SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 11:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 43
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Vivaz  (Zobrazeno 217547 x)
miva
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Vivaz+K770+ruzne

Zobrazit profil
« Odpověď #330 v: 10. Květen 2010, 12:05 »

Mate nekdo na Vivazu vyzkousenou navigaci Sygic? Vim, ze na nem funguje, ale zajima me, jestli treba nenaviguje se zpozdenim. Mam na mysli rychlost a presnost navigace. Treba to kdyz mi hlas rekne "odbocte vpravo" az za zatackou.
Predem diky.

Funguje vcelku standadne jenom kdyz zastavis tak se nekdy zacne tocit jako ze nevi v kterym smeru stojis, taky je trochu vic tvrdohlavy kyz nejedes po jeho naplanovane trase ( oproti tomtomu , ktereho mam taky)
uložena

T28...T610...K700...W995,C901,X1
mag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #331 v: 10. Květen 2010, 12:51 »

Ja mel problem Sygic vubec rozchodit, nechtel se kamaradit s intenri GPS, ale nakonec jsem jej po nekolika otockach a kotrmelcich ukecal, ale povazuji to za dost haluz Smajlík
Zakladem uspechu bylo ziskat GPS fix jeste mimo Sygic a pak do nej vlezt a zablbnout si s detekci GPS a tak vselijak podobne.
uložena
brlda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #332 v: 12. Květen 2010, 08:30 »

Ahoj vsem kdo to budete cist,

chci si koupit Vivaze a tak bych potreboval poradit .
Vi nekdo z Vas jak je to s GPS modulem u nej?
Je tam modul GPS s podporou  A-GPS ,nebo je tam jen modul A-GPS?
jelikoz si tam pak chtel dat navigaci tomtoma - pujde to ? nechci navigacni data o poloze tahat pres A-gps( GPRS data ,to by bylo na uctu asi pekna palka ).

Poradite moi prosim ?
uložena
lysohlavec
Uzivatel
Telefon: Satio Silver

Zobrazit profil
« Odpověď #333 v: 12. Květen 2010, 09:28 »

vivaz ma gps, ktore nepotrebuje k fungovaniu net
uložena
brlda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #334 v: 12. Květen 2010, 10:11 »

Super, dekuju moc za odpoved!
uložena
milanecek
Uzivatel
Telefon: SE Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #335 v: 12. Květen 2010, 11:06 »

ahoj, nevite jak to gps rozchodit? musim si nainstalovat nejaky software? nebo to ma vivaz jiz v zakladu?
pripadne jaky software pouzivate aby to chodilo bez pristupu na net. vivaz mam, ale je to moje 1.zkusenost s gps v mobilu, rad bych to vyzkousel.
diky za odpoved. milan
uložena
mag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #336 v: 12. Květen 2010, 11:23 »

Staci spustit nekterou ze zabudovanych aplikaci. Ty jsou sice jednoduche, ale pro funkcnost GPS staci.
Po spusteni se te to muze zeptat jestli chces pripojit na net, kdyz to odmitnes tak se to nepripoji a nataha data jen z druzic.
uložena
milanecek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #337 v: 12. Květen 2010, 13:13 »

wisepilot chce pripojeni k netu, a v aplikaci navigace - nevim co zadat chce to po me nejaka data urceni polohy, co tam mam napsat?
diky. m.
uložena
mag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #338 v: 12. Květen 2010, 13:48 »

Jo wisepilot je neodbytny nerad Smajlík
Ale v  Location / GPS Data (mam to anglicky, protoze pouzivam nejake aplikace ktere jsou jen anglicky a nemam rad kdyz je cast prostredi cesky a cast anglicky tam mam radeji anglicky vsechno Smajlík ) se to bez netu obejde, staci tomu odmitnout pokusy o spojeni na net. Trochu to s tim taky otravuje ale obejde se to bez toho. Kdyz to ma signal z druzic, chytne se to, chce to jen trpelivost, prvni fix (nebo fix po delsi dobe) muze trvat dele.

