » uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #522 v: 14. Září 2010, 08:57 »

sygic je fajn, ovi mapy tiez fajn ale to mam odskusane len na N5800 a tam je ovela slabsi procesor takze na vivaze to musi ist ako po masle aj sygic na N5800 ziaden problem
uložena
majkl 11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #523 v: 14. Září 2010, 09:24 »

To jsou placene nobo se daji sehnat i nejake neplacene? Roll Eyes
1. a jakej prosim te ten ekvalizer?
2. Jo a nejake flash tapety , daji se pouzit ze satia?
3. A jeste dotaz kdyz chci nejake foto ohledne kontaktu ze stareho tel., da se to nejak upravit vzhledem k rozliseni aby to dobre vyypadalo na vivazu?? nemam s tim zkusenosti ale mam tam mrak fotek ke kontaktum ktere uz proste nesezenu. Embarrassed
diky za odpoved

A jeste se chci zeptat zda s Pc kdyz stahnu nejakou tu aplikaci musim to do tel dat pres kabel nebo staci BT?
« Poslední úprava: 14. Září 2010, 14:59 od majkl 11 » uložena
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #524 v: 14. Září 2010, 15:48 »

kazdy plateny program sa da zohnat aj zadarmo  Mrknutí
1. original od SE. ja som si ho stiahol z ich stranky
2. satio a vivaz maju rovnaku verziu flash lite takze vsetky flash pozadia zo satia idu aj na vivaz a naopak. najviac toho ale najdes asi ked budes hladat pre nokiu 5800
3. myslim ze s fotkami by nemal byt problem (teda ak neboli fotene fotoaparatom s VGA alebo 1,3 megapixla)

aplikacie a aj hry si mozes v pohode posielat aj cez bluetooth ale rychlejsie to je cez kabel lebo cez bluetooth ti to bude ukladat do sprav a cez kabel to das do lubovolneho priecinka

PS: ja osobne som si nevsimol zvysenu spotrebu pouzivanim SPB mobile shell no urcite to nieco zerie ale oplati sa to...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 43
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 16 dotazů.