SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 04:03
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Symbian S60
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson Vivaz
Strana:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
43
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson Vivaz (Zobrazeno 217270 x)
milanecek
Uzivatel
Telefon: SE Vivaz
Re: Sony Ericsson Vivaz
«
Odpověď #345 v:
13. Květen 2010, 15:41 »
dik za radu, ale to uz je na mne trochu slozite, nebot tomu nerozumim, zkusim se jeste nekde poptat.
nevite kde se dozvim jaky je"pristupovy bod paketovych dat", pise mi to SpvTV, nebo jak to zmenit aby to bezelo prez wifi?
uložena
samuelll
Uzivatel
Telefon: Vivaz
«
Odpověď #346 v:
23. Květen 2010, 09:40 »
neviete niekto preco ked si zmenim temu tak sa mi zmenia aj vsetky ikonky v hlavnom menu ale aplikacie, organizator a sluzby polohy sa nezmenia? neviem co s tym je... skusal som uz vela tem ale robi to pri kazdej.
PS: zo zaciatku vsetko fungovalo ok
«
Poslední úprava: 23. Květen 2010, 10:31 od samuelll
»
uložena
mag
Uzivatel
«
Odpověď #347 v:
27. Květen 2010, 18:45 »
Pokud se to jeste k nekomu nedoneslo, na SEUS uz je FW R2CA024, stahujte :-)
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia N8-00
«
Odpověď #348 v:
28. Květen 2010, 23:42 »
JAWA: Ja bych psal zkusenosti s Vivazem Pro primo do tematu o nem
.
uložena
Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Jawa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Vivaz PRO
«
Odpověď #349 v:
29. Květen 2010, 13:12 »
jak chtej Vasi
smazano. I kdyz to bylo k tematu, protoze ve funkcich i kdyz to ma navic klavesnici to jine zajiste nebude.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #350 v:
29. Květen 2010, 13:56 »
Uživatel: mag 27. Květen 2010, 18:45
Pokud se to jeste k nekomu nedoneslo, na SEUS uz je FW R2CA024, stahujte :-)
Hm, koukal jsem se par dni zpatky a nic tam nebylo,uz novy FW nahravam, snad prinese lepsi fotografie...
uložena
bosanakako
Uzivatel
Telefon: SE Vivaz U5i
«
Odpověď #351 v:
30. Květen 2010, 13:00 »
Chci se zeptat,podle recenzi ma mit Vivaz A-GPS. Ale v Menu Vivazu Metody urcovani polohy:mam jenom moznosti:Interni GPS a Bluetooth GPS. Sygic mi pres Interni GPS desne dlouho hleda signal. Jak to teda je,jde to nejak nastavit?
uložena
brlda
Uzivatel
«
Odpověď #352 v:
30. Květen 2010, 14:11 »
to bosanakako : Tak po 2 tydnech sem u vivaze prosel a vyzkousel vsechno.. k tomu tve dotazu - vivaz standardne viuziva interni gps ,Agps ti pujde pokud si to povolis v programu navigace ale budes za to platit.. nejprve se mi stavalo ze to chvili trvalo ,ale ted do 30s satelity nabehnout,odzkouseno v Sygicu. Jedine co se mi zda ,tak ze posum kurzoru polohy neni plynuly a lehce se trha.
Dela to i nekomu z Vas ? no radeji zkusim jeste tomtoma ,u toho sem nikdy predtim nemel problem.
Minuly tyden sem provedl upgrade na novy firmware a osobne nepozoruju zadne viditelne zlepseni,spis se mi obcas stava ze tel vytuhne nebo nejde nejaky progrma ukoncit ,specialne pruvodce wifi - uz se mi stalo i ze v nastaveni/propojeni dokonce volba pro wifi uplne zmizela.
ma nekdo s timto take nejake zkusenosti ?
uložena
bosanakako
Uzivatel
Telefon: SE Vivaz U5i
«
Odpověď #353 v:
30. Květen 2010, 14:36 »
to brlda: Mam Sygic 2010 a prave,ze tam zadnou moznost jak zapnout A-GPS nemam,vim,ze je to v Nastaveni/GPS Hardver/Com port. Je mi to divny,protoze v Nokii N95 8GB,kterou jsem mel predtim ta moznost prepnuti na A-GPS normalne funguje. Placeni mi nevadi,mam pausal.
uložena
mag
Uzivatel
«
Odpověď #354 v:
30. Květen 2010, 15:04 »
brlda: S tim WiFi mi to delalo i na starsim FW, takze to jen (bohuzel) znamena, ze to nezlepsili.