Prijde mi tam trochu nekonzistentni chovani s ohledem na to spojeni na net. Wisepilot to zvlada i pres wifi, ale v pres GPS Data mi to trva na nejakem GPRS/UMTS APN coz se mi uplne nelibi, ale nevim jak reportovat chyby do SonyEricssonu.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #339 v: 12. Květen 2010, 16:17 »

Wisepilot potrebuje internet, protoze si z neho stahuje mapove podklady.
Do mobilu si muzes klidne dat aplikaci pro navigaci, kterasi mapy z internetu nestahuje, coz je napr. zminovany TomTom.

aGPS slouzi jen k rychlejsimu najiti pozice, kdy si informace o satelitech stahne z internetu (jedna se o nekolik malo kB). Jde vypnout, jenom pak urceni polohy trva dele.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
mag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #340 v: 12. Květen 2010, 16:26 »

Ano, jenze wisepilot si bez netu neskytne prakticky vubec. Uz pri prvnim startu se registruje a pak se neustale snazi spojit ani kdyz by jeste vlastne nemusel.
A neprijemne je ze spouste aplikaci se neda rict aby se prestaly snazit pripojovat, proste neustale dokola se o to pokouseji.
uložena
milanecek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #341 v: 12. Květen 2010, 21:22 »

wisepilotu teda asi nerozumim, zkousel jsem to s pripojenim na wifi /ktere mi bez problemu na mobilu funguje/,
ale neustale pise ze se pripojuje ale nic se nestane, tenhle proces jsem nechal bezet cca asi 5min ale wisepilot
se proste nepripojil nikam. musim nekde neco jeste nastavit? Embarrassed
uložena
mag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #342 v: 12. Květen 2010, 21:26 »

Mne se wisepilot pres wifi chytil celkem bez problemu. Ale ja jsem tu aplikaci jen narychlo vyzkousel, nepouzivam ji a ani moc nevim co vsechno umi.
Nemas to wifi pripojeni nejak omezene co se tyka protokolu ktere lze pouzit k pristupu na net? A pripojis se vubec uspesne? Kdyz se podivas do spravce spojeni, je tam videt ze ses opravdu pripojil? Anebo taky funguji jine aplikace pres stejne pripojeni?
uložena
milanecek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #343 v: 12. Květen 2010, 21:37 »

prave ze vsechny ostatni webove aplikace bezi bez problemu, jen ten wisepilot ne a ne.
a pak jeste Spb TV na stream video - to mi pise "neplatny pristupovy bod paketovych dat" ale vubec nevim
co to znamena, pouzivam symbian poprve.
uložena
mag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #344 v: 12. Květen 2010, 22:13 »

Tak to by mohlo byt nejakymi omezenimi na pruchozi protokoly.
Pomohlo by odchytat pakety. Pro Symbian jsem nasel programek EzSniffer ktery by to mel umet a dokonce ma umet generovat libpcap vystup ktery pak umi nacist Wireshark ve kterem se to lepe analyzuje. Je to sice uz pomerne stary programek ale snad bude fungovat i na s60v5. Zitra to mozna (podle casu, mel bych jit delat neco mimo pracoviste a vidim to mozna na cely den) zkusim, dnes uz nemam kde.
Pokud nekoho jineho nenapadne neco lepsiho, muzes to nakonec zkusit taky. Jde o to podivat se co vlastne ten wisepilot odesila... protokol, port... a jestli dostava nejakou odpoved.

Ja si vzpominam ze jsem mel podobny problem u Vodafone kde mi pres GPRS nechtela nastartovat Opera Mini. Kdyz startuje poprve, probiha tam takova obsahlejsi inicializace a to mi neprochazelo. Musel jsem se pripojit jinou cestou, pak uz spustit sla.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 43
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Vivaz
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.