SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Strana: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 43
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Vivaz  (Zobrazeno 217592 x)
samuelll
Uzivatel
Telefon: Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #465 v: 07. Červenec 2010, 21:37 »

do gps sa moc nerozumiem tak ti moc s tym neporadim ale skus si pozriet nastavenia tvojho gps.
ta aktualizacia cez SEUSa musi ist ide to kazdemu a tvoj mobil nie je vynimka. musi ti to ist ale robis to zle lebo ti ho musi zachytit ked spravne podrzis to zelene tlacitko a pripojis mobil k PC (ja mam s tym tiez problemy niekedy ale vzdy sa mi to podari. ono to musi byt asi nejak nacasovane alebo co... ked sa ti to nepodari tak znovu vyber baterku a znova ju daj do mobilu. musi sa ti to podarit)
uložena
1960
Anonym
« Odpověď #466 v: 08. Červenec 2010, 08:25 »

Doporucuji procist link satio mapy a navigace- v hlavni nabidce fora s60
uložena
majkl
Uzivatel
Telefon: vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #467 v: 08. Červenec 2010, 12:59 »

Ahojte mam na uzivatele otazku. Pouzivate nekdo gsm banking ? Pri prichodu zpravy provede telefon nejaky zvuk? Mam P1i a tam zazni zvuk jen nepatrne v 99% o tom nevim a neda se to nastavit. Uvazuji o koupi tohoto telefonu. Predem dik za info.
uložena
1960
Anonym
« Odpověď #468 v: 08. Červenec 2010, 19:47 »

Jo po prichodu zpravy z banky hodne ostry ton.
uložena
majkl
Uzivatel
Telefon: vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #469 v: 09. Červenec 2010, 05:29 »

Super dik za info.
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #470 v: 09. Červenec 2010, 22:51 »

riesilo sa to aj na symbianovom fore,ohladne pravdepodobne Vivazov a spb shell. pri volani,a sms sa nerozsvieti displej,iba pocut zvonenie. sposobuje to spb shell (u mna 355 349). A pravdepodobne to sposobuje widget podsvietenie,ktory ked date naplno,a niekto vam vola a ked je mobil v spanku,tak nerozsvieti sa.Iba zvoni!!Akonahle vsak tento widget nastavite na mensiu svietivost,tak uz je vsetko ok!! Myslim,ze dost zavazna chyba,spb shell je tymto nepouzitelny,pretoze ten widget je dost pouzivany,takze robi to problemy.  Robito aj Vam?Huh??
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #471 v: 10. Červenec 2010, 11:34 »

presne, dela to i me
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #472 v: 10. Červenec 2010, 11:48 »

tu asi pomoze pockat na novsiu verziu,alebo da sa s tym nieco robit? spb shell je pre mna preto nepouzitelny,pretoze widget "svietenie" pouzivam casto
uložena
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #473 v: 10. Červenec 2010, 12:59 »

no v podstate varianty mam hned dve. daj si widget system a potom sa cez neho preklikas na telefon/displej a tam si mozes nastavit jas ako bez SPB mobile shell alebo druha varianta je ze vymazes SPB mobile shell a nainstalujes si aplikaciu ktora sa vola vMenu alebo tak nejako ale ta upravuje iba menu na sposob akoby iPhone a nemozes si na plochu pridavat vidgety. (osobne som si to iba nainstaloval a hned som to vymazal lebo SPB je lepsie a mozes pridavat widgety aj na plochu)
a teraz ma napadlo ze je aj aplikacia widgetizer ale este som sa jej nevenoval tak neviem co vsetko dokaze ale myslim ze je to iba jedno pozadie na ktore si mozete dat widgety ktorych velkost si mozete lubovolne upravovat a podobne...
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #474 v: 11. Červenec 2010, 08:32 »

ano jedine tak,alebo pockat na aktualizaciu,ale ten widgetik "jas" bola prakticka ,dobra vec...
uložena
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #475 v: 11. Červenec 2010, 09:41 »

no to ano ale urcite kvoli jednej veci co tam blbne si nevymazem cele SPB mobile shell ved to by bola hlupost. tym ze by si si to vymazal tak by si ziskal iba to ze by si to musel nastavovat este zdlhavejsim sposobom ako cez widget system (myslim ten klasicky sposob)
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #476 v: 11. Červenec 2010, 10:51 »

tak ano, to mas pravdu. este by som privital keby sa v spb shell dali menit tie stredne tlacidla "spustanie","kontakty" na ine tlacidla,pretoze napr. aj stredne hardverove tlacidlo vstupuje do "spustanie"...
uložena
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #477 v: 11. Červenec 2010, 11:36 »

tak potom ja som si to musel niekde nastavit alebo co lebo ked stlacim to stredne hardverove tlacitko tak sa dostanem do povodneho menu akoby som nemal SPB mobile shell nainstalovane ale nejak to neviem najst...
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #478 v: 11. Červenec 2010, 11:52 »

aha,no to by bolo lepsie keby to tlacidlo spustalo povodne menu,ako spb menu. Skus to pohladat kde si to nastavil,diky.

« Poslední úprava: 11. Červenec 2010, 12:08 od Lucio78 » uložena
samuelll
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #479 v: 11. Červenec 2010, 12:44 »

uz to mam
spustanie/nastavenia/vseobecne a potom hned prve je predisat menu a tam daj nie  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 43
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.06 sekund, 18 dotazů.