Jinak par postrehu k novemu FW a vubec FW obecne:
- pribyl NeoReader - ctecka QR kodu
- radio ma ted RDS - konecne, ikdyz v seznamu stanic se to nechova jeste nejlepe, po opusteni seznamu a vraceni se do nej cast nazvu stanic zmizi; kdyz prepnu na stanici ktera nema v tu chvili v seznamu nazev a zhruba ve chvili kdy jej chce radio v seznamu updatovat z RDA dat se prepnu na stanici jinou, ulozi se ten nazev pro tu jinou stanici, nekdy i pro obe
- zlepseni kvality foto se u noveho FW udajne nekona - nevim, momentalne temer nevyuzivam
- narozdil od jinych kteri pozoruji nejake zrychleni mi prijde novy FW spise pomalejsi nez ten predchozi - a to jsem delal update s kompletni cistkou - tady je navic zajimave ze nektere nastaveni jako treba pro app. manager se zachovavaji i po resetu i vymazu vseho z karty
- mivam nastavene podsvetleni na 20s - ale porad se to po chvili pouzivani resetuje na vychozich 30s (vsechny FW)
- uz se mi parkrat povedlo nechtene zapnout rezim foceni na zamknutem tel. stiskem spouste. ta doba stisku pro aktivaci ze zamceneho stavu mi prijde kratka (vsechny FW)
- jeste dalsi drobnosti se najdou na ktere si ted nevzpomenu
Doufam ze ten novy FW bude alespon trochu stabilnejsi nez ten predchozi, ikdyz tedy se stabilitou WiFi to moc nadejne nevypada.
Na product blogu SE psali prave o zlepseni stability a provozni doby
http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/05/25/vivaz-pro-is-shipping/comment-page-1/#comment-44368
tak snad se neco takoveho opravdu kona, uvidi se po delsi dobe pouzivani.
uložena
paulo78
Anonym
«
Odpověď #355 v:
30. Květen 2010, 16:15 »
prosim Vas odfotte neake snimky. a dajte sem na forum. neni mozne,nikto ziadne foto nerobi.... O fotoaparate idu velmi zle recenzie.
uložena
smates
Uzivatel
Telefon: SE Vivaz
«
Odpověď #356 v:
30. Květen 2010, 20:02 »
Muze mi prosim nekdo poradit jak zmenim zvuk na prichozi SMS,nejak na to nemuzu prijit a neverim ze to nejde kdyz to jde i na starsich SE i na starsi versi Symbianu.Jeste by me zajimalo jake navigace na tomto Symbianu funguji,o Sygicu vim ale co treba iGo nebo TomTom a nebo jine?Jinak me na nem stve jedine nizka hlasitost vyzvaneni a tim padem i prehravaneho videa.
uložena
kafr
Uzivatel
Telefon: K610i, G900, G705, Vivaz, Hazel, W995, X10 mini Pro, X10, SK17i
«
Odpověď #357 v:
30. Květen 2010, 20:13 »
Zvuk prichozi SMS se nastavuje v profilech, pro kazdy zvlasÂť
uložena
brlda
Uzivatel
«
Odpověď #358 v:
30. Květen 2010, 21:39 »
to mag..
Tak to mas pravdu i na to starem to delalo.bohuzel s novym firmem zadna zmena. Ale to vem cert,to podstatne co ted resim,je stabilita a chod systemu,tak 3 krat dene musim tel vypnout a zapnout ale bohuzel i vyndat baterku,protoze kdyz uz prestane odpovidat ,bud nejde se dostat do nejakeho menu nebo proste komplet vytuhne tak ho vypnu,ale misto toho aby se uplne vyp,tak mi tam zustane vyset ta bila obrazovka a napis sony ericson.do toho bych kop... A jeste vic me mrzi vydrz baterky,nabijim kazdy den,sice si s nim hraju,wifi atd.. Ale i tak bych cekal teochu vic....
uložena
mag
Uzivatel
«
Odpověď #359 v:
30. Květen 2010, 23:33 »
brlda: Nemaluj certa na zed.
Jsi vazne na R2CA024? Snad to nebude tak horke a muze za to jen nejaka vydarena aplikace.
S provozni dobou celkem problem nemam. Pri intenzivnejsim pouzivani den a pul az dva (coz je u podobnych tel. docela normal - ikdyz bych byl pro lepsi normal, ale zatim bohuzel) a jednou jsem schvalne zkousel jak dlouho vydrzi jen tak pasivne a byly z toho asi ctyri a pul dne, skoro pet.
Ale hrani her a podobne srandicky (filmy) tomu davaji zabrat hodne a to pak pri radnem pareni muze byt vydrz samozrejme jeste kratsi.
Anebo tam jen nechavas bezet spoustu veci najednou. Uz se mi povedlo zapomenout tam nechat neco bezet (ani nevim co to bylo, myslim ze Opera Mobile na refreshujici se strance pripojena pres WiFi) a pak jsem se druhy den rano divil ze chudak klekl kdyz jsem ho den predtim nekdy odpoledne nabijel.
smates: Z navigaci jsem zkousel jen Sygic a je docela dobry. Myslim ze se da rozchodit jeste Garmin Mobile XT. TomTom kdysi vysel snad pro nejake Nokie, ale neco jako normalni Symbian verze asi neni, iGo taky nic.
«
Poslední úprava: 30. Květen 2010, 23:44 od mag
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
43
Fórum SEMania.cz
|
Symbian S60
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson Vivaz
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.